Svetove kluby
Svetove kluby
Chcel by som aby ste napisali klub ktory podla vas ma najbohatsiu popripade najuspesnejsiu minulost
Podla mna je to asi Liverpool alebo Barcelonaale aj AC Milan ma toho dost za sebou
Podla mna je to asi Liverpool alebo Barcelonaale aj AC Milan ma toho dost za sebou
Tak potom naco pises ze ma Arsenal historiu lebo oni historiiu skoro ziadnu nemaju co sa tyka vyhratych titulov.SRneC napísal:Arsenal ma tiez fajn historiu ale moc toho nedokazal alebo aj hej? nevem nevyznam sa do historie futbalu
Historicky najlepsie kluby su v tomto poradi:
1 Real Madrid
2 AC Milan
3 Liverpool
4 Manchester Utd
5 Juventus
6 Bayern Mnichov
7 Ajax
8 Inter Milano
9 Barcelona
Zameriaval som sa najma na vytazstva v lige majstrov lebo je to predsa najcennejsia trofej.
No ved prave, Arsenal je muzstvo buducnosti a nie minulosti, vsak nikdy nevyhrali ziadnu cennejsiu europsku trofej pokial viem, mozno PVP alebo UEFA ale ak aj tak mozno raz. A ani v anglickej lige v minulosti nikdy nepatrili medzi spicku. A ja pod bohatou minulostou rozumiem vitazstva a trofeje a to Arsenal bohuzial nema.SRneC napísal:v prvej vete prveho prispevku autora temy je veta: "klub ktory podla vas ma najbohatsiu popripade najuspesnejsiu minulost " podla mna je ten tim zaujimavy ; )
-
ledenaster
Medium Professional
-
Sagittarius
Guru
No Chelsea ani v sucasnosti toho v Europe vela neukazala...kali520 napísal:V teme bolo pisane ze kto ma najbohatsiu alebo najuspesnejsiu minulost, takze Chelsea by som tam urcite nedaval, lebo ked sa pozrem do minulosti oni vlastne skoro nic nevyhrali. Aj ked sa hralo semifinale LM tak fanusikovia Liverpoolu hovorili ze Chelsea nema historiu.
A kluby Real,Barca,Live,ManU,Arsenal,Juve,Inter Milano,AC Milano a Bayern...