NHL 2004-LAN
NHL 2004-LAN
neviete ako hrat NHL 2004 po sieti lebo sa nedokazeme spojit medzi kamosmi..ak sa da nejaky rozpis co treba mat ako nastavene,skusal som aj hamachi
Re: NHL 2004-LAN
ako ste spojeny? lan? internet? alebo ste lan s internetom??...na spojenie sa pouziva len ip..a ked ste lan tak tam by nemal byt problem...taktiez cez net(ak ma aspon jeden verejnu ip) or hamachi. Mozno ze ste neodblokovali hru vo firewallemajlo01 napísal:neviete ako hrat NHL 2004 po sieti lebo sa nedokazeme spojit medzi kamosmi..ak sa da nejaky rozpis co treba mat ako nastavene,skusal som aj hamachi
no skusali sme to aj bez hamachi zadali sme ip co napisala NHL-ka a potom heslo ale nepisalo,ze nenaslo ziadneho uzivatela alebo nieco v tom zmysle..potom sme to skusali cez hamachi,ale nevedel som ci mam zadat IP co mi ukazuje Hamachi alebo hra...a tam v tom spojeni mam dat co? Peer to peer, automaticke alebo co?
Mno takze neviem ako je to v 04 ale v 07 ides hrat online tak ze zapnes hru a ides GameModes/play online...a ked xces vytvorit server tak das enter a nic viac ziadne heslo a ziadne ine nastavenia....ak sa xces pripojit, das len sipku do lava do spodneho riadku napises ip toho kto vytvara server!...mno a ta ip...pokial mas verejnu tak ip co ti ukazuje v nhl by sa mala zhodovat s tou co ty si najdes vo windowse...ak to tak nie je tak pravdepodobne neni tvoja verejna....a ked idete hrat cez hamachi tak davas ip z hamachi!!! a nie tu co ti ukazuje v nhl...nvm ci 04 sa nejak lisi v tomto od 07 ale tak hadam som pomoholmajlo01 napísal:no skusali sme to aj bez hamachi zadali sme ip co napisala NHL-ka a potom heslo ale nepisalo,ze nenaslo ziadneho uzivatela alebo nieco v tom zmysle..potom sme to skusali cez hamachi,ale nevedel som ci mam zadat IP co mi ukazuje Hamachi alebo hra...a tam v tom spojeni mam dat co? Peer to peer, automaticke alebo co?
//A AKO STE VLASTNE ZOSIETOVANY?????? LAN ??? TAM HAMACHI NEPOMOZE