Kliešť
-
JohnFrusciante
Star
hehe mne sa do vajca zakusolJohnFrusciante napísal:ja som mal troch kliestov. jedneho medzi prstami na ruke, jedneho na stehne ale tak blbo. ked kus ta mi do vajca kusne. fest blizko vajec. a potom som mal este v pupku. ale sakra svine tie klieste. neznasam ich. joj bestie
-
JohnFrusciante
Star
Ja keď som bol malý som mával vždy aspoň dvoch počas jednej prechádzky v prírode
Ale počas posledných 4 rokov som nemal ani jedného!Neviem si to vysvetliť,až sa bojím že čo sa stalo..
Problémy s vyťahovaním som nemal problémy,dal som si na neho tekuté mydlo,počkal pár minút,on sa ako keby zadusil a potom bez problémov vatovou tyčinkou dal dole,teda krúživými pohybmi a bolo
Problémy s vyťahovaním som nemal problémy,dal som si na neho tekuté mydlo,počkal pár minút,on sa ako keby zadusil a potom bez problémov vatovou tyčinkou dal dole,teda krúživými pohybmi a bolo
heh ja som myslel trosku inaciwo1222 napísal:ano ako som uz spominal...
pouzil som poldeci dedovej 50. rocnej slivovice....
za 5-10 min bol vonku....
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
niekde som sa docital ze klieste nemaju radi B vitamin - pravidelne pivne kury ich hostitela im nevonaju. Pivko nepijem a preto su na mne ako doma
pred troma dnami mi dalsi smejd dobehol na ruku.
najcastejsie famy o tych bazmekoch...
p.s.: kliestovi nedorastie telo, ak v rane nechate hlavicku - je to biologicky neaktivny material, hrozi len infekt
p.p.s.: klieste su najcastejsie v trave, nie na stromoch
p.p.p.s.: klieste nevedia lietat
najcastejsie famy o tych bazmekoch...
p.s.: kliestovi nedorastie telo, ak v rane nechate hlavicku - je to biologicky neaktivny material, hrozi len infekt
p.p.s.: klieste su najcastejsie v trave, nie na stromoch
p.p.p.s.: klieste nevedia lietat
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Kliešte sú pekne nebezpečné potvory. Osobne som ho mala len raz, ešte niekedy na ZŠ, ale môj havino má s nimi dosť bohaté skúsenosti... Je na nich ako lepidlo... Raz sme boli v lese a vrátil sa s 20 exemplármi pricucnutými na tele! Takže ja už mám dosť bohatú prax vo vyťahovaní. Treba ich trochu omráčiť krémom, olejom, mydlom... vydezinfikovať miesto a pomaly vytáčať pinzetou... Čo sa týka smerov, tak je to úplne jedno. Treba dávať pozor na to, aby ste točili opatrne a aby tam nezostala hlava....
BTW, keď kliešť sadne na človeka, tak to je ešte ten lepší prípad. Človek si to totiž s väčšou pravdepodobnosťou všimne skôr, ako sa tá potvora nacucá. Ale so skúseností s mojim psom môžem povedať, že taký nacucaný kliešť s bruchom veľkosti nechtu nie je vôbec príjemný pohľad...
BTW, keď kliešť sadne na človeka, tak to je ešte ten lepší prípad. Človek si to totiž s väčšou pravdepodobnosťou všimne skôr, ako sa tá potvora nacucá. Ale so skúseností s mojim psom môžem povedať, že taký nacucaný kliešť s bruchom veľkosti nechtu nie je vôbec príjemný pohľad...