Co dala hudba ktoru pocuvas tebe? A co dal Power Metal nordkapp_pb-ovi? Viem, ze vela ale co?SRneC napísal:co dal HH tebe? Hudba ktoru pocuvam ja mi dava vela tak daj aj ty nieco ; )
Ako na Hip - Hop v 11-tich ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja neficim na metale ; )piton napísal:Co dala hudba ktoru pocuvas tebe? A co dal Power Metal nordkapp_pb-ovi? Viem, ze vela ale co?
mne dava hudba ktoru pocuvam uvolnenie, radost a snahu badat ...ked si pustim takeho slasha alebo hafo inych muzikantov ktory vychadza vo svojich solach s bluesu mozem si robit pesnicky s posluchu, mozem si ich hrat na posteli (pre niekoho kktina)mat vzory a ist "hore" a byt lepsi... tak isto je prijemne ked sa s niekym o tom mozes s niekym porozpravat (naj s gitaristom ale tych vela nieje)
myslim ze rap nedava taketo smery cloveku.
-
kukiak
Addict
Aku hudbu by si odporucil podla teba cloveku, ktory nehra na gitare alebo k nej nema vztah?SRneC napísal:Ja neficim na metale ; )
mne dava uvolnenie, radost a snahu badat ...ked si pustim takeho slasha ktory vychadza vo svojich solach s bluesu mozem si robit pesnicky s posluchu, mozem mat vzory a ist "hore" tak isto je prijemne ked sa s niekym o tom mozes s niekym porozpravat (naj s gitaristom ale tych vela nieje)
myslim ze rap nedava taketo smery cloveku
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ale ano mozes pokecat o tom akou sluckou sa da spravit taktora pasaz v tom namakanom programeSRneC napísal:Ja neficim na metale ; )
mne dava uvolnenie, radost a snahu badat ...ked si pustim takeho slasha ktory vychadza vo svojich solach s bluesu mozem si robit pesnicky s posluchu, mozem mat vzory a ist "hore" tak isto je prijemne ked sa s niekym o tom mozes s niekym porozpravat (naj s gitaristom ale tych vela nieje)
myslim ze rap nedava taketo smery cloveku
... a ked uz mam dat OT tak sa spytam srnca ci je slash gitarista z GnR ? pretoze tych mam celkm rad ale viem iba to ze im tam spieva(l) axel rose ...
-
miki690
Medium Professional
aj ja by som chcel vediet hrat na gitare, ale nemozem si ju dovolitSRneC napísal:Ja neficim na metale ; )
mne dava hudba ktoru pocuvam uvolnenie, radost a snahu badat ...ked si pustim takeho slasha alebo hafo inych muzikantov ktory vychadza vo svojich solach s bluesu mozem si robit pesnicky s posluchu, mozem si ich hrat na posteli (pre niekoho kktina)mat vzory a ist "hore" a byt lepsi... tak isto je prijemne ked sa s niekym o tom mozes s niekym porozpravat (naj s gitaristom ale tych vela nieje)
tak nech si vezme napr. techno ak sa mu lubi a skusa robit na tom hudbu DJing na to treba tiez makat...ja som nevravel o tom co komu da cia hudba ale o tom co dava hudba na ktorej idem mne lebo sa ma na to piton pytal ...kukiak napísal:Aku hudbu by si odporucil podla teba cloveku, ktory nehra na gitare alebo k nej nema vztah?
alebo ak sa mu aspon teda paci rap nech nevravi ze mu rap dava potesenie z hudby ..maximalne z textu, nalady pesnicky resp ze sa na nu dobre trsa
nordkapp hej z GnR
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ale predsa nieco mam .. spomenul si ze hudba je o textoch .. ale to nieje pravda ... za mam hned dva argumenty ... za prve perfektna a skutocne namakana hudba je napr aj Jean Michael Jarre ( to je asi vacsinou elektronika, syntetika,klavire ) ziadny text som od neho nepocul, proste iba hra a je to perfektne ... takisto Mozart nemal texty a da sa to v urcitych situaciach pocuvat ...Baguvix napísal:.. dlhe velmi dlhe..
.. a este to ze pri hudbe je text az druhorada vec z pohladu ludskeho vnimania .. pretoze ten text su vo vacsine pesniciek az druhorade vibracie a prvorade robi hudba, cize tu vnimame viac ... (( nieco take ze vedci zistili ze hudbu vnimame viac ako vibracie prenasajuce sa na niektore centra mozgu, ako zvuk zachytavany uchom )) ...
btw.: NESKUTOCNE SME SA ODKLONILI OD TEMY ..a to uz asi na druhej strane
Ja uznavam kazdu kvalitnu muziku, ale ked pocuvam napr. spominane GnR, nic mi to nehovori/nedava. Hoci je to kvalitna muzika, mne sa paci nieco ine. Pre kazdeho je ten jeho styl najlepsi na svete a mysli si, ze je objektivny... Neda sa urcit co je najlepsie a co najhorsie. Je smutne, ze kazdy si mysli, ze hip hop je iba o tom "ako sa huli , pije , o tom aky su fizli kkti a aka je marihuana super"... a velke hovno o hip hope vie... To by som mohol povedat napr. o punku, ze je o nekrofilii, ked Misfits(?) spievaju dig up her bones a pod.SRneC napísal:Ja neficim na metale ; )
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
zatial som vzdy s tebou suhlasil, ale teraz ani nie. pozrime sa na to takzo: kazdy ma urcite nejaky svoj oblubeny styl. ale je rozdiel mat oblubeny styl a pocuvat iba striktne ten jeden. ja mam svoj oblubeny, ale to neznamena, ze pocuvam len to a nic ine. ja si vypocujem vselico. ale predsa na mna posobi nieco viac ako nieco inenordkapp_pb napísal:presne tak napr ludia ktori nepocuvaju striktne iba jeden styl ... proste ludia ktori beru hudbu ako zdroj novych informacii a chcu ich dostavat z kazdej sfery...
tak tak ...z jedneho stylu by clovek scvokol... treba "pauzicku"turtlak69 napísal:zatial som vzdy s tebou suhlasil, ale teraz ani nie. pozrime sa na to takzo: kazdy ma urcite nejaky svoj oblubeny styl. ale je rozdiel mat oblubeny styl a pocuvat iba striktne ten jeden. ja mam svoj oblubeny, ale to neznamena, ze pocuvam len to a nic ine. ja si vypocujem vselico. ale predsa na mna posobi nieco viac ako nieco ineto sa neda popriet predsa
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
s tymto by som praveze suhlasil, keby islo o interpretov ... nevim .. ja mam svoj NAjoblubenes´jsi styl, ale poznam ludi, ktori taky nemaju .. maju radi povedzme dva tri styly an ktorych ficiaturtlak69 napísal:zatial som vzdy s tebou suhlasil, ale teraz ani nie. pozrime sa na to takzo: kazdy ma urcite nejaky svoj oblubeny styl. ale je rozdiel mat oblubeny styl a pocuvat iba striktne ten jeden. ja mam svoj oblubeny, ale to neznamena, ze pocuvam len to a nic ine. ja si vypocujem vselico. ale predsa na mna posobi nieco viac ako nieco ineto sa neda popriet predsa