plz potreboval by som od vas pomoc
1)stiahol som pismo a neviem ako ho aplikovat....malickost ze?plz help
2)potreboval by som dakoho kto sa vyzna vo photoshope.....
navrh na tetovacku ktoru by som si chcel dat na seba.......
Takze predstvoval by som si to takto:viete si prestavit ramik ako na fotku[ v tvare vajca]?
chcel by som ho mat s ornamentov a v nom ako keby fotka kostra v kapuci alebo iba kapuca v nej cierna tma a tam by svietili cervene oci....ta kapusca by bolo cierne otrhane tricko s ktoreho by sa tiahly ruky a tie by drzali pistole popripade mensi samopal ako skorpion....DAKUJEM p.s. keby ste my to urobili mohli by ste si dat na tom zalezat??lebo chceem aby to niak vyzeralo ked to budem nosit na sebe 100 rokov....a este daco plz keby sa my to niak nepozdavalo dalo by sa aby som vam napisal a este to dorobili????THX
dakueeem
2 SURNE VECI
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: 2 SURNE VECI
To pismo musis hodit do zlozky fonts ktora je v control paneli.luksiman napísal:plz potreboval by som od vas pomoc
1)stiahol som pismo a neviem ako ho aplikovat....malickost ze?plz help
2)potreboval by som dakoho kto sa vyzna vo photoshope.....
navrh na tetovacku ktoru by som si chcel dat na seba.......
Takze predstvoval by som si to takto:viete si prestavit ramik ako na fotku[ v tvare vajca]?
chcel by som ho mat s ornamentov a v nom ako keby fotka kostra v kapuci alebo iba kapuca v nej cierna tma a tam by svietili cervene oci....ta kapusca by bolo cierne otrhane tricko s ktoreho by sa tiahly ruky a tie by drzali pistole popripade mensi samopal ako skorpion....DAKUJEM p.s. keby ste my to urobili mohli by ste si dat na tom zalezat??lebo chceem aby to niak vyzeralo ked to budem nosit na sebe 100 rokov....a este daco plz keby sa my to niak nepozdavalo dalo by sa aby som vam napisal a este to dorobili????THX
dakueeem
btw: ked sa budem nudit tak skusim ten navrh spravit, ale jednoduchsie by to bolo keby si zasiel do obchodu a kupil si tie zuvacky kde byvavali tetovacky, mozno by si mal stastie a narazil by si na taku aku si chcel.