Vierovyznanie vo vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

no to je tazke .... ale to je na tebe .... v tomto tažko poradit ale dobry prispevok ...k+
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

patex respektujem tvoj nazor ale uvodem si ze aj ty ju nutis svojim spravanim aby sa vzdala toho v co veri/co ma rada. Bez kompromisu to urcite nepojde.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hmm, s tym nezvadzanim mi to naozaj prilis dobre nejde, par dni dozadu sme skoncili vo vselijakych polohach(ee, nemem na mysli sexualne :P )...a teda nebranila sa. A zrazu sme v slepej ulicke...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

Vigor napísal:Hmm, s tym nezvadzanim mi to naozaj prilis dobre nejde, par dni dozadu sme skoncili vo vselijakych polohach(ee, nemem na mysli sexualne :P )...a teda nebranila sa. A zrazu sme v slepej ulicke...
je mozne ze po case sa to nejako urovna a nebude uz len tak slepo hjladiet na svoje a trosku ti dovoli aj...... a to na zaciatku bol asi len nejaky "vykrik svedomia"
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

je to pravda ono to chce aj cas, presne viem, po case sa bude ta jej hranica posuvat k lepsiemu a a ni sa nenazdas a ...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak hej, ta hranica sa uz pomaly posuva, kam az to neviem. Len cakam, ze ju zrazu pochyti dalsi "vykrik svedomia" a bum. Ale ona je take male trdlo, sama sebe sposobuje bolest.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

Vigor napísal:Tak hej, ta hranica sa uz pomaly posuva, kam az to neviem. Len cakam, ze ju zrazu pochyti dalsi "vykrik svedomia" a bum. Ale ona je take male trdlo, sama sebe sposobuje bolest.
neboj sa ta hranica bude mat urcite medze kde ta nepusti uz (mozno az v manzelstve)
snad sama pride na to co je dobre :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Vigor napísal:Tak hej, ta hranica sa uz pomaly posuva, kam az to neviem. Len cakam, ze ju zrazu pochyti dalsi "vykrik svedomia" a bum. Ale ona je take male trdlo, sama sebe sposobuje bolest.
tot poznam velmi dobre toto presne som pozoroval na mojej ex a toto presne mi vzdy trhalo srdce ked som to videl... sucitim s tebou .... :wink:
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

pHysIQ napísal:patex respektujem tvoj nazor ale uvodem si ze aj ty ju nutis svojim spravanim aby sa vzdala toho v co veri/co ma rada. Bez kompromisu to urcite nepojde.
To ano mas pravdu ja som ochotny spravit ako taky kompromis,som jej aj povedal ze svadbu v kostole by som jej mohol slubit.Ale potom uz nech ma do toho nenuti,sak vela vztahov existuje tak ze jeden veri iny nie..V nedelu sa jeden vyberie do kostola kym jeden ostane doma..poznam vela takych rodin..Ja som od malicka nebol k tomu vedeny tak k tomu krestanstvu nemam ziadny vztah cize to somnou tazko pohne...
patex
Light Star
Light Star

Nuz tak uz cca 2 mesiace sa to taha cudnym smerom.Nikto nevie na com je ,ci to este je vztah alebo nie.Ten kompromis hladam ale nemozemeziadny spolocny najst.Vztah je na spadnutie uvidime ci sa podari kompromis najst alebo sa to skonci rozchodom.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

nezalezi na vierovyznani...ale ked chces mam kamosku je katolicka,vkuse sa uci, chlapcov podla mna nechce,asi az po tridsiatke,po svatbe prva pusa...fakt taku chces?:D ak moze nieco take ako je viera branit laske tak dovi, nepochopim o com to potom je!
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

poharvody napísal:nezalezi na vierovyznani...ale ked chces mam kamosku je katolicka,vkuse sa uci, chlapcov podla mna nechce,asi az po tridsiatke,po svatbe prva pusa...fakt taku chces?:D ak moze nieco take ako je viera branit laske tak dovi, nepochopim o com to potom je!
Toto ja milujem ked niekto niekoho skatulkuje len preto ze je katolicka. Poznam tiez take dievcata co su tiez rovnako nabozne a prepnute. A ked zacne pit, tak vystraja ze sa oblizuje s kazdym druhym a robi veci ktore by som ja ani vo sne neurobil.
Uvedom si ze ticha voda brehy myje. :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nemusi byt stetka ked nieje katolicka a nemusi byt slusna ak je katolicka tak sa uvedomte :)

