Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

tomo.za napísal:no k tomuto len dodam ze uz ste s tymi znackami oblecenia fakt trapni... ako nejaky miky mi je ukradnuty ale ti ze nosi Thor Steinar veci z neho robi nacistu? faakt gratulujem uzasna myslienka... trvalo ti dlho kym si na to prisiel? sakra pockaj to su teraz nacisti aj tuto spolubydlovia na intraku z chodby... jedneho z nich som videl v Thor Steinar mikine :shock: aaaaaaaaaa fasistiiiiiiii... aby som sa isiel skryt... je to trapne a ubohe :wink:
zjavne si nepochopil o co ide. ide o to, ze chalan nado mnou pisal, ze su proti. keby bol kazdy proti, tak nepodporuje tu znacku. a to ze hip hopovi aj s hentakymi kriplami spolu mozu vychadzat mi ako vyvratis? este napis, ze nic take neni :) ale to je uuuplne offtopic. tak radsej koniec tomuto. keby nieco tak kludne pm. nechcem spamovat dalej
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

turtlak69 napísal:tvoj a aj moj prispevok su sice total mimo temu, ale vysvetli mi teda preco "velky" raper miky (nocna)mora nosi t(c)hor steinar mikinu??? myslis, ze vsetci hip hoperi su proti nazi hudbe? sotva. bezne ked idem po meste vidim kecat hip hopovych s nazi. samozrejme ze nemozme hadzat do jedneho vreca. to bol z mojej strany len priklad.
raper miky a spol. v petrzalke sú ruka v ruke s miestnymi futbalovými chuligánmy ktorý určite nacisti niesú. A thor steinar urcite neni nacistická znacka.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no thor steinar je naisto nacisticka znacka.. ale uz sa to trosicku vymyka z podkontroly..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Laskavo sa vradte k predmetu temy. Kto nosi ake trenirky si rieste inde.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

sorry, mozete to zmazat ak chccete, ale Thor Steinar na 100 percent je nacisticka znacka!!!! Rovnako ako eighty eight!

Kód: Vybrať všetko

http://www.stop-thor-steinar.tk/
//podla mna to patri k teme, kedze sa tym vyjadtuje pvaha hip-hopu ako takeho, no ak vam tovelmi vadi, pls. iba to pastnite do novej temy, lebo je to samo o sebe zaujimava tema na diskusiu, thx.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

omg, ked si nejaky blbec oblecie nazi mikinu to znamena ze hip hop je "spriazneny" s nacizmom? Chlapci uvedomte sa... to su ciste bludy :!:
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

fakt neviem co sa tu riesi...ja co poznam dost hip-hoperov:odsudzuju nacizmus a nemaju radi metal,ale nebojuju proti nemu...jeden z mojich naj kamosov je metlak a priatelim sa s nim aj napriek tomu,ze ja pocuvam rap....ale kazdy je iny a kazdy vyznava nieco ine cize sa neda hovorit o tom ci rapperi podporuju nacizmus alebo ci su proti metalu..jeden moze druhy nie
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Gul'dan napísal:podla mna to patri k teme, kedze sa tym vyjadtuje pvaha hip-hopu ako takeho, no ak vam tovelmi vadi, pls. iba to pastnite do novej temy, lebo je to samo o sebe zaujimava tema na diskusiu, thx.
OT: patri to k teme hiphop a nie 11rocne decka a hiphop :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

moc sme sa odklonili od temy .. tak hop k teme s5, lebo nam to tu zavru :-) ...

... aj tak mi neda este nenapisat uvahu o tych hiphaphoperoch, keri nosia trika Thor Steiner :-) ... LOOOL .. tak su len dve moznosti ..

1. ... provokuju nackov, tym ze obliekaju ich znacky a tak ich vlastne pred nimi spinia ( tie znacky ) ... a toto nackovia asi nevydrzia a ohen je na streche ...

2. ... o dost pravdepodobnejsie je to, ze su taki vykradnuti v tych svojich vybuchanych lebeniach, ze si myslia ze ked si daju bez rozmyslu mikinu s tucnym obrazkom a napisom, ktory ani nevieda co vyjadruje, tak su este hustejsi ako predtym :-) ...

... kazdopadne vykradnutost sama :-) ...

