Rapidshare a CRC chyba pri rozbalovani archivu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Rapidshare a CRC chyba pri rozbalovani archivu

Príspevok od používateľa xbarney »

Zdarec,

zacal som pouzivat Rapidshare a vyskytol sa mi problem s tym, ze ked stiahnem nieco co ma viac partov a idem to rozbalit, tak mi to vyhodi chybovu hlasku (vid priloha). Do teraz som stahoval len veci co mali iba jeden part, preto som sa s tym nestretol. Pouzivam na stahovanie FlashGet, naslaham do neho linky a postupne sa mi to stahuje. Nemoze byt tu chyba ???

Stalo sa mi to na dvoch roznych downloadoch po sebe, radsej som dalej ani neskusal ine veci tahat, lebo cakam ze to spravi urcite to iste.

Hlaska:
Obrázok

Podotykam, ze heslo bolo zadane urcite dobre . . .
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vyzera to ako zly CRC (SFV) sucet stiahnutych raroch, pripadne chybne heslo pre archiv. Posledna moznost je este skusit nahodit poslednu verziu WinRAR, ale skor to vidim v prvom, pripadne druhom probleme.
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

Najnovsiu verziu Winraru som uz skusal (3.62), ale nepomohlo. A tie uploady boli od dvoch roznych ludi, tak sa mi nezda ze by boli na oboch uvedene zle hesla. Neviem si s tym rady.

EDIT: Takze som skusil dalsi download, z osmych partov som stiahol dva a dal som vo Winrare na nich test. A vysledok ? Tu je:

Obrázok

Zrejme keby som to dotahal, tak ani tento archiv nerozbalim . . .
Napísať odpoveď