ako to ? a teda na akej GK ficis ? AGP pokial viem sa neda nijako vypnut , akurat sa da v Biose nastavit , kde ma system hladat GK ako na prvom mieste ( PCI / AGP ) , ale neviem o tom , ze by sa to dalo vypnut , to teda urcite nie ( este sa mi zda , ze niekde sa da nastavit aj rychlost 2/4/8x )
a v com spociva tvoj problem ? lebo toto je len taka otazka do vetra ...
tak v nastavení mi piše že AGP je off ale da sa to nastavit na 8x ale treba reset comp a sa bojím že či dačo sa nemože stat. A piše mi že ked to bude zapnute tak vykon počitača ide hore
Palin0 napísal:tak v nastavení mi piše že AGP je off ale da sa to nastavit na 8x ale treba reset comp a sa bojím že či dačo sa nemože stat. A piše mi že ked to bude zapnute tak vykon počitača ide hore
ale kde konkretne ti to pise ? nejaky program alebo co ? a v prvom rade : aku mas GK ( AGP / PCI / INT ) ? aku dosku mas ?
no tak ked behnes do BIOS-u ,tak si tam nastav rychlost na 8x ine ti nefim poradit ( podla mna to bude blud ze AGP je vypate ,ved by ti ta GK asi nesla )
ale sak presne popis aku mas graficku ,zakladnu dosku ci ozaj ti ide AGP alebo ci ti nejde Pci-e a ze ci mas Agp 8x alebo kolko este je 4x a tak...ak sa ti da dat Agp 8x a graficka je 8x tak to daj a pichni ju tam..
nasiel som nieco je to Agp 4x aj 8x cize ak mas GF 8x daj 8X
dal som to na 8x ale ked som restartoval PC znovu mi napisalo že je to vypnute. A že podporovane mam 1x 2x 4x 8x ale že stav AGP: vypnute a ešte že Fast-Write: podporovane (vypnue)
cele to ma na svedomi implementovana sucast ovladacov catalyst s nazvom smartgart.
SMARTGART tests the functionality of each AGP command and determines if your system is capable of supporting each one, and will only enable it if system stability is maintained. Please note that SMARTGART does not disable or turn off AGP support in your actual hardware; SMARTGART only ensures that the ATI CATALYST driver will not use an AGP function that has been deemed to be unstable.