Chysta sa maturita, potom pracovny pohovor, skusky na vysoku...atd
Ako sa zbavit stresu??,
Co je najlespie?? Co najviac zabera?
musis si viac verit, ostatne ked uz prides na matury tak to s teba odpadne, iba pred zaciatkom toho, nakoniec co mam hovorit ja co ligam z 3spanoo napísal:Ale poprosim len racionalne riesenia...
Chysta sa maturita, potom pracovny pohovor, skusky na vysoku...atd
Ako sa zbavit stresu??,
Co je najlespie?? Co najviac zabera?
xJEDIKNIGHTx napísal:v tomto prípade sa najlepšie zbavuje stresu dokonalou prípravou,napr. idem na maturitu,som všetko dôkladne naučený,namam mať z čoho stres,dalej....idem na prímačky na VŠ,obdržal som okruhy na skúšku,všetky si ich prejdem,nemôže ma nič prekvapiť a teda nemam mať z čoho stres atď, ale realita je iná,veď ju každý sám poznám
No ja som napriklad nestresoval vobec. Az ked som vosiel do triedy potiahol otazku a v tu ranu som bol taky vystresovany ze som nevedel ako sa volam a to som potiahol lahke otazky ! ale s tym stresdom som sa tak dobabral ... a pritom som doteraz nikdy nestresoval, ani na pisomnych maturach, stale som bol v pohode a teraz konec , a potom to aj tak dopadlo ako to dopadlo. povedal by som ze je lepsie stresovat dopredu, lebo ta to donuti ucit sa, ale potom je dolezite ostat kludny pri odpovedi .SRneC napísal:pocuj psychicke problemy a stres vopred??!? ja by som to skor cakal pri odpovedi ale vopred sa stresovat? neviem ..skus si povedat ze ak vies ucivo neni problem ak nie tak sry