PORADTE prosim - vyber sluchadiel

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: moj nazor

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

- su PREBASOVANE, aj ked to mnoho ludi neprizna
ano su, nie je problem si to priznat. Kazdy ale za prebasovanost povazuje nieco ine.

- Druha vec ked ich chytim tie plasty sa mi zdaju byt HROZNE NEKVALITNE SPRACOVANE.
- evidentne sluchatka si videl a drzal asi tak 5minut, pretoze ludia ich nosia 10rokov a bez vymeny/opravy a stale su ako nove.

- Posledna vec je ze k prehravacu ktory si strcim hockedy do vrecka a ficim s nim do skoly vyzadujem aj male sluchadla, ktore mi nebudu zavadzat vo vrecku na nohaviciach - a neviem ci tam porty vobec napcham :roll:
- porty sa daju zlozit do maleho vrecuska, ktore k nim dostanes alebo pohodlne zavesit na krk.
Petoo
Star
Star

Re: moj nazor

Príspevok od používateľa Petoo »

t0m4s3 napísal:- su PREBASOVANE, aj ked to mnoho ludi neprizna
ano su, nie je problem si to priznat. Kazdy ale za prebasovanost povazuje nieco ine.

- Druha vec ked ich chytim tie plasty sa mi zdaju byt HROZNE NEKVALITNE SPRACOVANE.
- evidentne sluchatka si videl a drzal asi tak 5minut, pretoze ludia ich nosia 10rokov a bez vymeny/opravy a stale su ako nove.

- Posledna vec je ze k prehravacu ktory si strcim hockedy do vrecka a ficim s nim do skoly vyzadujem aj male sluchadla, ktore mi nebudu zavadzat vo vrecku na nohaviciach - a neviem ci tam porty vobec napcham :roll:
- porty sa daju zlozit do maleho vrecuska, ktore k nim dostanes alebo pohodlne zavesit na krk.
Evidentne si ma nepochopil.
Ja nevravim ze nic nevydrzia. Ide o to, ze zatial vsetkych trojo port co som mal za posledny mesiac a pol v rukach mali tie plasty co po bokoch drzia sluchadla na hlave take nepravidelne okraje. Myslim to tak ze proste mali take draplave vycnelky ktore mi osobne vadia na takych sluchadlach.
Sice je pekne ze ich zlozim do toho vrecuska, no chces mi povedat ze ich s kludnym svedomim mozem dat do vrecka na dzinsoch? Lebo podla toho co som videl si to nemyslim :idea:

:arrow: musim znova zopakovat ze netvrdim ze su to nanic sluchadla, ja len vravim ze mne nevyhovuju - ako uz ich zvukovy prejav tak ich velkost suvisiaca s tymto typom sluchadiel :idea:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

A tie vycnelky ti brania v com? Mas s nimi horsiu aerodynamiku? A k tomu zlozeniu do dzinsov. Ty ich vobec do dzinsov davat nemusis, ale nechas ich pohodlne na krku.
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

Ja som mal kossy na usiach niekolko desiatok hodin...preto ich mozem zhodnotit..ja pocuvam trance a tam ako v kazdej "elektronickej" hudbe basy rozhodne niesu na skodu..ale v poslednom case pocuvam nahravky bez akychkolvek korekcii a myslim ze je to tak lepsie...ja mam rad vsetko v jednej urobni...nic dominantne...tak ako ked pocujete ist auto...teda auto este nie..basy a auto 300 metrov daleko..tak to byt nema...preto som povedal ze su prebasovane...
Petoo
Star
Star

t0m4s3 napísal:A tie vycnelky ti brania v com? Mas s nimi horsiu aerodynamiku? A k tomu zlozeniu do dzinsov. Ty ich vobec do dzinsov davat nemusis, ale nechas ich pohodlne na krku.
proste mi to vadi a nepaci sa mi to. co ti mam na to povedat. ked su to raz referencky ktorymi sa koss hrdi uz cez 20 rokov tak taketo detske choroby by mohlo odladit.
:arrow: opakujem, ja netvrdim ze su to zle sluchadla, vravim len ze mne nevyhovuju a na tom si trvam :idea:

