Ako zaujat dievca s ktorym sa poznám

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

P3Bo napísal:slavo : mne sa prihovorilo zopár krát dievča ako prvé , a rozprávame sa dodnes a všetko v pohode. A určite po mne nepokukuje pretože má frajera , ktorého z jej vlastného rozprávania ľúbi. No myslím , že si občas trochu namýšľate chlapci :)
ok ok mozno si namyslam :D ale sak ja nehovorim ze ma chce len potom nechapem tu ich logiku .... to sa rano zobudi a povie si aaa dnes sa v skole pozdravim novemu chalanovi idem okolo a si povie a tento by mohol byt a povie "ahoj" booo inac ja nechapem :D ...... mne ale nevadi ze sa mi zdravi skor naopak kocka to je :P a piercing v nose ma jej to zeriem
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ci pána, tak táto téma pomohla hlavne mne. Dík chlapci :) :wink: :!:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

slavo120 napísal:ok ok mozno si namyslam :D ale sak ja nehovorim ze ma chce len potom nechapem tu ich logiku .... to sa rano zobudi a povie si aaa dnes sa v skole pozdravim novemu chalanovi idem okolo a si povie a tento by mohol byt a povie "ahoj" booo inac ja nechapem :D ...... mne ale nevadi ze sa mi zdravi skor naopak kocka to je :P a piercing v nose ma jej to zeriem
Tak možnosti sú dve
1. všimla si ťa
2. robí si z teba srandu

- vyber si :lol:
slavo120
Professional
Professional

P3Bo napísal:Tak možnosti sú dve
1. všimla si ťa
2. robí si z teba srandu

- vyber si :lol:
berem prvu lebo na tu druhu mam v poslednom case stastie :D tak hadam to tento krat bude ta prva moznost .... ale myslim ze to je ta prva moznost lebo ona vyzera byt v pohode celkom zlata je (aj sa mi paci musim priznat :oops: ) nooo ta normalne sa zdravi hodi k tomu pekny usmev takze srandu si nerobi (fuuu aspon dufam )
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

slavo120 napísal:berem prvu lebo na tu druhu mam v poslednom case stastie :D tak hadam to tento krat bude ta prva moznost .... ale myslim ze to je ta prva moznost lebo ona vyzera byt v pohode celkom zlata je (aj sa mi paci musim priznat :oops: ) nooo ta normalne sa zdravi hodi k tomu pekny usmev takze srandu si nerobi (fuuu aspon dufam )
Prva možnosť však stále ešte nezavrhuje myšlienku že iba chce nájsť nových kamarátov a teba si vybrala do tej skupiny ....to v praxi znamená že teraz ti to je ešte nahovno , ale o pár mesiacov to možno zúžitkuješ - ja nemám rád keď sa do vzťahu ide zhurta....vzťahy ktoré rýchlo začínajú obvykle rýchlo končia ...
slavo120
Professional
Professional

P3Bo napísal:Prva možnosť však stále ešte nezavrhuje myšlienku že iba chce nájsť nových kamarátov a teba si vybrala do tej skupiny ....to v praxi znamená že teraz ti to je ešte nahovno , ale o pár mesiacov to možno zúžitkuješ - ja nemám rád keď sa do vzťahu ide zhurta....vzťahy ktoré rýchlo začínajú obvykle rýchlo končia ...
ooo o to sa neboj ja som niekedy az priilis pomaly co sa tyka tohto ja kym sa k nieco odhodlam .... a ja by som ju bral zatial v pohode len za kamaratku a aj keby sa z toho nikdy nevyvinulo nic viac aspon by som spoznal noveho cloviecika a aj mi trochu lichoti ze si vybrala prave mna do tej skupiny aj keby ma chcela len za kamarata ... tak hadam ju nesklamem :)
shady45
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shady45 »

slavo120: No ja si myslim ze i ked ta mozno hned neche minimalne si jej sympaticky inac by nieco take len tak nespravila .... ono sa nestane casto aby sa len tak zacala baba niekomu zdravit a musi mat na to dovod a aj keby nebola hned do teba buchnuta spoznat ta chce a casom by si z toho mohol i vytazit :wink: .... ale ako pises staci ti aj ked budete len kamarati tak len hod ty s nou rec kym nebude neskoro
islanzadi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa islanzadi »

