Crystal puzdra

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

Crystal puzdra

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pouzivate to? Kto nevie co to je tak to vysvetlim. na mobile mame klasicke silikonove puzdra a takeee kozene. a vseliake ine . No a toto je jednoducho ako dalsi kryt pre telefon ale je z priesvitneho tvrdeho plastu a mobil sa do toho "zacvakne" asi na 4-och bodoch. Kryt ma vyrezy na vsetky tlacitka vratane klavesnice a je dobry v tom ze ked telefon spadne alebo je na telefon vyvinuty tlak tak prvy odide ten prvy kryt a az potom pojde naozajstny kryt a az potom displej :oops:
takze je to ako dalsia ochrana a vyzera to celkom fajn.
romulus2
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

hoď na to nejaký link aby sme to videli, že ako to vyzerá, lebo podľa toho popisu si to neviem vôbec predstaviť :(
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

asi myslel nieco taketo :
Prílohy
crystalcasek800i-4.jpg
crystalcasek800i-3.jpg
crystalcasek800i.jpg
Yxo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yxo »

Super vec taky Crystal Case. Pouzivam ho ked mam mobil v bicyklovej kapse spolu s klucami a plni to svoj ucel perfektne... puzdro je uz dost oryte a telefon bez skrabnutia. Len sa mi uz odlomili 2 z tych zaklapacich praciek tak to uz nedrzi ako ma.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ok,uz nam tu hodili obrazky. Tak aspon vidite co to je zac. :wink:
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

CrystalCase velmy neodporucam, uz som mal 2ks a vzdy sa poodlamuju zapadky. jeden sa mi dokonca sam popraskal
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

diky za screeny....no myslím, že je to celkom užitočné, kde sa to dá kúpiť? bral by som to hneď, lebo v bicyklovej kapse sa mi mobil dosť škriabe. ale ja mám nokiu 6280 a na slidery asi tieto púzdra nie sú, alebo sa mýlim?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Mne je takato vec uplne zbytocna. Lebo telefon nosim vo vrecku a okrem neho tam nic ine nedavam. Takze sa mi nema ako poskrabat. A mobilu ktory ma oble hrany to len pokazi imidz. To je moj nazor.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Ja mu neverim mal som ho na svojej w810i a cocka fotaku nebola chranena vobec a kluce mi ho poskrabali a spoluziak mal taki na k800i a rozpadol sa mu proste vsetko je MaDe In čInA :(
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

puccik napísal:Ja mu neverim mal som ho na svojej w810i a cocka fotaku nebola chranena vobec a kluce mi ho poskrabali a spoluziak mal taki na k800i a rozpadol sa mu proste vsetko je MaDe In čInA :(
joj ty cica .. sak to je kvoli tomu aby sa ti nezlomil kryt .. je jasne, ze ked supnes do jedneho vacku teflon aj kluce, tak sa cosi musi stat .. nic by sa nestalo iba keby si mal ten teflon v nejakom tom transparentnom kompaktom puzdre :idea: ...
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

to romulus2predava sa aj na N6280 a aj na vyklapacky.
no a reakcia na ostatnych.ja to mam.kupil som si to presne na to, ze ked si ho dam do kapsicky na bike-u alebo ked pojdem hrat hokej,ale po cca. 10 pouzitiach sa mi oblamali tie uchytky.a to je jedina nevyhoda,ale je to vec,ktora sa prakticky neda odstranit kedze je to z tvrdeho plastu tak neustalim nasadovanim sa uchytky bud zoderu alebo odlomia.ale kryt je urobeny na neustale pouzivanie tada ked si ho zakupis zalozis a das ho dole raz za pol roka alebo ked uz je velmi zapraseny.cize neni vhodny na pouzivanie iba kratkodobe.a v obchode mi povedali,ze telefon by mal ochranit len pri jednom vacsom pade,pri ktorom sa moze zlomit
Napísať odpoveď