3 Minutes & 29 Seconds... This is it! AICN scored the motherfu*king premiere footage of JOHN RAMBO! This ain't PG13, NO-WAY! http://www.aintitcool.com/?q=node/32721
Najskôr Rocky, teraz Rambo.. čo bude ďalej? Inak som kukol trailer.. nuž tlusty, starý a zvráskavený.. na Johna Ramba z I. - III. sa nechytá.. To už radšej mohli urobiť film Rambo Junior, kde by si on zahral vedľajšiu úlohu, otca nejakého hrdinu..
tak bolo vidiet ze to natacal s ohladom na svoje fyzicke moznosti (ved uz nie ej najmladsi), ale rad si to pozriem, vyzera to sluben, ved ani roky 6 nebol uplny shit, pozrel som si to ale dake stopy to vo mne ennechalo
trailer je dost "beckovy" uf... rambo bol klasika , skoda ze mu nevedia spravit dostojne pokracovanie, ktore by nebolo rovnako najivne ako jeho predchadzajuce diely. Filmovi reziseri by si mali brat priklad od Lucasa, pockat si na techniku a zrealizovat a zdramatizovat film tak, aby sadol do kazdej doby a nie silou mocou spravit "remake" s cislom 2, alebo 3 za nazvom, len aby bolo...
uplink napísal:Filmovi reziseri by si mali brat priklad od Lucasa, pockat si na techniku a zrealizovat a zdramatizovat film tak...
ale to by si Sly mohol zahrat akurat tak Ramba ako vojnoveho veterana na zasluzenom odpocinku a rozpraval by historky detom za maslove susienky a pohar mlieka:lol:
Kibo napísal:ale to by si Sly mohol zahrat akurat tak Ramba ako vojnoveho veterana na zasluzenom odpocinku a rozpraval by historky detom za maslove susienky a pohar mlieka:lol:
vsak s tou technikou som to nemyslel ze teraz nestaci, ale dalo by sa rok este pockat spravit nejaka dobra dramaturgia, aby to vyburcovalo ludi ako LOTR a pod...ale ako vsak to je fuk. Bude to rovnaka "prca" ako bol terminator III, ale tam sa aspon snazili