Silentmaxx stisi disk dokonale, tzn. absolutne ziadny zvuk. Avsak musis ho ofukovat aspon pomalobeznym 12cm fanom, inak v nom ten disk uvaris. To druhe ti disk iba zchladi, naopak na hlucnosti prida.
t0m4s3 napísal:Silentmaxx stisi disk dokonale, tzn. absolutne ziadny zvuk. Avsak musis ho ofukovat aspon pomalobeznym 12cm fanom, inak v nom ten disk uvaris. To druhe ti disk iba zchladi, naopak na hlucnosti prida.
takze ked si kupim ten box a dam tam HDD tak potom tam mam dat nejaky mensi chladic aby fukal presne na to ?a jak a kde by som ho uhytil lebo nemam sajnu kde by som hodal ten fan
Prave preto je dobre mat vhodnu bednu. Ta je zakladom celeho chladenia. Do mojej som dokupil Scythe Kamabay (12cm vetrak) prepol ho na 5V a tam kde je vyznacene cerveny obdlznik tam je umiestneny disk v tom Silentmaxxe
t0m4s3 napísal:Prave preto je dobre mat vhodnu bednu. Ta je zakladom celeho chladenia. Do mojej som dokupil Scythe Kamabay (12cm vetrak) prepol ho na 5V a tam kde je vyznacene cerveny obdlznik tam je umiestneny disk v tom Silentmaxxe
Samozrejme aj celkove teploty, pretoze teplo produkuju aj kondenzatory a v neposlednom rade grafika. Takto je zaisteny dobry tok vzduchu, tzn. vpredu vzduch nasava (cez prachovy filter ktory staci raz do tyzdba utret od prachu) a vzadu dalsi ventilator vyfukuje von (+ ventilator v zdroji)