Pozor, lebo zavist je diagnoza a niektori z Vas z toho urcite budu lieceni aj na psychiatrii. Auto je trosku starsie na moj vkus (4 rocne) ale vlastnil ho jeden znamy americky spevak s ktorym castejsie chodim na party po svete. Este raz, pozor, zavist je choroba ! Nezavidte mi ani auto, ani spevaka
Ake mate auto?
Ako som uz spomenul, momentalne vlastnim (na Slovensku) Ford Excursion 6.8 V10, pre informaciu neviem aky vykon presne, ale vyse 300, aby to poriadne tahalo.
Pozor, lebo zavist je diagnoza a niektori z Vas z toho urcite budu lieceni aj na psychiatrii. Auto je trosku starsie na moj vkus (4 rocne) ale vlastnil ho jeden znamy americky spevak s ktorym castejsie chodim na party po svete. Este raz, pozor, zavist je choroba ! Nezavidte mi ani auto, ani spevaka
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
No jo sen sa stal skutočnosťou, mám vlastné auto. Je to Toyota Celica ST-i piatej generácie. Motor 1,6 16v EFi, výkon 77kW, krútiak ribližne 147Nm pri 3200 ot/min, Rv 1990, farba červená. A abz sme neyostali iba pri slovách, tak hodím aj fotečku
Volám ju EVELIN
Ak niekto máte skúsenosti s týmto autom, prípadne info, čo bz ma mohli zaujímať, napíšte!
Ak niekto máte skúsenosti s týmto autom, prípadne info, čo bz ma mohli zaujímať, napíšte!
-
Tripmaster
Light Star
-
krupica_dnb
Medium Professional
o pír týždňov...PaliMpi napísal:uvidime o rok co budes hovorit..
Páni to fakt nepoznáte politiku troch áčiek??
Len pre príklad... http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007041604
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005042403 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004103105 + osobné skúsenosti...
Jin gratulacia k Toyotke, dobry vyber, aj ked z AAA ... no ale istotne bola dobra cena 
Inak ak daco s autom, tak sa kludne obrat na clenov slovenskeho toyotackeho klubu - Toyota Team Slovakia
Inak ak daco s autom, tak sa kludne obrat na clenov slovenskeho toyotackeho klubu - Toyota Team Slovakia
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
bizzy
Medium Star
Takze my mame doma
Škoda 130 - "najvyssia rada skodoviek" .. jazdim na nom, co dodat je to stale skodovka .... ale zatial sluzi pekne .. da sa pekne vytocit ked porovnam s 120 alebo tak.
O rok poskulujem po Seat Leon.
Paradne auticko. Jazdim na nom velmi casto 1.6 Sport 2001.
To auto mi nehorazne sedi ... krasa.
Osobne sa mozem vykaslat na vsetky tie bavoraky.
Škoda 130 - "najvyssia rada skodoviek" .. jazdim na nom, co dodat je to stale skodovka .... ale zatial sluzi pekne .. da sa pekne vytocit ked porovnam s 120 alebo tak.
O rok poskulujem po Seat Leon.
Paradne auticko. Jazdim na nom velmi casto 1.6 Sport 2001.
To auto mi nehorazne sedi ... krasa.
Osobne sa mozem vykaslat na vsetky tie bavoraky.