Ja som to este nevidel no pozeram ze na csfd ho uz riadne skritizovali ale podla mna to bude celkom fajn ved ja od toho filmu necakam zazraky proste sa chcem ist zabavit do kina a na to ten film je
Jejda.. ty zijes ?? )))
--->>
to som rad... lepsie je v originale.. taktiez aj spiderman bol lepsi v eng.. najprv som videl original a potom v cz dub.. original bol lepsi.. i ked bez titulkov
a myslíte si že už dneska hodia nejaký CAM na TL ? Keď včera bola svetová premiéra ? Inač taká perlička včera na svetovej premiere stál listok na čiernom trhu 1000 $ tj nejakých 25 000SK. No masaker (zdroj RÁDIO EXPRES)
Jou,tak na piratov z karibiku tri sa velmi tesim. Podla mna tam ako som videl trailer zase bude celkom pekna akcia ale ja to beriem ako taku odddychovku ten film. Taka pohoda. uvidime.
prve dve casti boli dobre a ako hovorim,ked som videl trailer--dobre to bolo.
teraz som sa vratil z kina. Zaciatok je straasne nudny. Dej sa postupne zacne zamotavat az sa niekedy v strede filmu nevyznate kto je dobry a kto zly (myslim Willa Turnera a Jacka, sami uvidite preco). Koniec sa samozrejme konci happy-endom. Pozor, ak si chcete uzit film toto necitajte... - Koniec je taky ze: Davyho Jonesa zabiju, Will sa stane kapitanom na tej lodi kde predtim velil Davy Jones, lebo on prepichol to jeho srdce. Vyslobodi zo zajatia svojho otca. Jack sparrow bude vyslobodeny. Lorda Becketta zabiju. Vestkina ktora snimi na zaciatku cestovala sa premeni na bohynu Kalypso a na konci filmu zmizne. Kapitan Barbarosa sa stane dobrym. A najhlavnejsia vec je, ze ked sa stane Will tim kapitanom na lodi postihne ho taka ista kliatba ako Davyho. S Elizabeth sa moze stretavat na susi iba raz za 10 rokov. Ten si takysto vyreze srdce a da ho do tej truhly a tu truhlu daruje Elizabeth. ...No to je asi vsetko....Jaj, a ze este myslim ze to spravili na pokracovanie, lebo na uplnom konci filmu sa vydal Jack hladat jedno miesto na mape a ze na tom mieste by mal ziskat nesmrtelnost...
este jednu taku perlicku. Bol som si to pozret do Polusu na 15:00 Sála 4. ...V celej sale bolo maximalne 15 ludi. btw. ja som mal cely rad sam pre seba
A to najlepsie bolo ,ze predavac sa pomylil a vyuctoval mi namiesto 139SK iba 109SK za listok. Pritom 109Sk bolo iba pre deti do 12 rokov
no tak kvalita neni bohvie co...to kino je predsa len lepsie...
...film sa mi inac celkom pacil...boli tam celkom cool efekty a dej sa trosku az moc zamotal ale inac v pohode film...naslo sa tam vela vtipnych scenok...hlavne s tou nemrtvou opicou, ta bola dost dobra ...film teda vrelo odporucam