ja hram za Dvorianky za dorast , hram na hrote som typicky silový utočnik , hram v zaklade len od jarnej casti , bilancia 4 zapasy 3 goly , teraz nehram lebo mam nohu v sadre...
Za aký futbalový klub hráte ???
Za aký futbalový klub hráte ???
Aky post ,počet golov , cieľe atď . 
ja hram za Dvorianky za dorast , hram na hrote som typicky silový utočnik , hram v zaklade len od jarnej casti , bilancia 4 zapasy 3 goly , teraz nehram lebo mam nohu v sadre...
-
Pantagruel
Star
Ja hram 2. ligu mladsieho dorastu za TJ Spartak Myjava. Vacsinu zapasov jesennej casti som hral zaloznika, 3-4 zapasy utocnika. V 16 zapasoch som dal 4 goly. V jarnej casti som vsak neodohral ani jeden zapas, vobec som netrenoval, nehral som na ziadnych zimnych turnajoch pretoze som si natiahol koncom novembra na treningu upon. 
ja hravam za sk tvrdosovce za starsich ziakov alebo za A-cko ziakov hravam skoro stabilnev zaklade ale poslednom case mam vynikajucu fazonu hravam laveho obrancu mozem si povedat ze si skoro vsetkych ustrazim v lige
len gol ziadni na konte tuto sezonu no co uz vacsinou mam tych utocnikov na ktorych si treba davat pozoro tak po zapase som absolutne kaput
hravam 4 ligu sme prvy zo 6 bodovym naskokom
-
Sagittarius
Guru