Theking napísal:asi som tma nemal robit tu zamracenu kapotu, lebo fkat to vyzera ako peugeot ako sa na to tak divam
Jj tim to asik bude ... misto toho tam muzes dat nejakou kapotu se sanim...myslim neco jak s NFS 1 to sani zacinalo asik v 1/3 od svetel a koncilo skoro az u oken...pokud si hral tak si urite vspomenes...Vymen to a uvidis ze to bude vypadat lip...
Jo a tak kapota urcite nekonci az na narazniku...mela by koncit v urovni svetel...
No viete, ja mam v Photoshope kopec Pluginou, ak mate vazny zaujem tak to upnem... niektore su fakt spicove... ten odraz to bolo jedno kliknutie ... ale skusal som to aj manualne, krok za krokom a zrobil som to velmi podobne... Take pluginy vsak usetria cas aj namahu... ta hmla je tiez jeden z tych pluginou... a tie planety takisto... ale viem vsetko samozrejme zrobit aj bez pluginov... ale ako sa hovori: "v jednoduchosti je krasa" takze som jednoducho par krat klikol (no ale zas az take lahke tonebolo )
D4rTh napísal:Pls mohol by niekto zmenšiť veľkosť môjho avataru pod 6 KB
no spravil som ti to len ma zarazuje jedna vec, ten avik si si robil pravdepodobne sam, je dost dobry, vidiet ze sa vo photoshope vyznas tak ako to ze nevies zmensit kvalitu obrazku? ak ti ho robil niekto iny tak sorry. inak na taketo veci je tu vytvorena tema, nabuduce pis do nej.
sorry,jj videl som niekde taku temu,tak som si ju zmylil stoutou lol no vidíš obrázok viem spraviť ale zmenšiť veľkosť nie spravil si to v inom programe ako v PSku?
D4rTh napísal:sorry,jj videl som niekde taku temu,tak som si ju zmylil stoutou lol no vidíš obrázok viem spraviť ale zmenšiť veľkosť nie spravil si to v inom programe ako v PSku?
inak diky
v PS ku mas 2 moznosti ako zmenit velkost obrazka:
1. ked davas Save For Web, tak tam si mozes nastavit atributy
2. Image - Image Size
A k tomu autu vyssie, ta kapota je fakt hnusna, vyzera to ako keby na to auto niekto hodil staru deku. A na kolesa sa neda pozerat... ved keby to tak bolo naozaj tak by sa tie kolesa tam ani nevosli.
D4rTh napísal:sorry,jj videl som niekde taku temu,tak som si ju zmylil stoutou lol no vidíš obrázok viem spraviť ale zmenšiť veľkosť nie spravil si to v inom programe ako v PSku?