miki690 napísal:Tyzden pred rozluckou sa ti zda neskoro ?
Mne sa to nezda az tak neskoro, ale to by si musel poznat nasu triednu. Aktivistka velika, uz od februara hcela vediet, kedy bude tablo a ake bude . My sme z nej nemohli, ved vo februari nikto nerozmysla nad tablom. Btw, aj ja som za to, aby si trieda robila tablo sama. Aspon tam vidiet nejaky napad a originalitu...
bolek napísal:Mne sa to nezda az tak neskoro, ale to by si musel poznat nasu triednu. Aktivistka velika, uz od februara hcela vediet, kedy bude tablo a ake bude . My sme z nej nemohli, ved vo februari nikto nerozmysla nad tablom. Btw, aj ja som za to, aby si trieda robila tablo sama. Aspon tam vidiet nejaky napad a originalitu...
no my mame originalne tablo a robit sme ho sami nemohli bo to by sa nedalo... a take tablo nemal urcite nikto... napr: teraz dalsie triedy okrem mojej si robili tabla sami... no jedna baba co spravila tablo SAMA zobrala od ostatnych bab za to 5000 takze asi tak... pecka co?
bolek: ako poznam nasu triedu, tak tablo mat nebudeme, max. ked sa podari tak e-tablo, ale aj o tom pochybujem, ak sa do toho nevlozi triedna tak tablo mat asi nebudeme ... asi dost smutne..
Toto si pamatam, skoda ze nase odmietli v skole vyvesit
bolek napísal:Nech to vyznie ako chce, ja som z naseho tabla nadsena. Totiz, tyzden pre rozluckou, ze hop, ake bude tablo??? Tak sa toho niekto ujal a vzislo z toho taketo nieco...
To je este v pohode, my ked sme nase brali na "predstavenie" pred skolou tak na nom este bolo mokre lepidlo
ani my sme to akosi nestihli, kazdu chvilu na praxi, takze spolu ako trieda len kazdy druhy tyzden, akosi sa pozabudlo. ked sme chceli zacat robit tablo, uz bolo neskoro... navrh velky plosak a na nom fotky. sak sme nejaki elektrikari, nie? ale triednej sa to nepacilo a nieje nic. a teraz narieka, tak jej treba
enya77 napísal:no jedna baba co spravila tablo SAMA zobrala od ostatnych bab za to 5000 takze asi tak... pecka co?
Uff, tak to je dobra pecka. Vlastna spoluziacka a takto zarabat na ostatnych. Keby bolo treba preplatit naklady na suroviny, pomocky a material, tak to je jasne, ale pochybujem, ze to stalo tolko.
bolek napísal:Uff, tak to je dobra pecka. Vlastna spoluziacka a takto zarabat na ostatnych. Keby bolo treba preplatit naklady na suroviny, pomocky a material, tak to je jasne, ale pochybujem, ze to stalo tolko.
to je zevraj tak ze ona za pracu zobrala 3000 lenze ked ide este na volaku operaciu ja neviem na aku tak zobrala este 2000 za to co musela nakupit na tablo (farby akrylove ceruzku gumu) a take blbosti a to nestalo 2000 ale 1400 superne co? a dalsia baba z druhej triedy co to robila sama dve noci za to nezobrala nic... ja som len pozerala ako puk