Pozvanie na rande

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

t0m4s3 napísal:kolega z prace popisoval svojho spoluziaka. Ten isiel v saline (elektricke) a bola tam solidna slecna. Ked vystupila zo saliny, vystupil s nou, zastavil ju, pozrel sa na nu a povedal: "Slecno velice rad bych ochutnal vasi posevni sekret". Dievca na neho 30 sekund neveriacky pozeralo a nakoniec z nej vypadlo: "Tak dobre". Zvysok uz dufam pisat nemusim :-)

Verte alebo nie, aj takito su medzi nami :D
to mi pripomina ten vtip:
Zena je doma, akurat zehli, ked zrazu zazvoni zvoncek. otvori dvere a tam uplne neznamy chlap, pyta sa ho: "ano? co si prajete?"
"Dobry den, pani, nechcete si zasukat?"
zenska nanho neveriacky pozera, a vresti na muza: "MILAN! NEAKY UCHYL MA TU OBTAZUJE!"
Z obyvacky dobehne muz, poriadnu chlapikovi je*** az spadne na zem. Chlapik sa dviha a popri tom sa strasne smeje. muz:
"CO sa tak rehoces?!?"
"pane, viete, vy ma tu sice bijete, ale ja som si dnes uz styri krat perfektne vrzol"
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

No ja som zazil ako sa asi 35 rocny muz prihovoril v buse tak 27r zenskej... pol busu pradzneho a on ze je tu volne?? :lol: potom som ale zaspal a zobudil som sa ked som pocul pozvanie na kavu...povedala ze ma priatela a uz vystupovala... bol cerveny ako rak :) kazdopadne skusat treba...zenska rozhodne nedobehne pozvat na kavu teba :) - toto bolo myslene vseobecne
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Stoporko napísal:moj nazor na ciel chodenia - chodenie nie je o sexe. ale o definitívnom rozhodnutí pre alebo proti svadbe. preto mu nutne musí predchádzať priateľstvo. A tým odpadajú problémy ako "pozvať" dievčicu aby sme spolu chodili. Aj keď, povedať dievčaťu s ktorým sme priatelia: chcem s tebou chodiť tiež nie je ľahké... menej odvážni alebo nezhovorčiví nerétorikovia to riešia emailom/dopisom/sms, odvážnejší priamym rozhovorom.
Alebo ked snou ides von...a citis,ze je spravna chvila...pobozkas ju..to mam najradsej..uplne bez slov...(facku som este nedostal...).. :oops:
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

A asi ta ti este neotocila... mne sa to raz stalo ale nechtiac..nechcela sa to mu vyhnut proste sa otocila..moja prva reakcia bola.. :samovrazda: -samozrejme len myslienka.. :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Hm take dobre pozvanie na rande to je tazke hlavne na takych verejnych miestach to aj ja musim zbierat odvahu oslovit zenu i ked viem ze nemam v podstate čo stratit... ale boli ja uspechy aj neuspechy ale nelutujem ničoho...
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

jin napísal:No... viete to je tak... V tomto maju baby strasnu vyhodu ked ta ona chce zbalit stojaceho na zastavke dojde k tebe a vrazi ti jazyk do hrdla... Keby chalan urobil toto iste babenke tak ho nahana po meste este aj stryko z tretieho zasadrovaneho kolena...
no s týmto moc nesúhlasím, neviem či by ma "zbalila" keby spravila práve toto... to by ma asi hneď napadlo či to robí každému ktorý sa jej zapáči... :shock:
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

do ze mu vrazi jazyk do ust pravi maximalne 16r dievca...starsia by si podla mna sama sebe pripadala a riadna ku*wa... ale maju navrch no...zien je na svete menej :cry:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Vidium napísal:do ze mu vrazi jazyk do ust pravi maximalne 16r dievca...starsia by si podla mna sama sebe pripadala a riadna ku*wa... ale maju navrch no...zien je na svete menej :cry:
urcite s tebou suhlasim..na tohoto je schopna 16 rocna baba...(samozrejme zase cest vynimkam) ;)

