Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Legenda je späť.
Neviem naozaj či je Les fiktívna postava, a či sa autori príspevkov spred roku a terajšia zhodujú, ale Les je jednoducho legenda, niet o čom.
Som rád že je tu, lebo mi strašne niekoho pripomína...
Môjho otca, až na to, že v úplnom protiklade. Môj otec je tiež nacionalista, nenávidí maďarov, Američanov, presadzuje to, že Slovensko je vo všetkom najlepšie... každú chvílu na niečo nadáva a pod.
Proste úplne sa podobajú, len sú si protichodní.
Keby dačo, môj otec ani nevie že existuje niečo ako hojko.com, čiže stotožnenie sa jeho a Lesa je výlučené, to viem na 100%.
Neviem naozaj či je Les fiktívna postava, a či sa autori príspevkov spred roku a terajšia zhodujú, ale Les je jednoducho legenda, niet o čom.
Som rád že je tu, lebo mi strašne niekoho pripomína...
Môjho otca, až na to, že v úplnom protiklade. Môj otec je tiež nacionalista, nenávidí maďarov, Američanov, presadzuje to, že Slovensko je vo všetkom najlepšie... každú chvílu na niečo nadáva a pod.
Proste úplne sa podobajú, len sú si protichodní.
Keby dačo, môj otec ani nevie že existuje niečo ako hojko.com, čiže stotožnenie sa jeho a Lesa je výlučené, to viem na 100%.
-
audiotrack
VIP
-
vendo
Guru
-
Andi_Cibula
Addict
Kravatu, ani valašku nemá, ale má naozajstný goralský klobúk od ludových remeselníkov z Prosieckej doliny, ktorý občas nosieva na hlave aj
doma.
Hej a je tak trocha zberatel arterfaktov s tematikou červenej farby +kosák & kladivo. Nad PC nám visí Lenin na červenom podklade, sovietska vlajka, pravý vojenský outdoorovy obväz československej armády r.v. 1965 a Gustáv Husák má svoje čestné miesto za skleneným rámikom.
Máme bielu Škodu 120 r.v. 1976, vo velmi dobrom stave, fakt sa o ňu stará, motor beží tichučko ako hodinky. Za žiadnu cenu sa jej nechce zbaviť.
Hej a je tak trocha zberatel arterfaktov s tematikou červenej farby +kosák & kladivo. Nad PC nám visí Lenin na červenom podklade, sovietska vlajka, pravý vojenský outdoorovy obväz československej armády r.v. 1965 a Gustáv Husák má svoje čestné miesto za skleneným rámikom.
Máme bielu Škodu 120 r.v. 1976, vo velmi dobrom stave, fakt sa o ňu stará, motor beží tichučko ako hodinky. Za žiadnu cenu sa jej nechce zbaviť.
-
Lord PROXI
King
ze casi su zle ?
neboli, az doteraz
prisiel LES a zasa kazdemu pokazi dojem prijemneho maleho Slovenska
neberte ho doslova, je to slovak, ktory sa zato hamby, a najradsej by to cele zrovnal s jeho " milovanou US Army " ...
je tu iba na par dni, a bude svaty pokoj .... 3x hura pre Lesa
btw: dufam ze cesta spat bude este horsia, ze to tvoje " male " auticko s ktorym sa tak vychvalujes scipne v polovicke cesty v nelutostnej kraine, plnej divnych tvorou a strasidiel, aby si sa v noci pocikaval
hhh, nic v zlom, ale ten tvoj 1post je no ..... na odstrel
neboli, az doteraz
prisiel LES a zasa kazdemu pokazi dojem prijemneho maleho Slovenska
neberte ho doslova, je to slovak, ktory sa zato hamby, a najradsej by to cele zrovnal s jeho " milovanou US Army " ...
je tu iba na par dni, a bude svaty pokoj .... 3x hura pre Lesa
btw: dufam ze cesta spat bude este horsia, ze to tvoje " male " auticko s ktorym sa tak vychvalujes scipne v polovicke cesty v nelutostnej kraine, plnej divnych tvorou a strasidiel, aby si sa v noci pocikaval
hhh, nic v zlom, ale ten tvoj 1post je no ..... na odstrel
Re: Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
Ale to že USA vedie druhý Hitler ti nejako nevadí. Každopádne už ma nemôžeš poslať do riťi stím že nemám svôj názor. Milý Les dospel som a chcem svôj život naplniť bojom proti politikom ktorý spôsobujú svojimi prejavmi vymletosť národa. Dúfam že spíš na Americkej vlajke a je ti v tom dome na floride či kde ho máš dobre lebo nezniesol by som ten pocit že nám jeden neo-fašista príde na slovensko. Dúfam že jedného dňa sa polka ameriky vytopí roztopeným ľadom ktorý pán Buš náhodou zabudol spomenúť v prejave a ked sa budeš topiť vtedy si uvedomíš že čo si žil a v akých klamstvách si bol a v akom klamstve sa topíš. Prajem priemny zasratý americký sen!Les napísal:Asi sa ma niektori budete pytat, ked tuto krajinu rozumej tym Slovensko mam tak velmi "rad" preco som vlastne prisiel spat? Odpoved je jednoducha - musel som ! Kedze aj v USA som sledoval tlac, hlavne cez internet co sa deje na Slovensku a z hrozou som zistil, ze bolsevik (Fico) sa spojil s fasistom (Slotom) a objednavatelom vrazdy Remiasa (Meciarom), tak som si povedal, musim ich na tom Slovensku spasit.
Presne tak, nakoniec co je Bush sa prezident ked vedel davno predtym ze v New Orleans bude apokalypsa a nic neurobil...MS FRANKY napísal:Ale to že USA vedie druhý Hitler ti nejako nevadí. Každopádne už ma nemôžeš poslať do riťi stím že nemám svôj názor. Milý Les dospel som a chcem svôj život naplniť bojom proti politikom ktorý spôsobujú svojimi prejavmi vymletosť národa. Dúfam že spíš na Americkej vlajke a je ti v tom dome na floride či kde ho máš dobre lebo nezniesol by som ten pocit že nám jeden neo-fašista príde na slovensko. Dúfam že jedného dňa sa polka ameriky vytopí roztopeným ľadom ktorý pán Buš náhodou zabudol spomenúť v prejave a ked sa budeš topiť vtedy si uvedomíš že čo si žil a v akých klamstvách si bol a v akom klamstve sa topíš. Prajem priemny zasratý americký sen!
-
Dawn
Medium Star
aka apokalypsa? to ma zaujima. sorry za OT...Sheep napísal:Presne tak, nakoniec co je Bush sa prezident ked vedel davno predtym ze v New Orleans bude apokalypsa a nic neurobil...
Hovorí o tom že Pán Buš údajne vedel že príde katrina ale nezakročil. Česť mu patrí zbabelcovy. Ale ok nerozvíjajme OT viac v téme politika.Dawn napísal:aka apokalypsa? to ma zaujima. sorry za OT...
hruikan Katrina+zaplavy v New Orleans v 2005 si urcite poculDawn napísal:aka apokalypsa? to ma zaujima. sorry za OT...
-
Andi_Cibula
Addict