Chcel by som sa spýtať či mi vyčistia telefón niekde v mobil shope alebo v dakom servise lebo mam piesok aj v repraku a vsade trosu na prd foti a da sa to vobec vycistit? dikes
existuje taka superturbospecialna vodicka, ktora vlastne ani neni vodicka. je to nejaky zazrak ktorym mozes polievat pc a nevyskratuje ti ho. takze skus to zohnat. urcite niekto vie aj nazov toho. tym by to slo a nemusel by si sa bat, ze sa ti nieco pokazi
turtlak69 napísal:existuje taka superturbospecialna vodicka, ktora vlastne ani neni vodicka. je to nejaky zazrak ktorym mozes polievat pc a nevyskratuje ti ho. takze skus to zohnat. urcite niekto vie aj nazov toho. tym by to slo a nemusel by si sa bat, ze sa ti nieco pokazi
to mozes kludne aj destilovanou vodou (ale ozaj destilovanou)
7iro napísal:to mozes kludne aj destilovanou vodou (ale ozaj destilovanou)
no neviem, je na to nieco specialne a btw voda je kapanek aj vodiva... takze to asi nepojde... ak si o tom fakt presvedceny, tak smar svoj fon do destilky a potom napis, co to spravilo
ak si vies mobil rozobrat a poskladat tak to urob ako ja. mobil rozober, odstran z plosaku vsetko, aj kryty VF modulov, kameru, jednoducho vsetko. plosak ponor do liehu, nechaj posobit a stetcom vycisiti v tom liehu. ususit, poskladat a je to. s trochou stastia a sikovnosti zvladnes. robis na vlastne riziko.