Ako na Hip - Hop v 11-tich ?
-
kj37
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ach... nebavme sa o detoch, to je len cast ludi ktori sa hraju na hip-hoperom aj ked v skutocnosti HH len skodia, lebo vdaka nim si ludia myslia ze hip-hop je trapny, ze je pre male blbe deti a podobne veci...
to dalsie ("umela hudba") je vec nazoru, kazdemu sa paci nieco ine ale nemyslim si ze kazdy vie robit dobre beaty a vie dobre rapovat...
to dalsie ("umela hudba") je vec nazoru, kazdemu sa paci nieco ine ale nemyslim si ze kazdy vie robit dobre beaty a vie dobre rapovat...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ty co riesis ? tato tema je o spojeni deti a HH a HipHapHopu a ty tu bnavrhnes nech sa o tom nebavime .. ty si odkal ? ...kubikjuice napísal:ach... nebavme sa o detoch, to je len cast ludi ktori sa hraju na hip-hoperom aj ked v skutocnosti HH len skodia, lebo vdaka nim si ludia myslia ze hip-hop je trapny, ze je pre male blbe deti a podobne veci...
... ale kazdopoadne je uplne jasne ze spravit nejaky beat ci co to je ovela jednoduchsie ako spravit nejaky riff, alebo kvalitne solecko
-
kj37
Light Star
neodbocujem od temy... hovoris o hip-hope ako o niecom zlom a ako o hudbe pre male deti.... tak ti chcem len vysvetlit ze sa v tom dost mylisnordkapp_pb napísal:ty co riesis ? tato tema je o spojeni deti a HH a HipHapHopu a ty tu bnavrhnes nech sa o tom nebavime .. ty si odkal ? ...
... ale kazdopoadne je uplne jasne ze spravit nejaky beat ci co to je ovela jednoduchsie ako spravit nejaky riff, alebo kvalitne solecko![]()
...
a ta druha cast tvojho prispevku.... co by sa dalo od teba cakat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
lenze si mi to nevysvetlil .. lebo jedine co som sa dozvedel je ze sa seredne hrozne moc ba priam až preveľmo mýlim ! ... ale este si mi nenapisal ani to ze co dobre si mozu z HH ludia odniest ( keby im ne**ali HH zoskupenia pod capice ) ...kubikjuice napísal:neodbocujem od temy... hovoris o hip-hope ako o niecom zlom a ako o hudbe pre male deti.... tak ti chcem len vysvetlit ze sa v tom dost mylis
a ta druha cast tvojho prispevku.... co by sa dalo od teba cakatale to je zas vec nazoru...
.. a ta druha vec tvojho prispevku ... ano vec nazoru, ale v tomto ohlade zial bohu objektivneho
-
kj37
Light Star
tebe HH neprinesie nic... ale kazdy pocuva hudbu ktora sa mu paci a je rad
...
je kopa trapnych HH skupin a rapperov ktore maju nahovno texty, nahovno produkciu, ale su tu aj skutocne dobri rapperi ktorych texty a hudba maju nejaku hodnotu...
detom, ktore pocuvaju rytmusa ide len o nadavky a o machrovanie (co sa tyka HH oblecenia)
je kopa trapnych HH skupin a rapperov ktore maju nahovno texty, nahovno produkciu, ale su tu aj skutocne dobri rapperi ktorych texty a hudba maju nejaku hodnotu...
detom, ktore pocuvaju rytmusa ide len o nadavky a o machrovanie (co sa tyka HH oblecenia)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
aaaa pan čeledín si toho všimnul nakonec .. o com je tato tema ... congratulations ! ...kubikjuice napísal:tebe HH neprinesie nic... ale kazdy pocuva hudbu ktora sa mu paci a je rad...
... to mas pravdu ze HH mi nic neprinese ..ale co piransa ostatnym .. a nevyhybaj sa odpovedi ... normlane mi to napis .. zaujima ma to .. chcem byt o tom pouceny ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm tak to ti toho ale dal ... tak tebe ide o zabavu ..vidis to je presne ten pristup o ktorom sa tu hovori v celej teme ... a to ze ti priblizil zivot nejakeho rappera ako co ma znamenat v preklade ? .. lebo mne napr. skola priblizila zivoty mnohych skutocne vyznamnych ludia aj tak som ju nemal rad ( teraz celkm mamkubikjuice napísal:co dal hip-hop mne? nevemmozno trochu (nepriamo) ovplyvnil moje spravanie ale v prvom rade mi ide o rap, teda hudbu (dobru hudbu)... a o texty ktore maju nejaky, ktore mi priblizia zivot daneho rappera
a ide tu aj o zabavu...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
o zabavu mi ide ked pocuvam horkyze slize, morcata na uteku a podobne krcmovice, alebo ked spievam .. o relax tak ciastocne .. ale hudba je soundtrackom mojho zivota .. takze v kazdej situacii ma nejako ovplyvnuje ... proste vidim ako niekto musi driet aby vedel dobre hrat ( oproti nejakemu ciernemu povalacovi, ktory basnickuje do taktu ventilatora od klimatizacie za nejakym kramom v bronxe ), ked potrebujem, hudba ma uvolni, ked potrebujem , tak ma nakopne, ked mam good time, tak dam pink floydy a lepsie sa mi vychutnava situacia ( to som zvedavy ako by si bol uvolneny keby si bol s holkou a niekto by ti do koho kecalkubikjuice napísal:ok ked to chces vediet nejako takto: Moj pohlad na svet![]()
ty ked pocuvas hudbu ti nejde aj o zabavu? alebo o relax, proste vychutnavat si pesnicky?
