Preco bola moja tema uzamknuta?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Preco bola moja tema uzamknuta?

Príspevok od používateľa Les »

Na zaklade analyzy mojej vlastnej temy vo "volnej diskusii" som nezistil ziadne porusenie pravidiel tohto fora. Chcel by som sa dozvediet, ze preco ta tema bola udajne viac krat zavreta a odomknuta? Myslim si, aj ked vela ludi z tohto fora z mojim rozmyslanim nesuhlasi (mna to netrapi) ze moja tema priniesla strasne vela reakcii a to ma potvrdzuje v tom, ze pre nejaku pricinu sem pritahujem ludi :) a za to by som mal byt pochvaleny adminom, ze hojko? :twisted:
Mimochodom, kto zaplati moj drahocenny "americky" cas, ze beham po vsetkych cukrarnach a restauraciach v meste z napisom na mojom tielku www.hojko.com ? Hojko, aj o tom sme sa uz pred rokmi bavili...

Aj ked kde tu sa ku mne na ulici kvoli tricku prihovoria prisprosti skini, tak im je hned jasne, ze natrafili na americkeho psychopata a par ich uz za mojho "posobenia" na Slovensku naslo svoje miesto v miestnej nemocnici. Aj zubarom prinasam poriadny zisk v meste.

P.S. Pisem to preto sem, lebo ste mi (z neznameho dovodu) zamkli temu. Je to Vasa vina !
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nie, ty sem nepritahujes ludi.. nebud jak mojsejovci :p (oni si tiez myslia, ze pritahuju ludi)

ty si zmatil nejakych typkov? tym sci-fi vybavenim?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

LOL Les Ty si spet? Som myslel ze si odisiel na daku super tajnu misiu pre NASA, CIA alebo FBI 8)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Inak vobec by ma neprekvapilo keby vyslo najavo, ze Les je v skutocnosti hojko alebo niekto iny z moderatorov/adminov.

Videl niekto Lesa nazivo ?
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Svoj "drahocenni americky cas" si mozes strcit do svojej drahocennej americkej prdele, ta tema uz bola sama o sebe debilna ale nejdem ta provokovat bo je tu moznost ze ma zmlatis zo svojou partiov kartarov. (the realest killaz) Teraz sa sem samozrejme nahrnie milion ludi a budu ta chciet nejakou vtipnu hlaskou dat dole, cize dalsia tema odveci, musis si na to zvyknut, na tomto fore si proste stredom pozornosti a kazdy takyto topic bude skvor ci neskvor locknuti pre spam. Ale byt tebou sa tu moc nezdrziavam, nezabudaj kolko mas este na Slovensku urobit este misii.

PS: Nie je nahodou roman Toma Clancyho Splinter cell o tebe?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

tvoja tema nemala predmet diskusie. vymysli temu v ktorej bude o com diskutovat a ostane otvorena.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Re: Preco bola moja tema uzamknuta?

Príspevok od používateľa kinjeril »

Les napísal:P.S. Pisem to preto sem, lebo ste mi (z neznameho dovodu) zamkli temu. Je to Vasa vina !
LOL!
Zamknuté