treba hladat babu co ma aj hodnoty no vie sa rozsantit :)
patex
Light Star
Light Star

no jo ale ked uz snou si dlho a po case az zacne byt problem ze jeden je taky druhy taky tak potom to je na noze ...nikto sa nikomu neprisposobi a vznikaju hadky a koniec vztahu..nikto nikoho neskatulkuje len clovek si uvedmoi nasledky ktore mozu vznyknut v buducnosti..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

poharvody naozaj obmadzeny nazor...

Toto je podla mna situacia, ktoru niekto, kto v nej priamo nebol asi nikdy nepochopi ako ten, co ju zazil. Inak to konci pri skatulkovani, ci radach typu, ak Ta nechce kvoli viere, tak Ta nema vobec rad/a. a pod. Pricom, casto, vlastne vzdy je to ovela komplikovanejsie. Ked mna kvoli tomuto odmietla holka, bolo mi mizerne, no casom mi doslo, ze jej musim byt vdacny za nas oboch. Nehovorim, ze vzdy, ale vo vacsine pripadov by tieto rozdily ten vztah znicili. Preto treba pozerat aj dopredu a nielen, ze teraz budem stastny. Pred tymi, co si to uvedomia, klobuk dole. Som rad, ze som mal moznost poznat jendu taku holku.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Vigor napísal:poharvody naozaj obmadzeny nazor...

Toto je podla mna situacia, ktoru niekto, kto v nej priamo nebol asi nikdy nepochopi ako ten, co ju zazil. Inak to konci pri skatulkovani, ci radach typu, ak Ta nechce kvoli viere, tak Ta nema vobec rad/a. a pod. Pricom, casto, vlastne vzdy je to ovela komplikovanejsie. Ked mna kvoli tomuto odmietla holka, bolo mi mizerne, no casom mi doslo, ze jej musim byt vdacny za nas oboch. Nehovorim, ze vzdy, ale vo vacsine pripadov by tieto rozdily ten vztah znicili. Preto treba pozerat aj dopredu a nielen, ze teraz budem stastny. Pred tymi, co si to uvedomia, klobuk dole. Som rad, ze som mal moznost poznat jendu taku holku.
No jo vigor sice pekna teoria ale vies ako je to ked sa clovek zamiluje :) tak hladavsetky moznosti ako si presadit a docielit svoje a malo ludi sa pozera do buducnosti ze co a ako bude za mesiac alebo dva..
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ja si stale myslim ze laska je nado vsetko,a ziadne nabozenstvo by to nemalo ovplyvnit...moj priatel je evanjelik,a lubime sa strasne velmi! takze som to aj ja zazila...laska je to najkrajsie a jasne ze treba mat urcite zasady a slusnost ale rozist sa s laskou kvoli viere,to sa mne vobec nepaci...
patex
Light Star
Light Star

Vigor napísal:poharvody naozaj obmadzeny nazor...

JJ presne tak kto nezazil nepochopi.Treba pozerat aj dopredu a riesit to skor ako bude neskoro.Som v tej situacii uvidime ako to dopadne.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

poharvody napísal:ja si stale myslim ze laska je nado vsetko,a ziadne nabozenstvo by to nemalo ovplyvnit...
Nabozenstvo mozno nie, ale spolocnost. A to je kamen urazu.
patex
Light Star
Light Star

Dopadlo to super :( po skoro 2 rokoch je tomu koniec a to vdaka kostolu..kompromis sme nenasli tak po vzajomnom rozhovore plnom slz sme sa rozisli :( strasne mi to je luto bo sme sa mali moc radi..odteraz sa pri zoznameni nebudem ako prve pytat na meno ale ci chodi do kostola :)
Napísať odpoveď