Piráti Karibiku: Na konci sveta
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bol som na predpremiere 24.5 rano o 9:30, bez reklam, bez vsetkeho pre clenov klubu...uvod je troska pomaly, ale potom sa to rozbieha, dej je o dost slabsi ako 1 a 2, efekty su bezkonkurencne, hlavne jedna zo zaverecnych bojovych scen. Soundtrack je vynimocny, Hans Zimmer sa zaskvel, no a samozrejme herecke vykony Deppa a Rusha su vynikajuce...inac priemerny film a zbytocne dlhy, cakal som troska viac.
-
jin
VIP
V mojom hodnotení 10/15. Na môj vkus veľmi rozvláčne a niekedy prekombinované. Najviac ma uchvátila hudba a vizuálna stránka filmu, ako aj prejavená štipka inovatívnosti vo forme Jackových schizofrenických nálad, to som fakt odcenil. Koniec pomerne neočakávaný. Filmári si pre istotu nechali ešte aj otvorené zadné dvierka pre potenciálne pokračovanie 
-
Šu-Do
Redeemer
prosim vas.. mate niekto titulky k Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End.TS.XViD-mVs ?? dakujem
EDIT:
ale ne... asi si to pozrem cisto bez tituliek
EDIT:
no nic.. idem sa naucit po spanielsky... potom si to kuknemk3ndr0s napísal:No ja som našiel len Španielske titulky na túto verziu. Hodím ti ich tu aj keď ti budu asi prd platné
No ja som našiel len Španielske titulky na túto verziu. Hodím ti ich tu aj keď ti budu asi prd platné
- Prílohy
-
- pirates.of.the.caribbean.3.(2007).spa.2cd.(3126379).zip
- (38.62 KiB) 75 stiahnutí
Tak vcera o 13:50 zacal moj takmer 3 hodinovy zazitok. Na zaciatku to bolo dost nezaujimave, avsak v momente ked isli po Jacka do Davyho Jonesa vazenia zacalo sa mi to pacit. Prva scenka s Jackom bola skvela. Super bola aj cast - Dolu je Hore (pre tych co nechapu pozrite si film). Je zaujimave, ze mne sa film pacil cely, nezdal sa mi moc popretahovany - uslo mi to dost rychlo. Hudba a efekty boli skvostom... pacili sa mi aj tie zvraty a podrazy. Pribeh to malo podla mojho nazor nadpriemerny. Film by som hodnotil tak 82%
-
PAIN
Light Professional
tu mate CZ titulky http://titulky.com/Pirati-z-Karibiku-Na ... -65983.htm
dik fajne že si upovedomilPAIN napísal:tu mate CZ titulky http://titulky.com/Pirati-z-Karibiku-Na ... -65983.htm
-
Old Dirty Bastard
Guru
na csfd.cz kritizuju všetko proste, tam su nejaky namysleny kkti čo si myslia že su velky filmovy kritici a pritom su uplne mimo alebo proste nejake zakomplexovane deti..slavo120 napísal:Ja som to este nevidel no pozeram ze na csfd ho uz riadne skritizovali ale podla mna to bude celkom fajn ved ja od toho filmu necakam zazraky proste sa chcem ist zabavit do kina a na to ten film je
trochu OT: zoberte si napriklad film The Hills Have Eyes II, siplnilo to svoj učel, perfektny horror, no na csfd.cz to ma velmi biedne hodnotenie.. co od toho asi čakali? že sa zasmeju? ja csfd.cz vobec nechapem...
6-7/10, bohuzial kvoli rozvlacnosti, obcas nevrlemu humoru, ktory sa bohudik v 1 a 2ke nevyskytovali. Opat a znova dalsia splet, kde detaily neunikli pocas pozerania filmu akurat tak reziserovi a scenaristovi. Niekedy to bol slusny chaos a bolo tazke zaradit kto kam patri. Po polovici sa to nastastie dostalo do urovne povodnych casti, ale film ako celok to nezachranilo.
Len nech uz netocia stvorka o ktorej uvazuju. Teraz je to tak akurat, naco kazit povest vcelku podarenej trilogii.
Len nech uz netocia stvorka o ktorej uvazuju. Teraz je to tak akurat, naco kazit povest vcelku podarenej trilogii.
-
Šu-Do
Redeemer
mno uz som to dokukal...
ta TS kvalita je celkom slusna.. klobuk dole..
film je super... je pozeratelny aj viac krat.. pekne su tam efekty ked sa mierne spomali cas a je vidno ako tam lietaju tie crepiny dreva a ine somariny..
pribeh dost dobry... uz rozsiahlejsi ako v minulych dieloch...
film odporucam... a je jasne ze bude aj 4 pokracovanie
konecne ukazali ze ako vyzera naozaj davy jones... newiem ci ho predtym ukazali.. nepamätam si na to...
ta TS kvalita je celkom slusna.. klobuk dole..
film je super... je pozeratelny aj viac krat.. pekne su tam efekty ked sa mierne spomali cas a je vidno ako tam lietaju tie crepiny dreva a ine somariny..
pribeh dost dobry... uz rozsiahlejsi ako v minulych dieloch...
film odporucam... a je jasne ze bude aj 4 pokracovanie
konecne ukazali ze ako vyzera naozaj davy jones... newiem ci ho predtym ukazali.. nepamätam si na to...