My deti zo stanice Zoo
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Videl som film aj cital knihu. Kniha je o moc lepsia, je pisana detailnejsie a je to spovet hlavnej hrdinky.
Ak sa ty pacil film tak jednoznacne odporucam precitat aj knihu. Ja som videl najprv film a potom som sa dozvedel o knihe. Som myslel ze to bude nudne citanie (kedze som videl film) ale som sa mylil, kniha ma dostala ete viacej ako film.
Podla mna najlepsi film z drogovou tematikou je requiem for dream. Wir kinder von bahnhof zoo je niegda na druhom miesta za nim.
Hmmm... priestoru na pokracovani tam moc neni. Vo filme dost scen z knihy chyba a neni taky presny. Na konci knihy je par slov od prekladatelky kde spomenie aj christianin zivot ale nemyslim si ze je tam este pristor na pokracovanie.
BTW ak mas zaujem o knihu tak napis SS
Ak sa ty pacil film tak jednoznacne odporucam precitat aj knihu. Ja som videl najprv film a potom som sa dozvedel o knihe. Som myslel ze to bude nudne citanie (kedze som videl film) ale som sa mylil, kniha ma dostala ete viacej ako film.
Podla mna najlepsi film z drogovou tematikou je requiem for dream. Wir kinder von bahnhof zoo je niegda na druhom miesta za nim.
Hmmm... priestoru na pokracovani tam moc neni. Vo filme dost scen z knihy chyba a neni taky presny. Na konci knihy je par slov od prekladatelky kde spomenie aj christianin zivot ale nemyslim si ze je tam este pristor na pokracovanie.
BTW ak mas zaujem o knihu tak napis SS
-
Eidos
Light Expert
Citala som tu knihu, ked som mala asi 16. Boli v nej fotky tych hlavnych postav. Vtedy som prvykrat pocitila, co to znamena smrt - na jednej strane bola fotka Babsy uplne krasna a na dalsej strane leziaca na zemy ako ju nasli ked sa predavkovala. Bolo mi smutne, ze nieco take pekne muselo zomriet.
Vnimala som celu tu knihu dost intenzivne a bola jednou z tych, ktore utvorili moje nazory na drogy a svet.
Nemyslim si, ze by mohlo byt pokracovanie filmu. Ak je presne podla knihy, a skutocneho pribehu, tak Kristina si za honorar z predaja tohto titulu nakupila drogy a je stale zavisla ak uz nezomrela.
Vnimala som celu tu knihu dost intenzivne a bola jednou z tych, ktore utvorili moje nazory na drogy a svet.
Nemyslim si, ze by mohlo byt pokracovanie filmu. Ak je presne podla knihy, a skutocneho pribehu, tak Kristina si za honorar z predaja tohto titulu nakupila drogy a je stale zavisla ak uz nezomrela.
-
okonenipica
Zablokovaný
Zalezi aj ako ten zivot potom prezila, ked uz mala peniaze tak sa nemusela predavat a ani inak ich zhanat, takze sa jej zivot pre novinarov stat uz nezaujimavy. No ale ked je/bude pokracovanie tak si ho velmi rad precitam.
Inac odporucam ete precitat Motylik od slovenskej autorky. Je to pribeh jeden holky a jej chlapca gde tiez hlavnu rolu hra heroin. Len koniec je smutny.
http://www.enigma.sk/?q=e-knihy/silvia-mozerova-motylik
Inac odporucam ete precitat Motylik od slovenskej autorky. Je to pribeh jeden holky a jej chlapca gde tiez hlavnu rolu hra heroin. Len koniec je smutny.
http://www.enigma.sk/?q=e-knihy/silvia-mozerova-motylik
-
m3thod-man
Star
-
Eidos
Light Expert
Akoze ju osobne poznas?m3thod-man napísal:nezomrela a neni zavisla.Zije momentalne zas v Berline
http://www.nikdy.com/obrazky.htm
na tychto fotkach je aj Christiane F.
-
okonenipica
Zablokovaný
okonenipica napísal:odkial mas to info ?
ZdrojShe lives today in a Brandenburg village near Berlin and has a 10 year old son (* 1996).
http://en.wikipedia.org/wiki/Christiane_F.