dobre maju akurat nejake kekse a ine cukrovinky. samozrejme neratam "cokolady", co okolo cokolady ani nesli. inac nakupujem tam obcas - aj to len pre babku
Curuj napísal:dobre maju akurat nejake kekse a ine cukrovinky. samozrejme neratam "cokolady", co okolo cokolady ani nesli. inac nakupujem tam obcas - aj to len pre babku
Babka uz nerozozna, co?
Osobne tam zabludim len obcas, najma v lete tam zvyknem kupovat nejake "vody" Inak ale v podstate nic.
u nas sa len stavat lidl bude aj ked neviem naco , raz som bola v lidl v Seredi no nic moc.... kupila som nieco co bolo lacne ale na nic... tak som to dala priatelovmu kamosovi im to stacilo no nam nie....
bol som tam raz v zivote a lutujem to, zdravsie by bolo jest tricka od cinanov. Ked chcu poliaci prerazit na slovensko a oblbovat tu hcodobnych dochodcov, tak by som ich poslal kdesy. ozaj som si spomenul ze aj babka ho navstevuje a vzdy mi donesie nejake turecke "cokolady", ktore boli na stole asi 2 tyzdne a nikto ich nechcel, teraz by som ich hodil psovi!!
lucas03 napísal:bol som tam raz v zivote a lutujem to, zdravsie by bolo jest tricka od cinanov. Ked chcu poliaci prerazit na slovensko a oblbovat tu hcodobnych dochodcov, tak by som ich poslal kdesy. ozaj som si spomenul ze aj babka ho navstevuje a vzdy mi donesie nejake turecke "cokolady", ktore boli na stole asi 2 tyzdne a nikto ich nechcel, teraz by som ich hodil psovi!!
nechcem byt drzy ale nieje to nahodou nemecke a nie poliacke?
da sa tam nakupit kadeco, osobne mam najradsej trekove botasky, nikdy nezabudnem ako partia mojich kamosov (styria) nabehli do LIDLu a kazdy si kupil 3-4 pary rovnakych haloviek
tie cokolady su dost kentus ale co tam potom ..
akoze u nas nikdy cukrovinky nevydrzali dlho. ale salonky z lidla vydrzali od vianoc do MAJA!!! boli tak hnusne, ani pes to nechcel zrat. tatko ich zobral do roboty, dal do misky na okraj stola... a viete si predstavit co sa stalo. kazdy sa ponukol. ale len raz vzdy ked niekto prisiel, kto nepoznal co za humus je v tej miske sa opytal: "mozem si jednu dat?" ste mali vidiet ako sa potom tvarili... takze salonky nikdy v lidli uz nekupim, okolo cokolady ani len neslia napodobnit marcipan ci co to malo byt sa im urcite nepodarilo. inak cukrovinky odtial su obcas dobre. salonky boli made in hungary.
mirak2 napísal:tie cokolady su dost kentus ale co tam potom ..
no chlapci mate smolu ze cokolady odsudzujete pretoze lidl je krajina cokoladovych rozdielov ...daju sa tam najst aj total-brutal uzasne cokolady spomedzi cokolad (a aj tie co ani pes nezozere)
Martinekk napísal:varia sa kravske kopyta... ochuti sa to, naleje do foriem, stuhne a mas medvedikov haribo
ked ich milujes nie je co riesit kym tam nie su rozmlete vselijake koze, kosti, mozgy a neviem ake vnutornosti, psy, macky, mysi a potkany ako v pastekach