Liga majstrov

O športe...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Bol to vyrovnany zapas ale AC vyuzili svoje sance kym Liverpool nie ... no skoda keby Gerard dal tu sancu v druhom polcase este za stavu 1:0 mohlo to byt este o inom
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

Chcem poblahozelat vsetkym fanusikom AC.....na buduci rok to vyhra Real.......finale by mohlo byt s AC.... :-P
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

tibet napísal:finale: nuda, nuda, nuda.
AC Milano neschopne poriadne zakombinovat.
Liverpool hral uplne bez srdca.
Priposraty rozhodca piskajuci kazdu sprostost.
Jediny svetly moment bola radost AC Milano na konci. Este aj to musel pokazit Benitez, ktory sa strapnil ukazovanim na hodinky, ako keby za tych 15s boli schopni dat gol, ked ho nedali za 90min.
A co si cakal sak obranny futbal ma vysledky. Do finale sa dostali muzstva ktorych hlavnym cielom nie dat gol ale nedostat a preto aj take onicom finale.
Moj nazor Liverpool boli lepsi viac si zasluzili vyhrat. AC dalo jeden nahodny gol a potom hrali to co vedia najlepsie a to taham loptu k autovej ciare alebo rohovej zastavke a natahujem cas (nehovorim ze to nerobia aj ine muzstva ale ty to ked to robia tak to vyzera strasne). A co sa tyka superpipa toho buzika, tak to neni futbalista to vie kazdy sa postavit do predu a cakat na loptu a dufam ze tu nikto nezacne s nejakym talentom na najdenie si dobrej pozicii, jeho goli su viac menej nahodne.
SeNte
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SeNte »

ved ten kkt si nevie ani na ofsajd dat pozor :evil: :!: :!: :!:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

SeNte napísal:ved ten kkt si nevie ani na ofsajd dat pozor :evil: :!: :!: :!:
Lebo to sa inym hracom nestava :shock: . Keby bol naozaj taky slaby za akeho sa tu oznacuje, urcite by vo svojich rokoch nestal na cele attaku AC a prakticky im nezariadil vitazstvo vo finale.
SeNte
Light Expert
Light Expert

ze sa to stava aj inym to chapem , ale ved v tom ofsajde stravil pol kariery :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

nudný zápas podľa mňa
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Dost ma sklamal tento zapas. Je pravda ze obe "druzstva" boli pod velkym tlakom ale... vhralo AC lebo dalo 2 goly. Ale podla mna za taky vykon si ani jeden nezasluzil vyhrat.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ta trofej mala zostat na stadione. Vykon muzstiev biedny, Liverpool moze mrzet druhy lacny gol, mohlo byt vyrovnane. Neviem ci to bolo ze hraci Reds mleli z posledneho, posobili unavene
kali520
Darca
Darca

kukiak napísal:Lebo to sa inym hracom nestava :shock: . Keby bol naozaj taky slaby za akeho sa tu oznacuje, urcite by vo svojich rokoch nestal na cele attaku AC a prakticky im nezariadil vitazstvo vo finale.
Jeho uloha na travniku je dat gol, ked da gol je dobry utocnik ked nie je zly. Ale Inzaghi je hrac ktory si sam vytvorit nic nevie. On je tam na to aby ho lopta trafila a nie nato aby on trafil loptu. A toto je dvovod preco je to slaby hrac lebo bez kolektivu je nula to iste aj van Nistelrooy. A mimochodom Inzaghi pred pol rokom hrozil klubu ze odijde lebo nedostava dostatok sanci.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

AC Milan zasluzene vyhralo...................Gratulanok..................szia Milano :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali520 napísal:Jeho uloha na travniku je dat gol, ked da gol je dobry utocnik ked nie je zly. Ale Inzaghi je hrac ktory si sam vytvorit nic nevie. On je tam na to aby ho lopta trafila a nie nato aby on trafil loptu. A toto je dvovod preco je to slaby hrac lebo bez kolektivu je nula to iste aj van Nistelrooy. A mimochodom Inzaghi pred pol rokom hrozil klubu ze odijde lebo nedostava dostatok sanci.
chlape snad po prvykrat s tebou nesuhlasim, van Nistelrooy je spickovy utocnik, golostroj. Je velmi malo takych utocnikov, ktori sami vytvoria sancu. Ja takeho poznam len Henryho. Povedz mi dalsich.