-
kj37
Light Star
kde som to spominal ze HH ma aj svoju historiu? (dufam ze nasledujuca otazka nebude zniet "aka to je historia")nordkapp_pb napísal:o zabavu mi ide ked pocuvam horkyze slize, morcata na uteku a podobne krcmovice, alebo ked spievam .. o relax tak ciastocne .. ale hudba je soundtrackom mojho zivota .. takze v kazdej situacii ma nejako ovplyvnuje ... proste vidim ako niekto musi driet aby vedel dobre hrat ( oproti nejakemu ciernemu povalacovi, ktory basnickuje do taktu ventilatora od klimatizacie za nejakym kramom v bronxe ), ked potrebujem, hudba ma uvolni, ked potrebujem , tak ma nakopne, ked mam good time, tak dam pink floydy a lepsie sa mi vychutnava situacia ( to som zvedavy ako by si bol uvolneny keby si bol s holkou a niekto by ti do koho kecal) ... dam hudbu, nieco mi pripomenie atd atd ... pocuvam texty o skutocnom zivote nie o nejakych fikciach, ktore pramenia este z 19 storocia v amerike ...
a hudba upokojuje aj nakopne a rozburcuje aj mna... to myslim kazdeho kto pocuva nieco co ma nejaku hodnotu
napr. umela hudba? hip-hop ma svoju historiu chlapcekubikjuice napísal:kde som to spominal ze HH ma aj svoju historiu?
neboj viem o bronxe a 60tych rokoch mal som o tom nedavno referat ; ) a komu sa co paci nech si pocuva lenze 11 rocne decko nevie co chce a divim sa ze rodicia deti nevychovavaju aj do otazky hudby
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nie dalsia otazka znie : .. ja proste nechapem preco sme musis stale nejaku " historiu " pliest ? ? ? ( aby si edel tak bola básnickakubikjuice napísal:kde som to spominal ze HH ma aj svoju historiu? (dufam ze nasledujuca otazka nebude zniet "aka to je historia")
a hudba upokojuje aj nakopne a rozburcuje aj mna... to myslim kazdeho kto pocuva nieco co ma nejaku hodnotu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nie no ty totiz pocuvas s velkym obdivom texy o tom aki su bieli zli, ake je nove lamborghini, o tom aku ma ktora ritku, o tom ako kto prepadol banku .. proste chobotiny vytrhnute z kontextu .. a ked kedysi niekto zadelil, ze HH texty maju VACSINOU este nejaku skrytu pointu tak som nemoholkubikjuice napísal:ok uz to nehajme tak... ibu tu vravis nieco o fikciach... ale uz stacilo
-
kj37
Light Star
nepocuvam rasisticky hiphop... su aj taki rapperi, ale rasisti su spina...nordkapp_pb napísal:nie no ty totiz pocuvas s velkym obdivom texy o tom aki su bieli zli, ake je nove lamborghini, o tom aku ma ktora ritku, o tom ako kto prepadol banku .. proste chobotiny vytrhnute z kontextu .. a ked kedysi niekto zadelil, ze HH texty maju VACSINOU este nejaku skrytu pointu tak som nemohol... boa sak ani nevedia po anglicky tie deca ale vedia ze ma pointu
co sa tyka veci jako peniaze tak taky HH ma dost nebavi... ale kopa ludi leti na takyto komercny HH
opakujem ze je na kazdom co sa mu paci a aku hudbu pocuva
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
dobre nehaj tak .. lebo vidim ze sa k nicomu nedostaneme ...kubikjuice napísal:nepocuvam rasisticky hiphop... su aj taki rapperi, ale rasisti su spina...
co sa tyka veci jako peniaze tak taky HH ma dost nebavi... ale kopa ludi leti na takyto komercny HH
opakujem ze je na kazdom co sa mu paci a aku hudbu pocuva
hm urcite kazdeho to zmenilo.. hlavne spravanie,nehovorim teraz o neakom vulgarnom spravani atd..mne napr. hip hop priniesol nove kontakty , nehovorim ze pri inej by som to nedokazal.. ale mam rad komunitu kde su taky ludia ako ja..opat nehovorim o tipkoch co maju na hlave letisko..hip hop ma posunul asi na taku spolocensku uroven ked som mal tak 12-13 rokov bol som taky pocitacovi tipek co ma zaujimalo iba jedno pocitac..takych tipov vidim este doteraz v mojom veku a dakujem bohu ze taky nejsom.. som rad ze som rad.. lenze opat toto nepochopis lebo to nebudes chcet chapat..tvrdohlavy k hip hopu..nordkapp_pb napísal:ale co piransa ostatnym .. a nevyhybaj sa odpovedi ... normlane mi to napis .. zaujima ma to .. chcem byt o tom pouceny ...