Opúšťa ma!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Opúšťa ma!

Príspevok od používateľa Opak »

dnes sme boli v jednom bare s partiou aj s mojou frajerkou...
a napísala mi moja kamarátka z druhého mesta lebo som mal dojsť budúci utorok..(som presťahovaný) v sms bolo,citujem:Je pravda že v utorok dojdete.to stevo mi povedal.ak je to pravda dufam ze sa uvidime.
za toto sa moja frajerka nasrala...snažil som sa jej to vysvetliť ale nepočúvala....musela isť už domov takže teraz jej mozem len písať...kamarát volal jej sestre že čo a ona že je to ZLE...newiem čo mám robiť nechcem o ňu prísť....zajtra idú von tak idem aj ja...ako ju mam presvedčiť že s nou nič nemám...
viem že vy to za mna nevyriešite ale aspoň malý help :smt115
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Chlape, ked nechces o nu prist, tak by si nemal behat za druhymi babami. Vies ako, to vyzera vselijako. Urcite by ani teba nepotesilo keby tvoja kocka chodi za druhymi chalanmi. Byt tebou tak idem zanou (za tvojou priatelkou) a snazim sa jej to vysvetlit
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

to tvoja frajerka mysli vazne ?
ja by som sa jej to pokusil vysvetlit, kedze nepocuva, je to asi zbytocne. cize by som jej zanechal len nejaky odkaz v style : "ak ma mas naozaj rada a zalezi ti na mne, tak mi budes doverovat. ja by som ta nepodj3b@l." a nechal by som to na nej.
je aj taka moznost, ze sa s tou kamoskou jednoducho nestretnes, dokym si nevyriesis tento problem.
pokial si ju predtym nepodviedol, nema dovod ti neverit.

(keby som sa nemohol stretnut so svojou kamoskou, pretoze nanu ziarli moja frajerka, asi by som sa jej spytal, ci je normalna, co nemozem mat vlastnych kamosov??)
add: frajerke nebranim chodit na nejake "akcie" s jej kamosmi/spoluziakmi. verim, ze nic nespravi a keby daco, mam svoj zdor ktory by ma informoval :lol:

-> to su moje myslienkove pochody a napady. som z toho celodenneho ucenia a tepla dost vygumovany, tak ma ospravedlnte :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

btw ako sa ti dostala k tvojim smskam ??? ked ziarli, tak ti zjavne neverim a vies ako sa hovori... podla seba sudim teba... keby mi frajerka robila cirkus za to, ze by som siel s kamoskou niekam von, tak by som to nemohol vystat. cim viac jeden druheho obmedzuje, tym horsie sa to prejavi. samozrejme uplna volnost (rob si co chces, s kym chces) tiez neni dobra :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

.....a kupil by som jej ruzicku, aby videla, ze to myslis vazne...

a nejak uprimne jej to povedat :)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

hej vo vzťahu musí byť dôvera, len vtedy môže fungovať... pokús sa jej vysvetliť že to nie je ako sa zdá....
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

recberko napísal:hej vo vzťahu musí byť dôvera, len vtedy môže fungovať... pokús sa jej vysvetliť že to nie je ako sa zdá....
ta fraza ze to nie je ako sa zda by asi moc nepomohla, to sa pouziva ked to je tak ako sa zda :D radsej nieco ine :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Opúšťa ma!

Príspevok od používateľa jin »

