Unik utajenych tel. cisel

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: all

Príspevok od používateľa SRneC »

jimino napísal:aspon vidno, ze komunizmus tu je stale :roll:
no neviem ci to nebol ilen recicky midnajtove ...dojde do orangeu a "nazdar kaaamo daj mi cislo na fica" ...to by som si pozrel ...musel by to byt iny kamarat s inou doverou

//sak jasne chapeme sa :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

jimino napísal:aspon vidno, ze komunizmus tu je stale :roll:
Sory za OT: Mas predstavu o tom, co slovo komunizmus znamena? Asi prilis nie, ked toto vypotis.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

k6 napísal:Sory za OT: Mas predstavu o tom, co slovo komunizmus znamena? Asi prilis nie, ked toto vypotis.
myslel som to takto:

s komunizmom v ceskoslovensku aj v inych krajinach sa uzko spaja tajna sluzba. u nas STB. clenovia STB mohli byt nasi kamarati, ani sme o tom nevedeli, hovorili sme im nase politicke nazory a hla. zrazu nas zoberu do vazenia. agent nas bonzol. teda ziadne sukromie: povedal som mu nieco, co nechcem, aby sa dostalo na verejnost a ajtak sa to dostane. ked chcem utajene cislo, tak nechcem, aby bolo dostupne na verejnosti. a to, ze niekto pride do orangeu a vypyta si od nejakeho kamarata cislo osoby, ktora ho ma utajene, tak sa dostane cislo na verejnost. nemozes mat doveru v ziadnu instituciu, ani ked si zato zaplatis. aj v tychto super slobodnych casoch. to mi pripomina komunizmus...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

SRneC napísal:no neviem ci to nebol ilen recicky midnajtove ...dojde do orangeu a "nazdar kaaamo daj mi cislo na fica" ...to by som si pozrel ...musel by to byt iny kamarat s inou doverou
dobry kamarat=dovera :) jasneze tam nepojdem za niekym koho nepoznam :) ani mi tam ziadny znami nerobi ale viem ako to fici..prenho to neje problem zistit cislo ...ma to zachvilu a nevravim o statnych prislusnikoch...je jedno koho..proste vies meno a mas to..chcel som tym povedat ze je to tu a praktizuje sa to :?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Mna by zaujimalo, ako vedeli, ze su utajene. Ako, keby mi sem napisete 36 cisel, z toho 58 je utajenych, tak nemam o tom sajn. Bolo to neako tam poznacene, ze "Utajene cislo"? Pokial by pri cisle bolo hocake meno ... jak ja viem, kto to je a ci ma utajene cislo? Imho, media z toho spravili len velikansku bublinu, aby bolo o com kecat. Vy viete konkretne, kto z SIS tam mal zverejnene cislo? :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Pri cislach SIS bolo pochopitelne len napisana firma na ktoru sa tie mobily brali.. cize SIS...na utajene cisla prisli asi tak ze si tam niekdo natukal svoje cislo, ktore si nehal utajit.. Neviem ale nehat 2 dni cisla agentov a mozno najvyssich predstavitelov slovenskej tajnej sluzby na nete.. nehovoriac o slov. "celebritach", ktore tam svoje cisla mali a mozno este aj maju stale.. :lol:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

treba mat prepaid a ziaden unik sa nekona :)
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

Podla je uplne jedno ci to tam je alebo nieje. Pre nas beznych ludi je to tak na dve veci. A ludia, ktory o tie cisla maju zaujem, tak si ich zistia, bez ohladu na to ako to bude ci nebude utajene...

I ked to poukazuje na to, ako si nas stat dokaze zabezpecit udaje, ktore nechce aby boli zverejnene :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Napísať odpoveď