K teme: Ako ? urcite neznamej babe nijak..podla mna je to somarina! a s babou ktoru poznam ako tak ze si piseme alebo podobne...to jo..ale na to je tu ina tema :)
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Inak akosi mi unika pointa...nechce sa mi pozriet sa na zaciatok tohoto threadu ale:
1. nezname dievca sa nepoziva na "rande".rande sice znamena stretnutie ale rande by som to nenazval..pozvy ju no kofcu...kavu...tequilu ..co len chces ale nevolaj to rande :)
2. ked to dievca poznas ked nejdes za nou tak,ze ta klepe od stretu ze ti ide chrbticu vyj*bat tak poznat ju na rande normalnym sposobom by nemal byt najmensi problem (ale musis citit) ze to bude tak odozvu...ak necitis z jej strany nic skoda si otvarat usta
3.a ked ta klepe so stresu zo stretnutia s nou tak to bude onicom...
Mame este co preberat??
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

presne ako napísal Vidium, hlavne to nevolaj rande
začína sa od nuly a nula je nezáväzné stretnutie, kde nemusí k ničomu dôjsť
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

U mna je fakt boss ten co ide za dievcataom ktore sa mu paci na ulici...kde je este s 3mi kamaratkami..prihovori sa,vypyta cislo,ktore mu s usmevom da cislo mu daju pre istotu aj tie 3 kamaratky keby sa nahodou nieco stale :) ktore si od nich ale nikto nepytal :) toto som videl v Ba na Šafku a :shock: chlapec ides :cry: macher ...
midnight_man
Guru
Guru

Vidium napísal:U mna je fakt boss ten co ide za dievcataom ktore sa mu paci na ulici...kde je este s 3mi kamaratkami..prihovori sa,vypyta cislo,ktore mu s usmevom da cislo mu daju pre istotu aj tie 3 kamaratky keby sa nahodou nieco stale :) ktore si od nich ale nikto nepytal :) toto som videl v Ba na Šafku a :shock: chlapec ides :cry: macher ...
zalezi na povahe dievcata.... jedna ti to cislo a s usmevom sa porozpravate.. a druha....no ani to nebudem pisat...
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Tak bola fakt dobra... rozhodne ziadna chudera ktora by dala to cislo aj bezdomovcovi :)
midnight_man
Guru
Guru

Vidium napísal:Tak bola fakt dobra... rozhodne ziadna chudera ktora by dala to cislo aj bezdomovcovi :)
povedal som ze zalezi na povahe :) a nie na krase :) ;)
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Zalezi aj na inych veciach ako povaha...take 2 mesiace abstinencie povahu neraz potlacia.. :)
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

Rewler napísal:Keby bola sama:A a co tu robi taka pekna slecna tak sama?Hmm...ty ides kde?Ouuu ja som Rewler ved co tu budes sama v takej zime pome na kavicku. :lol: -a potom by to malo ist samo :smt058
nic v zlom ale kebyze mi to niekto povie tak sa ho zlaknem :D

kontakt sa da v pohodicke nadviazat ako uz spomenul jeden chalan ze kedy ide bus ... kolko je hodin ...a take blbosticky, malo by to vyzerat take ze naozaj potrebujes pomoct a nie ze budes koktat ... a potom neak zavtipkovat ked ti odpovie ze bus ide za 5 minut tak ze v takomto teple sa este trepat peso, kebyze nas aspon porozvaza pred dom :) co ty na to ?ked nebude reagovat je to pipka :D ked sa da do reci je to ok
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Marsi ... tomu ver keby som bol zena a niekto by mi taketo nieco povedal ... tak rozmyslam co ma zalubom ... :lol:
Velmi nevhodny styl...
midnight_man
Guru
Guru

v zasade nebalim cudze baby...preco aj..neviem nezda sa mi to spravne aby som "balil" dake dievca v buse..uz ked tak tak daku kamaratku..alebo niekoho s kym sa poznam..a podobne..veci-ale urcite nie neznamu babu
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

Shark NX napísal:Marsi ... tomu ver keby som bol zena a niekto by mi taketo nieco povedal ... tak rozmyslam co ma zalubom ... :lol:
Velmi nevhodny styl...
no neviem ci by mu na to neaka skocila :) a pytal si sa lebo by si sa chcel neakej prihovorit alebo si cekoval ako to neaky chalan uz na tej zastavke doebal :D
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

midnight_man napísal:v zasade nebalim cudze baby...preco aj..neviem nezda sa mi to spravne aby som "balil" dake dievca v buse..uz ked tak tak daku kamaratku..alebo niekoho s kym sa poznam..a podobne..veci-ale urcite nie neznamu babu
Ja balim zasadne vsetko co je balitelne a je*atelne...obcas "stupim do howna" ale to je riziko podnikania :mafia:
Napísať odpoveď