WOW!
Koľko nefajčiarov!Moja mienka o tomto fóre pomaly, ale isto stúpa.....Fajčiari, nemám nič proti Vám, no keby fajčil môj priateľ, mala by som asi pocit, že bozkávam popolník....
dew6 napísal:WOW!
Koľko nefajčiarov!Moja mienka o tomto fóre pomaly, ale isto stúpa.....Fajčiari, nemám nič proti Vám, no keby fajčil môj priateľ, mala by som asi pocit, že bozkávam popolník....
Hrube ohovaranie! Basa na mesiac ...
Ja som v tom bol nevinne. Ak si dobre spominam, ja som hral futbal, ked ma zlanaril ecce s Gottenom. Oni za to mozu, zednes cmandrim. Bol som sta lalia.
ked som fajcil tak rodicia ani netusili ze kurim. teraz nefajcim a keby som fajcil tak by to asi tiez nevedeli. ale kto vie.
cigarety su hnusne oprne nznasam ich. ble
ked som mal 7 tak na mna pozaloval sused ze som fajcil cigarety v skolke (budova kde sme hrali schovavacku) mamka ma preventivne zmastila aj ked to nebola pravda... ked som fajcil v 9tke ako spravny rebel pretoze som chcel vediet preco fajci robina a zvysok v mojom okoli tak mi na to rodicia neprisli alebo ... ? neviem. teraz nefajcim. povazujem to za neslusne priam vulgarne uz. nieco ako zapasane tricko s kr rukavom v rifliach. resp gadzovske
kinjeril napísal:Hrube ohovaranie! Basa na mesiac ...
Ja som v tom bol nevinne. Ak si dobre spominam, ja som hral futbal, ked ma zlanaril ecce s Gottenom. Oni za to mozu, zednes cmandrim. Bol som sta lalia.
je velka blbost zvalit vinu za to, ze fajcis, na niekoho.ok, deti skusaju vselico, tak to je aj s fajcenim. Len potom je na cloveku, ci v tom bude pokracovat alebo sa na to vykasle. A kto vravi, ze sa neda prestat, tak ten je uplna mäkkota! Vsetko je to o silnej vôli! Su veci, ktore ti chut na cigaretu trocha stlmia, ale to najdolezitejsie je v hlave! Proste sa zatnem a basta. Fajcil som 7 rokov a prestal som zo dna na den. Aktivne nefajcim vyse 2 rokov. Pocas tych 2 rokov som si zapalil hadam 4 cigarety a nic to so mnou nespravilo, akurat mi bolo blbo.
kinjeril napísal:Hrube ohovaranie! Basa na mesiac ...
Ja hovorím o tom, ako si mi ho pokazil na Silvestra.....!!!
Som mala pocit, že bozkávam popolník...
Mama vie aj oco vie ale pred otcom nemozem fajcit to len pred mamou na kavicke alebo u nas na balkone... Fajcim 5 rokov ale vedia to len rok ved keby vedeli ze ich 13 rocne decko fajci...Ale v 17- tich na to prisli a nic som nezatlkala... Ved naco???
btw.: moji obaja rodicia fajcia...
zuzuzu napísal:Mama vie aj oco vie ale pred otcom nemozem fajcit to len pred mamou na kavicke alebo u nas na balkone... Fajcim 5 rokov ale vedia to len rok ved keby vedeli ze ich 13 rocne decko fajci...Ale v 17- tich na to prisli a nic som nezatlkala... Ved naco???
btw.: moji obaja rodicia fajcia...
presne moj pripad aj ja fajcim od 13 a zistili to prednedavom, ale uz ich mam na haku pretoze matka zistila ze cigi nie su jedine co fajcim