Na jednej strane tvrdis ze je o 50% vykonnejsia a na druhej strane ukazes test kde su rovnako cca. vykonne Ja netvrdim ze tych 50% neplati, plati ale s dnesnymi ovladacmi tj. 7.4, 7.5 nie 6.12 ako v tom teste
Harun napísal:Na jednej strane tvrdis ze je o 50% vykonnejsia a na druhej strane ukazes test kde su rovnako cca. vykonne Ja netvrdim ze tych 50% neplati, plati ale s dnesnymi ovladacmi tj. 7.4, 7.5 nie 6.12 ako v tom teste
nevim jak si to s tade vycital ... ale sak nechaj tak kazdy vieme nieco ine... zle si porovnal...kukni si tam testy ine a nie len tu 1 stranku
ja netvrdim ze nemas pravdu, ale z testu na PCT vypliva ze 1950pro je v priemere o 23% vykonnejsia pri 1280*1024 4xAA 8xAF. Ten vysledok je koli starym ovladacom s dnesnymi je to fakt cca tych 50%
Harun napísal:ja netvrdim ze nemas pravdu, ale z testu na PCT vypliva ze 1950pro je v priemere o 23% vykonnejsia pri 1280*1024 4xAA 8xAF. Ten vysledok je koli starym ovladacom s dnesnymi je to fakt cca tych 50%
no tak teda sak nvidia nevie spravit normalne ovladace a seru ma stym...lebo kvoli tomu si uz nvidia ani nekupim mozno tak o rok ked budem znovu upgradovat PC..
je to uz trosku mimo temy, ale nvidia bola vzdy pri uvedeni cca rovnako vykonna ako ATI, ale to sa po roku zmenilo. Z toho vypliva ze kto meni GK kazdy rok tak sa mu oplati ist do nvidie, kto si kartu nechava na 2+ rokov tak tomu sa oplati viac ATI
Harun napísal:je to uz trosku mimo temy, ale nvidia bola vzdy pri uvedeni cca rovnako vykonna ako ATI, ale to sa po roku zmenilo. Z toho vypliva ze kto meni GK kazdy rok tak sa mu oplati ist do nvidie, kto si kartu nechava na 2+ rokov tak tomu sa oplati viac ATI
presne to som chcel vediet a neni nahodou medzi hojkacmi niaki majitel tejto katri chcel bi som zdielat jeho pocity z tejto karty
Jedna z najlepsich kariet v pomere cena/vykon. Existuje vela vyrobcov, ja mam Gigabyte so zalmanom included. Stiahol som ho na 5V a vobec ho nepocut. Vykon kraty dostacujuci pre 1280x1024.