POKEC.SK
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
DeFeAt : neni si tam, admin ked to tak ospevujes ? ja nehovorim ze su tam samy debilkovia ale pozres sa na sklo a co si hned vsimnes to co je pre all . (silnejsie vyznacene . ze si tam pisu iny ludia to si ani nevsimam . takze je to vyznacene . a co je v tom vyznacenom ? "hlasky z pokecu " podla mna je to fakt strasne primitivny web . ked nieco chcem predat idem tam lebo viem ze tam vzdy neakeho blbca najdem raz sa mi ozval taky
10 rocny ze chce kupit ten mobil co som predaval . mal foto . a bol to hip-hoper si myslel ze ked ma meter a siltovku nabok tak newem co . no bolo to decko . neviem ci ste pochopili co chcem tým ako vizera povedat . a este nieco . povedal že mu ho mam doniest ci nieco take
a ja ze mozem ta sak dobierka nie ked si odo mna 100 km a on ze co ej dobierka
takze tak . fakt pokec nech ide dpc neznasam ho
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
no moj nazor bol taky isty ako mate vacsina z vas-teda je to blbost a vyuzival som ho len ako mailovu adresu kedze je tam kapacita 2000mb, ale aj ked som nevedel najst nejaky song popripade som nevedel nazov tak som si to tam zistil,a raz za cas som isiel do miestnosti Tokio hotel a tam som sa s niekym pohadal...ale po mojej skusenosti som trosku zmenil nazor: raz som siel s kamosmi pit ku kamosovi a kedze spoluziacky sa na nas nakoniec vykaslali ostali sme iba 4 chalani a tak som sa prihlasil do miestnosti BB a napisal som ci nejaka baba nedobehne(bol som uz pod vplivom
) no napisalo mi par bab a s jednou som si nejak zacal pisat a ked som prisiel domov dal som jej ICQ a potom sme uz pisali cez ICQ a dnes je uz s toho vztah.nehovorim,ze by som si chcel hladat cez toto vztahy ale nikdy neviete co sa vam prihodi len ked sa bude chciet pohadat alebo pobavit... 
-
pancuska26
Expert
-
midnight_man
Guru
pokec je poslednou dobou pre mna iba miesto kam chodia zakomplexovany "frajery" vypisuju silacke reci lebo sa citia bezpecne za PC daju si frajersku fotku a je to ideme....sice je pravda ze tam chodim ale iba preto ze tam mam par priatelov..kecam vzdy iba s nimi..poslednou dobou je pokec coraz viac na nizsej urovni..ide to s kopca....
-
krupica_dnb
Medium Professional