Ja viem ze ma mnohi za toto budu odsudzovat ale viem pochopit ze je to niekedy velmi tazke zacat sa rozpravat s niekym kto sa ti paci, preto skus jej najprv napisat SMS myslim ze ti to pojde lepsie nebudes sa tak bat ani hanbit, ked sa potom stretnete lahsie nadviazete konverzaciu a uz to pojde ako po masle.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

islanzadi napísal:Ja viem ze ma mnohi za toto budu odsudzovat ale viem pochopit ze je to niekedy velmi tazke zacat sa rozpravat s niekym kto sa ti paci, preto skus jej najprv napisat SMS myslim ze ti to pojde lepsie nebudes sa tak bat ani hanbit, ked sa potom stretnete lahsie nadviazete konverzaciu a uz to pojde ako po masle.
ANo ano ja som privrzencom tejto metody :) tento sposob je podla mna ok..tie zaciatocne veci..sa ahsie preberu cez net sms..fon a tak :) a potom ked budete spolu vonka tak to bude o kus lahsie :) ja neviem ja to robim takto a som spokojny....nemusim sa tolko bat ked idem vonka s nou.... :idea:
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:ANo ano ja som privrzencom tejto metody :) tento sposob je podla mna ok..tie zaciatocne veci..sa ahsie preberu cez net sms..fon a tak :) a potom ked budete spolu vonka tak to bude o kus lahsie :) ja neviem ja to robim takto a som spokojny....nemusim sa tolko bat ked idem vonka s nou.... :idea:
nooo je to lahsi sposob a aj celkom ucinny to ano problem je ale v tom ze ja ziadnu jej kamaratku ci kamarata nepoznam a jej tel. si akosi nemam odkial zohnat ... ale tak mozno sa postasti a ak aj nie tak s nou hodim normalne rec v skole ved na to som ja "odbornik" :D (naposledy to bolo teda riadne blbe jak som dopadol :samovrazda: )
midnight_man
Guru
Guru

slavo120 napísal:nooo je to lahsi sposob a aj celkom ucinny to ano problem je ale v tom ze ja ziadnu jej kamaratku ci kamarata nepoznam a jej tel. si akosi nemam odkial zohnat ... ale tak mozno sa postasti a ak aj nie tak s nou hodim normalne rec v skole ved na to som ja "odbornik" :D (naposledy to bolo teda riadne blbe jak som dopadol :samovrazda: )
takze vidis ze tieto osobne rozhovori ti moc nejdu...sakra bordel praca...ty nepoznas tu babu vobec? nevies zohnat jej telefonne cislo? :D :D ani nevrav take sprostosti..ak neves zohnat jej cislo tak co chces potom "riesit" hm?
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:takze vidis ze tieto osobne rozhovori ti moc nejdu...sakra bordel praca...ty nepoznas tu babu vobec? nevies zohnat jej telefonne cislo? :D :D ani nevrav take sprostosti..ak neves zohnat jej cislo tak co chces potom "riesit" hm?
no ja ju poznam len zvidenia len sa zdravime nic viac ... ta ved ja s nou dajak uz tu rec hodim po poslednej skusenosti uz viem ako sa to nerobi takze urobim cokolvek od toho ine a istotne to bude lepsie :D (ono horsie ako naposledy to uz byt asi ani nemoze )....
midnight_man
Guru
Guru

slavo120 napísal:no ja ju poznam len zvidenia len sa zdravime nic viac ... ta ved ja s nou dajak uz tu rec hodim po poslednej skusenosti uz viem ako sa to nerobi takze urobim cokolvek od toho ine a istotne to bude lepsie :D (ono horsie ako naposledy to uz byt asi ani nemoze )....
hh to sa mi paci..ze "uz viem ako sa to nerobí" a co si to spravil minule? ked to bolo take blbe :D :D?
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:hh to sa mi paci..ze "uz viem ako sa to nerobí" a co si to spravil minule? ked to bolo take blbe :D :D?
nooo to bolo s tou prvou babou co tu je i tema co som bol do nej tak dlho buchnuty (uz myslim ze som sa jak tak z toho dostal) ... nooo tak bola prestavka oni cela trieda (same baby ) som siel okolo a kamarat hovori chod za nou ta som sa otocil oslovil ju ci by nemala chvilku cas ta trochu odbehla od skupinky ta ja na nu pozeram uplne mimo som z nej bol vtedy :D a som vyhapkal jednu mozno dve vety zo seba (a mam pocit ze boli dost od veci )ta tak na mna cudne pozerala a potom bolo chvilu ticho no zazvonilo (to ma asi spasilo :D ) tak povedala ze uz musi ist ... od vtedy som v ich triede hviezda cislo jeden vsetky tam o mne vedia jak som sa strapnil :D ... ta obcas asi aj ujeb zo mna maju ale uz som si zvikol
shady45
Light Expert
Light Expert