.. v poslednom case som ale zacal videt spojitost medzi hiphoperskymi deckami a 135 korunovymi mafianmi ... uz sa mi to prestava pacit :-D ... vcera som akurat videl v autobuse jedneho typka .. mohol mat 13, suchy jak plica, postelne prestieradlo na sebe, ciapka s pristavacou drahou a naramne do vsetkeho p**oval .. najskor sa tam zacal pustat do nejakeho mensieho chalaniska a potom tam cosi splietal s nejakym svojim kamaratom .. kua keby bol prazdny autobus ( nebolo tolko svedkov :-D ) a nevystupil ,tak ho asi zabijem :D .. ked som si pomyslel, ze takito raz budu robit na moj dochodok, tak sa mi nozik nehcel zatvorit :-) ..
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

no tak to su "hip-hoperi" akoze,ktori si myslia, ze ked sa takto oblecu tak su najvacsi ganxtri,ale v skutocnosti nevedia co je to rap. Ja rap pocuvam,ale nikdy ma nenapadlo preto byt velky gangsta proste je to hudba,ktora sa mi paci a nemusim sa spravat ako zmrd...ozaj ved su to len deti,ktore si myslia,ze sa ich setci boja..raz natrafia na niekoho kto ich zbije a potom si hadam uvedomia,ze realita je inde...
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

len zato ze su niektore deti take ake su, zato ze je tu rytmus, kontrafakt a ine pi*ov*** nemusi byt hip-hop iba pre 12-rocne, ako si to kopa ludi zialbohu mysli...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

a co ine si maju myslet ? .. ty by si myslel nieco ine ako vidis denno denne ? ... podla mna je to pochopitelne ze si to myslia ...
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:a co ine si maju myslet ? .. ty by si myslel nieco ine ako vidis denno denne ? ... podla mna je to pochopitelne ze si to myslia ...
chcel som tym povedat ze hip-hop vobec nie je "taky zly" jak sa vam niektorym zda a tvrdit ze je len pre krpate deti je maximalne blbe, zvlast ked nic o historii hip-hopu nic nevies...
co si mam mysliet o punkacoch? co si mam mysliet o skinheadoch? co si mam mysliet o metalistoch?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kubikjuice napísal:chcel som tym povedat ze hip-hop vobec nie je "taky zly" jak sa vam niektorym zda a tvrdit ze je len pre krpate deti je maximalne blbe, zvlast ked nic o historii hip-hopu nic nevies...
co si mam mysliet o punkacoch? co si mam mysliet o skinheadoch? co si mam mysliet o metalistoch?
nechas si snad nas***t do hlavy ? .. nikto ti nemoze povedat co si mas o nich myslet .. to by si mal vedet sam .. aky mas z nich subjektivny pocit ... ja vidim ze HH nikomu neprospel ( konec koncov ako akakolvek hudba ), akurat doteraz pokazil viac ludi ako EMO ( ktore je mimochodom paralelnym stylom h HH ) .. ale coskoro sa to vyrovna .. uz nebude max. IN chodit v farebnych veciach a so siltmi .. ale sa vsetky decka nasukaju do cierneho, daju ofinu nabok a budu plakat na uliciach ...

.. (( je to OT ale minule som pocul ako sa rozpravaju dve nejake 13tky alebo 14 tky to mohli byt ... ooo ten bol ae chutnucky .. ti EMo chlapci su inak cool ... potom zacali splietat ake maju depresie ... najskor som skoro spadol od smiechu, ale potom som sa zarazil, ze co kua oni o tom mozu vedet ? :-) .. neviem neriesil som .. prchal som prec, lebo takychto samovrazdakov nemam rad .. )) ...
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:nechas si snad nas***t do hlavy ? .. nikto ti nemoze povedat co si mas o nich myslet .. to by si mal vedet sam .. aky mas z nich subjektivny pocit ... ja vidim ze HH nikomu neprospel ( konec koncov ako akakolvek hudba ), akurat doteraz pokazil viac ludi ako EMO ( ktore je mimochodom paralelnym stylom h HH ) .. ale coskoro sa to vyrovna .. uz nebude max. IN chodit v farebnych veciach a so siltmi .. ale sa vsetky decka nasukaju do cierneho, daju ofinu nabok a budu plakat na uliciach ...

