Piráti Karibiku: Na konci sveta

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Dnes o 13:50 idem do kina do Auparku takze radsej drzim dalej ... aj ked to laka :D Pockam si na lepsiu kvalitu :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Dem0n napísal:Dnes o 13:50 idem do kina do Auparku takze radsej drzim dalej ... aj ked to laka :D Pockam si na lepsiu kvalitu :)
lepsia kvalita ece pocka.. spiderman je zatial odvtedy co bol TS stale.. :)
lepsie si to kuknut pekne v kine.. :)
BTW dufam ze bude aj dalsie pokracovanie piratov :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Bol som na predpremiere 24.5 rano o 9:30, bez reklam, bez vsetkeho pre clenov klubu...uvod je troska pomaly, ale potom sa to rozbieha, dej je o dost slabsi ako 1 a 2, efekty su bezkonkurencne, hlavne jedna zo zaverecnych bojovych scen. Soundtrack je vynimocny, Hans Zimmer sa zaskvel, no a samozrejme herecke vykony Deppa a Rusha su vynikajuce...inac priemerny film a zbytocne dlhy, cakal som troska viac.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

V mojom hodnotení 10/15. Na môj vkus veľmi rozvláčne a niekedy prekombinované. Najviac ma uchvátila hudba a vizuálna stránka filmu, ako aj prejavená štipka inovatívnosti vo forme Jackových schizofrenických nálad, to som fakt odcenil. Koniec pomerne neočakávaný. Filmári si pre istotu nechali ešte aj otvorené zadné dvierka pre potenciálne pokračovanie :P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

prosim vas.. mate niekto titulky k Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End.TS.XViD-mVs ?? dakujem

EDIT:
k3ndr0s napísal:No ja som našiel len Španielske titulky na túto verziu. Hodím ti ich tu aj keď ti budu asi prd platné
no nic.. idem sa naucit po spanielsky... potom si to kuknem :D ale ne... asi si to pozrem cisto bez tituliek
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

No ja som našiel len Španielske titulky na túto verziu. Hodím ti ich tu aj keď ti budu asi prd platné
Prílohy
pirates.of.the.caribbean.3.(2007).spa.2cd.(3126379).zip
(38.62 KiB) 75 stiahnutí
Dem0n
Professional
Professional

Tak vcera o 13:50 zacal moj takmer 3 hodinovy zazitok. Na zaciatku to bolo dost nezaujimave, avsak v momente ked isli po Jacka do Davyho Jonesa vazenia zacalo sa mi to pacit. Prva scenka s Jackom bola skvela. Super bola aj cast - Dolu je Hore (pre tych co nechapu pozrite si film). Je zaujimave, ze mne sa film pacil cely, nezdal sa mi moc popretahovany - uslo mi to dost rychlo. Hudba a efekty boli skvostom... pacili sa mi aj tie zvraty a podrazy. Pribeh to malo podla mojho nazor nadpriemerny. Film by som hodnotil tak 82%
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kEndros »

dik fajne že si upovedomil :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

neviem neviem ,sice som to este nevidel ale kvalitou sa ti vraj neda porovnavat s predchadzajucimi castami aspon to vravia recenzie. pozriem co najskor a uvidim. lae prve dve sami celkom pacili tak dyfam ze nebudem sklamany :?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

pockam si na nieco kvalitne (R5, DVDSCR, DVDRiP) a potom pozriem, kazdopadne sa na to velmi tesim.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

slavo120 napísal:Ja som to este nevidel no pozeram ze na csfd ho uz riadne skritizovali ale podla mna to bude celkom fajn ved ja od toho filmu necakam zazraky proste sa chcem ist zabavit do kina a na to ten film je
na csfd.cz kritizuju všetko proste, tam su nejaky namysleny kkti čo si myslia že su velky filmovy kritici a pritom su uplne mimo alebo proste nejake zakomplexovane deti..

trochu OT: zoberte si napriklad film The Hills Have Eyes II, siplnilo to svoj učel, perfektny horror, no na csfd.cz to ma velmi biedne hodnotenie.. co od toho asi čakali? že sa zasmeju? ja csfd.cz vobec nechapem...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

6-7/10, bohuzial kvoli rozvlacnosti, obcas nevrlemu humoru, ktory sa bohudik v 1 a 2ke nevyskytovali. Opat a znova dalsia splet, kde detaily neunikli pocas pozerania filmu akurat tak reziserovi a scenaristovi. Niekedy to bol slusny chaos a bolo tazke zaradit kto kam patri. Po polovici sa to nastastie dostalo do urovne povodnych casti, ale film ako celok to nezachranilo.
Len nech uz netocia stvorka o ktorej uvazuju. Teraz je to tak akurat, naco kazit povest vcelku podarenej trilogii.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

noo vela k filmu nenapisem len to ze bol dobry
7/10
napr : to ako sa otocili tak za nimi dosli hned dve lode ....
Tiez im padali tie dela dole do vody a v boji ich mali plny pocet. :roll:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mno uz som to dokukal...
ta TS kvalita je celkom slusna.. klobuk dole..
film je super... je pozeratelny aj viac krat.. pekne su tam efekty ked sa mierne spomali cas a je vidno ako tam lietaju tie crepiny dreva a ine somariny..
pribeh dost dobry... uz rozsiahlejsi ako v minulych dieloch...
film odporucam... a je jasne ze bude aj 4 pokracovanie :)
konecne ukazali ze ako vyzera naozaj davy jones... newiem ci ho predtym ukazali.. nepamätam si na to...
orrim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa orrim »

No ja som na to bol v sobotu, a dalo sa to pozerat. No ale musim povedat, ze som videl aj putavejsie filmy. Ale efekty boli super... Moje hodnotenie 7/10
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

len jedna otazocka: Vie niekto preco bolo v tom filme viac Jackov Sparrowov ? Asi mi nieco uslo alebo co ale toto som fakt nepochopil :? inak film je OK davam 8/10
Dem0n
Professional
Professional

Lebo sa zblaznil a troska mu preplo :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

vcera som bol na to v kine a bolo to nudne, roztiahnute... tak 6/10 kvoli tej opici :?
Napísať odpoveď