slavo120 napísal:nooo to bolo s tou prvou babou co tu je i tema co som bol do nej tak dlho buchnuty (uz myslim ze som sa jak tak z toho dostal) ... nooo tak bola prestavka oni cela trieda (same baby ) som siel okolo a kamarat hovori chod za nou ta som sa otocil oslovil ju ci by nemala chvilku cas ta trochu odbehla od skupinky ta ja na nu pozeram uplne mimo som z nej bol vtedy :D a som vyhapkal jednu mozno dve vety zo seba (a mam pocit ze boli dost od veci )ta tak na mna cudne pozerala a potom bolo chvilu ticho no zazvonilo (to ma asi spasilo :D ) tak povedala ze uz musi ist ... od vtedy som v ich triede hviezda cislo jeden vsetky tam o mne vedia jak som sa strapnil :D ... ta obcas asi aj ujeb zo mna maju ale uz som si zvikol
no zober si to tak ze mas aspon zazitok :D a najme novu skusenost :wink: ....a na tych co maju s teba ujeb sa vykasli ich to prejde ..... teraz sa ty len pekne zameraj na tu nova ved sa ti zdravi a i to je uz nieco na zaciatok tak na tom popracuj nech nakoniec ta co ta nechcela pozera co si si ulovil :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Hlavne je že si sa s toho poučil a že to beres pozitivne...... :smt003 :wink: Tak treba ist na ženy ...s usmevom a dobrou naladou ...a hlavne ked nemaju krami :lol: vtedy su aj oni prijemnejsie :lol: :lol:
slavo120
Professional
Professional

Enduro3333 napísal:Hlavne je že si sa s toho poučil a že to beres pozitivne...... :smt003 :wink: Tak treba ist na ženy ...s usmevom a dobrou naladou ...a hlavne ked nemaju krami :lol: vtedy su aj oni prijemnejsie :lol: :lol:
noo jasne ved co ine mi ostava ked sa teraz na to pozriem tak sa nad tym uz aj zasmejem ze jakeho magora som tam zo seba urobil :D ........a teraz ma pozna pol skoly (viete informacie sa siria rychlo ) ta haluz ked idem okolo a pozeram kto vsetko ma pozna :D i ked oni maju haluz zo mna noo ale ja ich mam v :censored: .....a ved ako sa to hovori : "Zivot sa nepocita podla poctu nadychov ale podla okamihov kedy sme stracali dych " a vtedy som ja mozno ani nedychal :D
shady45
Light Expert
Light Expert

slavo: Teraz uz len chod ty na to s tou novou dievcinou :wink: sak sa ti zdravi tak si jej sympaticky to mas lahke len niejak zacnes a ona ti uz s tym pomoze uvidis :wink: napr. :"Ahoj XY(meno dievciny) mas chvilocku "..a spustis ... "Tak ja by som sa ti chcel na zaciatok predstavit ja som Slavo viem ze som to mal urobit uz davno ked sa tak dlho zdravime nooo akosi som nikdy nevedel ako ta oslovit atd"....a uz to pojde :wink: tak smelo do toho
slavo120
Professional
Professional

shady45 napísal:slavo: Teraz uz len chod ty na to s tou novou dievcinou :wink: sak sa ti zdravi tak si jej sympaticky to mas lahke len niejak zacnes a ona ti uz s tym pomoze uvidis :wink: napr. :"Ahoj XY(meno dievciny) mas chvilocku "..a spustis ... "Tak ja by som sa ti chcel na zaciatok predstavit ja som Slavo viem ze som to mal urobit uz davno ked sa tak dlho zdravime nooo akosi som nikdy nevedel ako ta oslovit atd"....a uz to pojde :wink: tak smelo do toho
no jasne diki :) ja uz nieco vymyslim ale hlavne nebudem vela premyslat ked ju uvidim proste naratam do 3 a idem na to oslovim ju a poviem co ma napadne (dufam ze nie ziadna somarina :D ) lebo ak by som zas prilis rozmyslal tak by to dopadlo podobne ako na posledy
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

shady45 napísal:slavo: Teraz uz len chod ty na to s tou novou dievcinou :wink: sak sa ti zdravi tak si jej sympaticky to mas lahke len niejak zacnes a ona ti uz s tym pomoze uvidis :wink: napr. :"Ahoj XY(meno dievciny) mas chvilocku "..a spustis ... "Tak ja by som sa ti chcel na zaciatok predstavit ja som Slavo viem ze som to mal urobit uz davno ked sa tak dlho zdravime nooo akosi som nikdy nevedel ako ta oslovit atd"....a uz to pojde :wink: tak smelo do toho
Toto mi pripomenulo jednu scenku z komedie kde isiel jeden chalan(hamblivy a nesmeli) oslovit krasnu babu a si nacvičil frazu....Si velmi pekna a asi vela chlapov sa hambi ta pozvat na rande ale šla by si so mnou ?A ked za nou prišiel spustil... Si velmi pekna a asi vela chlapov sa hambi ta pozvat na rande ...a ona mu do toho skočila ze naopak ze dostavam dost pozvanok...v ten moment sa chalan sekol a v mozgu mu hlas reval RESTART RESTART RESTART :lol: :lol: a tak povedal rychlo šla by si so mnou na rande ? :roll: boha jaq som sa jaq smial na tej scenke....
Shady45 ....Snad sa ti to už nestane že zmrzneš :lol:
Good luck.....
Napísať odpoveď