Edit:// ale ja nechcem chodit so sluchadlami na krku. :) prosim ta nevnucuj mi tvoj nazor a tvoje myslienky, ja som sa k tomu uz vyjadril :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ja ti nic nevnucujem, iba argumentujem na tvoj nazor, ktory je podobny tomu, ze auto sa ti nepaci lebo je zelene.
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

A existuje vlastne nejaká alternatíva (finančne aj kvalitou podobná) ku KOSS Porta Pro? Jednoducho kvalitné prenosné slúchadlá...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Ano existuje...jo to ich klon emgeton PortaCult tie iste linie len nemaju v strede ten strieborny kruzok...
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Vidium napísal:Ano existuje...jo to ich klon emgeton PortaCult tie iste linie len nemaju v strede ten strieborny kruzok...
Len to je tak trošku falzifikát. By som nekupoval ani za svet.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Vidium napísal:Ano existuje...jo to ich klon emgeton PortaCult tie iste linie len nemaju v strede ten strieborny kruzok...
Emgeton Porta Cult, ktory ma ine zvukove parametre ako KPP, nema comfort zone ako KPP a vlastne to dolezite, ze uz sa ani nepredava (aspon by sa nemal), lebo ich Koss zazaloval za plagiat, porusenie ochrannej znamky, kazenie dobreho mena... (cital som na nete) , a museli ich stiahnut z trhu, takze sa predavali mozno tak mesiac a pol...
//omg, ty co si mi dal za toto K- aspon napis za co a sa podpis ty j3b0
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Nedavno som ich videl v Nay-i v Nitre...a hodnotenia nemali zle... ma ale odlisny zvuk a to citelne
Petoo
Star
Star

t0m4s3 napísal:Ja ti nic nevnucujem, iba argumentujem na tvoj nazor, ktory je podobny tomu, ze auto sa ti nepaci lebo je zelene.
Ja by som to skvor prirovnal k tomu, ze to auto sa mi nepaci preto, lebo nema rovne plechy a na narazniku su nepravidelne vystupky :hmm:
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Kto z vas dava karmu dole za prispevky v tomto threade??
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

JurijRubanov napísal:A existuje vlastne nejaká alternatíva (finančne aj kvalitou podobná) ku KOSS Porta Pro? Jednoducho kvalitné prenosné slúchadlá...
AKG k27i :smt020
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

financne podobne moc nie su.
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Existuju aj lepsie a lacnejsie sluchadla...pokial maju byt na von tak to nie lebo vsetky su uzavrete ale keby boli len ku kopmu tak to je oinom
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

A existuje vlastne nejaká alternatíva (finančne aj kvalitou podobná) ku KOSS Porta Pro? Jednoducho kvalitné prenosné slúchadlá...
Sennheiser PX100 8)

toto byva dost casto spominana dvojica sluchatiek v testoch Porta Pro a PX100vky. Ja som si kupil Sennheisery uz len z principu ze kazdy wagus ma Porta Pro a vyzeraju strasne podlamna. Dodnes som spokojny :D
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Stenky napísal:a som si kupil Sennheisery uz len z principu ze kazdy wagus ma Porta Pro a vyzeraju strasne podlamna. Dodnes som spokojny :D
nojo, ale teba sa TEORETICKY senny za dva roky pokazia a si nahraty a mne ked sa kossy pokazia za 10 vymenia mi ich za druhe ;-)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

makaveli napísal:nojo, ale teba sa TEORETICKY senny za dva roky pokazia a si nahraty a mne ked sa kossy pokazia za 10 vymenia mi ich za druhe ;-)
zatial som nemal ela prilezitosti pokazit si sluchatka. teda ak s nimi zaobchadzas ako clovek. ked si ich prisadnes, ani KOSS ti ich nevymeni.
inac ta zaruka sa Sennheiserom dost vytika, inac si vedu oproti Portam lepsie
Napísať odpoveď