take arkadove... ze s tym jazdis ako s autickom na dialkove ovladanie... v momentoch ked by si mal dostat taky smyk ze by ta to rozkotulalo 5X za sebou tak ides pekne rovnoMeken napísal:a ako to mislis nerelne ovladanie...ja som to velmi nehral a neviznam sa vtom...
Need for Speed:Pro Street
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
PRESNE PODOBNE AKO NFS CARBON STACI LEN IST 130KM/H DO ZAKRUTY , ZATOCIT SIPKU NEKAM A MAS DRIFT JAK VYSITY , ALE NAPR LIVE FOR SPEED,TAM MUSIS NA DRIFT JEMNE S CITOM NARABAT S PLYNOM A VOLANTOMŠu-Do napísal:take arkadove... ze s tym jazdis ako s autickom na dialkove ovladanie... v momentoch ked by si mal dostat taky smyk ze by ta to rozkotulalo 5X za sebou tak ides pekne rovno
-
reno23
Guru wannabe
este si zabudol povedat ze s brutal peknými babamy v animáciachalfonz napísal:Ja to vidím iba na ďalšiu noškarinu s trápnym príbehom, buci-buci-buc-buc-buc soundtrackom, "drsňáckymi" animáciami a svetabornými výkonmi hercov. Sorry, ale posledné NFS sú o značke, nie o hre. Doslova.
EDIT: neviem co tu furt pyčuiete, aj tak:
1. to kazdy bude hrat,
2. aj tak kazdy bude machrovat ze to ma stiahnute prvy v republike
3. Aj tak po stiahnuti a instalaácii na to budu vsetci nadavat ze aka ma ta hra zly engine
PS: ja ma nfs serie rad. Hram ich uz od malicka a nedam na ne dopoustit
-
Andi_Cibula
Addict
presiel som snad vsetkymi castami NFS, vzdy ma bavili a bavit aj budu..
ta hra sa nikdy ani neskusala tvarit ako simulator, proste arkadovka pre masy ludi, nie len pre manikov co maju vedla pc volant a drahy joystick..proste zapnes, hras .. a bavis sa..v tomto nema medzi zavodmi konkurenciu..
ja sa na tu hru velmi tesim..
ta hra sa nikdy ani neskusala tvarit ako simulator, proste arkadovka pre masy ludi, nie len pre manikov co maju vedla pc volant a drahy joystick..proste zapnes, hras .. a bavis sa..v tomto nema medzi zavodmi konkurenciu..
ja sa na tu hru velmi tesim..
-
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
-
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
jj, tiez si myslim ze to bude good, urcite lepsie ako carbon, ktory som presiel za den
... Inak Ohladom tej destrukcie to je vseobecne zname preco nebola v poslednych NFS destrukcia, slahnute automobilky, ze pokazi image znacky ROFL, ale co stym ??? nespravime nic, mozme sa iba necinne pozerat co sa na nas ruti 
-
hojko
Site Admin
Posledne NFS stali za hovno. Prijatelne vyzeral Most Wanted, kde som si ako tak dokazal zajazdit, potom Hot Pursuit 2, Porsche a NFS 1 a 2. Za najlepsie z celej serie povazujem Porsche, ktore bolo v tom case skutocnou lahodkou a ako jedine sa podobalo na simulaciu. Ostatne verzie boli ciste arkady a castokrat boli stereotypne a nudne. Z tych lepsich sa mi pozdaval Hot Pursuit 2. Za uplnu revoluciu povazujem prvy diel celej serie, este do dnes si pamatam ako som asi pred desiatimi rokmi v roku 1997 sedel pri 486tke (DX5 133MHz) a hral tuto hru. V tom case to bolo nieco neskutocne, najma ked po hrach ako bol Lotus prisla skvela grafika a zabava v jednom. Druhy diel bol tiez vyborny a ponukol moznost multiplayera cez split screen a tak dostal este viac na zabave. Treti diel sa pokusal priniest nieco nove a boli to policajti, vdaka ktorym hra dostala novy styl zabavy. Ako som uz spomenul, za najvydarenejsiu cast povazujem Porsche, pretoze malo nieco do seba, velmi dobra hratelnost doplnena vybornou grafikou a ovladanim punukla hracovi vsetko co si len mohol ziadat. Oba Udergroundy a Carbon povazujem za trapnost a reklamny tah, ked neslo vyrobcovi o nic ine ako o zisk z predajnosti.
-
Šu-Do
Redeemer
hojko: mne sa pacil prvy diel undergroundu.. i ked poprvy krat som spoznal NFS pri stvrtom diely na PSX
to bola fakt supa... ale u mna bol najlepsi diel NFS ten underground.. ale presiel som Hot pursuit 2, underground 1 a 2, most wanted aj carbon.. a nelutujem... pacili sa mi vsetky.. lenze cim dalej tym viac hra zabera ale je tam menej zabavy.. a kratsia doba career modu
to bola fakt supa... ale u mna bol najlepsi diel NFS ten underground.. ale presiel som Hot pursuit 2, underground 1 a 2, most wanted aj carbon.. a nelutujem... pacili sa mi vsetky.. lenze cim dalej tym viac hra zabera ale je tam menej zabavy.. a kratsia doba career modu