rapidshare.com
rapidshare.com
cafte chcem ten 2 dnovi account ze mam zavolat volam a mi stale pise na mobile zaneprazdnena siet co s tym
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Viem ze to tu uz niekde bolo, ale nevedel som to nasjt. Ako to je technicky mozne, ze len cakas a refreshni ti stranku ?brm napísal:Zavoláš na 0986 ... ..., počkáš niečo cez 3min, aby nabehla potrebná suma (174.60SKK), potom sa to samo zruší. Následne sa Ti refreshne stránka a ukáže Ti login heslo.
Nemáš náhodou na mobile zablokovaný audiotext?
-
kukiak
Addict
Na telefone. Ako si nato prisiel, ze ti nic nezozralo? Myslim, ze stav spotreby pausalov sa aktualizuje raz denne, nie po kazdom hovore, ale ako vrvaim, myslim ze treba pevnu linku, aspon predcasom bolo.IMI napísal:kde mam cakat 3min na telefone alebo na stranke a ked som tam volal 20krat nezozralo mi nic ???
Volať môžeš aj z mobilu, ale musíš mať povolený audiotext, ja som tam raz dávnejšie volal z easy karty. Čakať musíš pri telefóne.. jednoducho zavoláš, automat zdvihne telefón, dačo Ti povie po nemecky alebo anglicky a ďalej bude hrať hudba, ktorú musíš počúvať, kým neprejde potrebná doba, aby Ti stiahlo tých 174,60SKK, keďže telefonát sťahuje 56SKK/min.. máš to tam napísané.
A ako spoznajú, že akurát Ty si volal, že sa Ti refreshne stránka? No asi to bude ošetrené nejak cez IP adresu, lebo teraz keď som si tú stránku zadal z domu, mal som tam iné telefónne číslo ako z firmy, čo som písal pred cca 3hod..
Keby si teraz zavolal na 0986 715 792, tak by to mne ukázalo login heslo.. 
-
scortyak47
Medium Star