.. (( je to OT ale minule som pocul ako sa rozpravaju dve nejake 13tky alebo 14 tky to mohli byt ... ooo ten bol ae chutnucky .. ti EMo chlapci su inak cool ... potom zacali splietat ake maju depresie ... najskor som skoro spadol od smiechu, ale potom som sa zarazil, ze co kua oni o tom mozu vedet ? :-) .. neviem neriesil som .. prchal som prec, lebo takychto samovrazdakov nemam rad .. )) ...
len tak zo zaujimavosti... co pocuvas ty...
a co do toho pleties emo...
je len na kazdom co si z hiphopu odnesie...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

no ale zoberme si to takto, vacsina tych ludi nema/neznasa hip hop preto lebo je to umela hudba, a nadvedzuje na tie Americke negerske gagnsty a to je uplne trafene na hlavu... same dlhe tricka, v nohaviciach nejaky ten gun... to sa ludom nepaci na tom hip hope-rappe... videl si nieco take ze sa stava v metale ? nie ! a neni to umela hudba aspon ...

a vy "hiphopery" tento nigga styl rozsirujete... no komu sa to ma pacit o chvilu uz budu aj na slovensku taketo bandy skor ci neskor :roll:
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:no ale zoberme si to takto, vacsina tych ludi nema/neznasa hip hop preto lebo je to umela hudba, a nadvedzuje na tie Americke negerske gagnsty a to je uplne trafene na hlavu... same dlhe tricka, v nohaviciach nejaky ten gun... to sa ludom nepaci na tom hip hope-rappe... videl si nieco take ze sa stava v metale ? nie ! a neni to umela hudba aspon ...
umela hudba? hip-hop ma svoju historiu chlapce ;) a nevem ci je take lahke vediet spravit dobry beat a rapovat...
tiez nemam rad niektore ine hudobne styly (aj ked hh nie je len hudobny styl) ale nekydam na ne ze je to umela hudba a podobne
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kubikjuice napísal:umela hudba? hip-hop ma svoju historiu chlapce ;)
co ma spolocne to ze rap je umela hudba s jeho vznikom/historiou? aj plastove okna maju svoju historiu :roll:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

kubikjuice napísal:umela hudba? hip-hop ma svoju historiu chlapce ;) a nevem ci je take lahke vediet spravit dobry beat a rapovat...
tiez nemam rad niektore ine hudobne styly (aj ked hh nie je len hudobny styl) ale nekydam na ne ze je to umela hudba a podobne
ale do ... pojdem hudba sa siri z generacie na generaciu lenze v nejakej drbnutej generacii sa to zacalo posierat , legendy ako Beethoven (Wolfgang Amadeus Mozart, Antonio Vivaldi, Händel...) napriklad bol hudobny skladatel, vedel hrat na hudobny nastroj (klavir) a nikto vtedy nepovazoval nejake trapne rymy za hudbu ... skutocna hudba je to co vytvarali znamy skladatelia ktory boli doslova "geniusovia" a nie takyto povalaci z ulice :roll:, lenze v dnesnej dobe robotov uz ja tato hudba starmodna, nudna... ale stale je to hudba ! umenie ! pisem trocha proti ostatnym zanrom ale pravda je taka no ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kubikjuice napísal:len tak zo zaujimavosti... co pocuvas ty...
a co do toho pleties emo...
je len na kazdom co si z hiphopu odnesie...
len tak pre zaujimavost keby som mal napisat co tak konkretnejsie pocuvam, tak by mi asi strana nestacial .. resp. by sa mi nehceclo .. ale mozem dat aspon nejake styly: Hard Rock, Classic rock, Modern, Industrial, Heavy metal, Power metal, Glam rock, Jazz rock, trosku punk, trosku ska, krcmovy rock .. proste INSTRUMENTALNU hudbu ... upozornujem ze nedelim hudbu tak stroho do zanrov, lae nemam naladu vypisaovat ti aka hudba sa mi paci, lebo by si to ja tak nepoznal ( asi ) ...

.. ak nevis preco som zamiesal aj EMO, tak si to este raz precitaj ... mozno nieco z toho poberes ...

... a k tomu ze kazdy si z HH odnese svoje ( ci ako si to napisal ) ... to sice ano, ale ked samotne tie zoskupenia navadzaju ludia aby si to dobre, ak tam nieco take existuje nebrali, ale radsej boli " wannabe gangstaz " wohnouti, tak nemaju tie decka ziadnu sancu, kedze nad tym neuvazuju ...
kubikjuice napísal:... (aj ked hh nie je len hudobny styl) ...
dufam ze tu nechces rozoberat ze je to zivotny styl, lebo otom tu uz tema bola a celkom rozsiahla ..tak citaj ako dopadla ...

... btw.: k tej historii HH .. myslis ze tie decka nejak " do r***i po***a " historia zaujima ? jedine co ich zaujima kedy sa narodil rytmus, kedy zomrel tupák a to jest vsio ...
Napísať odpoveď