Opak napísal:dnes sme boli v jednom bare s partiou aj s mojou frajerkou...
a napísala mi moja kamarátka z druhého mesta lebo som mal dojsť budúci utorok..(som presťahovaný) v sms bolo,citujem:Je pravda že v utorok dojdete.to stevo mi povedal.ak je to pravda dufam ze sa uvidime.
za toto sa moja frajerka nasrala...snažil som sa jej to vysvetliť ale nepočúvala....musela isť už domov takže teraz jej mozem len písať...kamarát volal jej sestre že čo a ona že je to ZLE...newiem čo mám robiť nechcem o ňu prísť....zajtra idú von tak idem aj ja...ako ju mam presvedčiť že s nou nič nemám...
viem že vy to za mna nevyriešite ale aspoň malý help :smt115
Tvoja priateľka je zrejme príliš háklivá na takéto veci a ešte zrejme aj žiarlivá. A ty si príliš vystrašený. No a čo, keď Ti dáka iná holka poslala SMS? Veď to musí pochopiť, že si v kontakte aj s inými jedincami iného pohlavia. Seriózne si myslím, že ju nestratíš a ani, že ťa opúšťa. Ak máš ešte čas, tak to skús vysvetliť osobne a ak nie, tak jej čo najskôr zavolaj a normálne sa ako dvaja normálni ľudia porozprávajte. Myslím, že jej reakcia nebola adekvátna, možno mala blbý deň. Pokiaľ to necháš na zajtra, tak kvetinky by osm nenosil, veď sa jej nemáš za čo omlúvať! Vážne, ak sa bude na vec pozerať aspoň troška triezvejšie a s nadhľadom, tak to pochopí.
Kľud chlape, aj keď verím, že si z toho teraz trocha rozhodený. Skús sa však na vec pozerať aj trocha svetlejšie. Je to nová skúsenosť a dozvieš sa o svojej drahej možno dosť vecí a nabudúce budeš vedieť odhadnúť jej reakcie :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Chalpče, čo tu riešiš?
Normálne choď za ňou, pozhováraj sa s ňou.
Povedz že máš kamarátky, jedna z nich si na teba spomenula a to je všetko. A dokáž jej, že len jej oči miluješ, žiadne iné.
To je celá veda, o tom je vzťah a riešenie problémov v ňom.
A príliš mnoho nad tým nerozmýšľaj. Čím viac budeš rozmýšľať, tým viac somarín ktorými by si to mohol ešte viac pokaziť vymyslíš.
Jednoducho postav sa a choď...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

moja rada bude podobna...jedine co mozes spravit je ze sa postavis a pojdes jej to vysvetlit....a to vrelo odporucam ;)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

hmm mne osobne nikto mobil neprezera ,asi by som ani nedal .tak ako ja nepozeram co dostava ona. ak sa chce rozist "len" pre toto tak je to extrem ,trosku tolerancie a dvovery z jej strany by nezaskodili.
jedinou cestou ostava tak ako vo vztahu skoro vzdy dialog.
tadyyy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tadyyy »

ako povedal predomnou...je to extrem...mozno sa s tebou chcela rozist a hladala zamienku a ju nasla ...alebo nwm...mozno je taka hakliva na taketo vecii...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

To je niekedy neprijemne a smutne ked su zeny az tak velmi ziarlive.....
teraz je iba na nej ako si to velmi vsugerovala do hlavy/srdca.....
Skus sa ešte s nou o tomto porozpravat... držim palce...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

V vztahu ma byt urcita volnost a tolerancia. Baba, ktora chce mat chlapa len a len pre seba a nedovoli mu aby chodil za kym chce a s kym chce je a) ziarliva b) nehodna toho vztahu. Tot moj nazor. Ale iste je to sposobene hlavne vekom - nezrelost.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keď už ani vysvetlovanie nepomôže, naposledy zdôrazni, čo je vo veci a čakaj, kým sa z toho vyspí a docvakne jej to. Nuž musí si uvedomiť, že aj ty máš nárok pozrieť starých kamošov/kamarátky, prípadne ich spolu zoznám, nech je spokojná.
Ale myslím si, že k tomuto extrému nedôjde. Potrebujete sa len porozprávať a uvidíš, že všetko dobre dopadne.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

"Poriadne sa zamysli dievca z coho ma obvinujes a potom ku mne prehovor."
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

ak si tvoja frajerka myslí, že môžeš niečo mať s inou, môžu preto byť 2 dôvody:
1 : neverí, že ju naozaj miluješ (lebo inak by si si to s inou nevedel ani predstaviť)
2: nevedomky uvažuje systémom PodľaSebaSúdimTeba a teda je toho schopná tiež
Opak
Addict
Addict

newiem prečo z toho robi take halo ku*va ved je ešte z druheho mesta vzdialeneho 100km odtialto :? ta kamoška
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Opak napísal:newiem prečo z toho robi take halo ku*va ved je ešte z druheho mesta vzdialeneho 100km odtialto :? ta kamoška
Ja si myslim ze bolo by dobre ich zoznamit....
Opak
Addict
Addict

chcem jej pred nou zavolat(kamoske)a povedat ako to myslela..viem ze iba kamaratsky lebo navyse ma frajera!!!naj by bolo zoznamit
Zamknuté