//sice som OT, Sente pohladaj temu o utocnikoch, nech tu nespammujeme
SeNte
Light Expert
Light Expert

a co tak Roony on tiez patri medzi spicku
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Drago napísal:chlape snad po prvykrat s tebou nesuhlasim, van Nistelrooy je spickovy utocnik, golostroj. Je velmi malo takych utocnikov, ktori sami vytvoria sancu. Ja takeho poznam len Henryho. Povedz mi dalsich.
Napriklad aj Drogba Messi(to je viac menej ofenz.zaloznik ale iba utoci)je vela utocnikov co si vedia vytvorit sancu ved to je v podstate aj Ruud v.Nistelrooy ale pipo je slaby dakedy bol celkom dobry ale teraz fakt len co ho trafi alebo dostane loptu a ide sam na brankara a este filmuje a protestuje kkt jeden
kali520
Darca
Darca

Drago napísal:chlape snad po prvykrat s tebou nesuhlasim, van Nistelrooy je spickovy utocnik, golostroj. Je velmi malo takych utocnikov, ktori sami vytvoria sancu. Ja takeho poznam len Henryho. Povedz mi dalsich.

//sice som OT, Sente pohladaj temu o utocnikoch, nech tu nespammujeme
Nepovedal som ze Niselrooy je slaby, este za dob ked hraval v Man utd tak si sancu vypracoval aj sam, ale ma uz aj vek a zjavne nevladze tolko nabehat, no na druhej strane on splna svoju ulohu v Madride a t.j dava goli, myslim ze uz nejakych 22.
A ostatny taky utocnici co si vedia sami vytvorit je uz spominany Rooney, Messi, Drogba, Schevcenko si vedel vytvorit v anglicku nestiha, Etoo, Adebayor, Van Persie, Kalou a mnoho dalsich aj zo slabsich klubov mna teraz nenapadnu.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kali520 napísal:Jeho uloha na travniku je dat gol, ked da gol je dobry utocnik ked nie je zly. Ale Inzaghi je hrac ktory si sam vytvorit nic nevie. On je tam na to aby ho lopta trafila a nie nato aby on trafil loptu. A toto je dvovod preco je to slaby hrac lebo bez kolektivu je nula to iste aj van Nistelrooy. A mimochodom Inzaghi pred pol rokom hrozil klubu ze odijde lebo nedostava dostatok sanci.
sak ale na to ci vie robit kktiny s loptou sa ho nikto nepyta je tam na to aby cakal na hranici offside.u to je jeho zbran a pasca ked mu na nu niekto skoci prmiena goly a penize su doma zaplatia ho a pipo je hviezda futbal sa hra na goly no mas recht ze nieje to az take atraktivne pre divaka
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

SRneC napísal:sak ale na to ci vie robit kktiny s loptou sa ho nikto nepyta je tam na to aby cakal na hranici offside.u to je jeho zbran a pasca ked mu na nu niekto skoci prmiena goly a penize su doma zaplatia ho a pipo je hviezda futbal sa hra na goly no mas recht ze nieje to az take atraktivne pre divaka
goly dava a filmuje a protesuje daju gol a zdrzuju filmuju snazi sa natiahnut cas a to nerobi on ale aj ostatny z AC napr. KAKA proti Bayernu doma penalta to nemala byt nemam rad talianov a cely taliansky futbal ak si spomeniete(odbocim trochu)tak taliani na MS v Nemecku proti Australii postupili koli vymyslenej penalte nemam to rad
kali520
Darca
Darca

SRneC napísal:sak ale na to ci vie robit kktiny s loptou sa ho nikto nepyta je tam na to aby cakal na hranici offside.u to je jeho zbran a pasca ked mu na nu niekto skoci prmiena goly a penize su doma zaplatia ho a pipo je hviezda futbal sa hra na goly no mas recht ze nieje to az take atraktivne pre divaka
Ja som tym chcel len povedat ze hraci tochto tipu sa nepresadia v inych kluboch kde nie su zaloznici ako Kaka alebo Pirlo co mu vsetko pripravia na podnose.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Tento rocnik bol fajn, ale myslim ze dalsi bude lepsi, pretoze mesto v ktorom budem byvat tam postupilo :)

Tolouse :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no ja sa ani tak velmi netesim REAL s teamom nerobi nic :(
( nove posili.... a tak ... ) :?
Napísať odpoveď