lebo na tej ich stranke to nepisu
Web N Walk
-
->slavo<-
Addict
Web N Walk
MAte to niekto oplati sa to? Jto rychle? neviete ake telefony to podporuju?
myslite ,ze by to slo na K750i ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze ide o normalne GPRS, nic ine. Mam K610i, platim si 10MB balik za stovku a v pohode. S mailom nie je problem, Opera Mini (bez obrazkov, obsah za komprimuje) pre web tiez v pohode, ICQ cez JIMM v pohode, IRC cez JmIRC taktiez. Posledny mesiac som prenesiel nieco malo cez 4MB, pritom mail sa mi kontroluje automaticku kazdu hodinu, Operu Mini zapinam zo 2x denne, pozriem par stranok co sa pise este z postele alebo ked som mimo, ICQ a IRC len obcas. To vsetko zozralo len 4MB za cely mesiac.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no ja uz GPRS pouzivam 2 roky takze mi vsetko ide v pohodelollo napísal:sorry za OT ale ten web n walk je iba soft alebo aj program.
Ozaj neviem ci to je soft alebo program lebo ak je to soft tak ti to je zbytocne staci ti aktivovat pristup na net nastavit mobil na GPRS alebo wap a fungujes bezproblemov.A ako prehliadac postacuje opera mini...
teraz T-Mobile len "zmedializoval" pripojenie cez gprs/edge a nazval to web 'n' walk
a dodavaju k tomu aj aplikaciu do mobilu podobnu ako je mini opera a prave tu chcem