mal by si to mat normalne v telefonnom zozname pod tvojim menom alebo nieco ako moje cislo alebo podobne. niektore telefony to maju ako zvlast polozku v menu. skus sa s tym pohrat alebo najst dokumentaciu na nete (tipujem ze nemas, ked si sa takto pytal ) aky mas tel?
Armageddon napísal:najprv povedz ci to je t-mobile alebo orange, a potom ci pausal alebo kredit
a povedz vsetkym ci ma to ze ci mas pausal alebo kredit alebo orange alebo t-mobile suvis s tym ako tistis ake je v telefone cislo???>noob. matellista ak mas Sony-Ericsson (napr. SE K750i)tak ked stlacis sipku hore/dole tak ti vyhodi akesi info a tam mas stav baterie tel. cislo profil, volna pamat...
Smoake napísal:a povedz vsetkym ci ma to ze ci mas pausal alebo kredit alebo orange alebo t-mobile suvis s tym ako tistis ake je v telefone cislo???>noob. matellista ak mas Sony-Ericsson (napr. SE K750i)tak ked stlacis sipku hore/dole tak ti vyhodi akesi info a tam mas stav baterie tel. cislo profil, volna pamat...
má to taký súvis, že existujú čísla na ktoré môžeš zavolať a povedia ti ho. Každý operáto ho má iné a kredit/paušál ich môžu mať tiež iné alebo minimálne inak spoplatňované (ak nie sú free). Napríklad orange kredit to bolo kedysi 222 neviem či to ešte funguje
ob3l1x napísal:ked je na slovensku a nema roaming ?
ale to nepovedal,ze je na Slovensku a, ze nema roaming...chcel len vediet ako to zistit a prispevok moze napisat aj z Irska cize nemame skadial vediet ci je tu alebo v Irsku