Hravate java hry?
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hravate java hry?
Mozno som len zle hladal a ked nie, tak ma udivuje ze taka tema tu este nie je, cize hravate java hry? Mate ich v mobile vela? Napriklad moj kamarat ma vo svojom telefone okolo 300 gamesok+ instalacky a to neprehanam, ja som ich mal tiez dost (na karte) lenze stala sa mi taka mala nehoda, kartu som si na nudnej hodine z mobilu vybral a omylom som po nej buchol malym zeliezkom, absolutne sa posrala a java hry boli v slusne povedane v zadku.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
qwerty-xyz
Re: Hravate java hry?
jasne,mobil hry vzdy. Este na siemense S45i som strielal baloniky ked som nemal co robit.Explo!D napísal:Mozno som len zle hladal a ked nie, tak ma udivuje ze taka tema tu este nie je, cize hravate java hry? Mate ich v mobile vela? Napriklad moj kamarat ma vo svojom telefone okolo 300 gamesok+ instalacky a to neprehanam, ja som ich mal tiez dost (na karte) lenze stala sa mi taka mala nehoda, kartu som si na nudnej hodine z mobilu vybral a omylom som po nej buchol malym zeliezkom, absolutne sa posrala a java hry boli v slusne povedane v zadku.
No a teraz hravam asi najcastejsie Siberian strike 2
Ale na k800i-cku mam asi 10-20 hier,ale velmi ich na nej nehram,lebo sa da povedat ze ked som hral na k750-tke tak som si rozklikal klavesnicu tak ze bola 2-krat v oprave,no co uz ale niekedy proste je taka nuda ze sa uchylim k mobilu.
Napriklad v kine som 10 minut skor a neni tam co robit. Alebo na stanici,alebo v autobuse,alebo ked na niekoho cakam.
-
ledenaster
Medium Professional