to vobec nieje utopia ...vies co to da vymysliet take chobotiny?Racius napísal:Ak je Les fiktívna postava, tak možno jej autor premýšla čo napísať.
Čo ak sa tu ako nový príspevok objaví stranový sloh?
Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Kibo
Hardcore addict
jasne, les neodpoveda a najblizsie je p4ra, tak sa zacneme navazat do neho, tak ako cubix si moze o nom mysliet co chce, tak p4ra ho moze poslat kam chce? nemyslis?Drago napísal:Vysvetli preco ho vyhanas ? Moze tu byt, a moze si o tebe mysliet co len chce. Na tvoje bajky tu uz vazne nie je nikto zvedavy.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
p4ra
Redeemer
Si bol slepy alebo si mal len potrebu sa do mna naviazat? K mojim prispevkom - bajkam, ako ich ty nazyvas. Ja ta nenutim citat ich. Nastastie poznas moj nick, vidis moj avatar, tak si to len preskoc a ignoruj to. Urobis sluzbu mne aj sebe. Aspon na teba nebudem musiet reagovat. Mimochodom, poslednych par rokov sa riadim tymto a presne to na teba sedi.Drago napísal:Vysvetli preco ho vyhanas ? Moze tu byt, a moze si o tebe mysliet co len chce. Na tvoje bajky tu uz vazne nie je nikto zvedavy.
Nezáleží na tom, či ma milujete alebo nenávidíte. Tak, či onak, stále ste mnou posadnutí.