pls..Prvy bozk...pomoc..+1BIG problem
pls..Prvy bozk...pomoc..+1BIG problem
pls... Mam kamaratku..fakt super baba...a furt sme spolu..chodime von.a. tak..akoze, vjete..super to je,... fest ju mam rad... Len. ja to moc chcem.. len, nevjem, ako ju pobozkat..fakt, ze nje..nevim sa odvazit..
nevite kusok poradit daku fintu..? a, este jeden BIG problem mam.... objatje... akoze, je to strasne pre mna..bo.. objali sme sa, a mne sa postavil..fakt, ze... klada hore.. daco hrozne..a nevem preco..normalne sme spolu cely cas, ale, ked sa obijmeme, tak toto... a fakt to asi bude pre nu blbe, ked sa daco oprie o nu, ked sa obijmeme.. nevim, co robit... fest.. bozkaval som sa raz v zivote...aj to ona mna pobozkala...a, s kladov to iste..
fest sa mi to moc nepaci.. pls, fakt pomoooooc....diki za rady....

Hej... ja vim, ze som jak ch*j..ale, o tom postaveni, ked sa obijmeme, tak tam toho moc neni,... a vjem, ze som ch*j, a cely moj zivot je na chu*a..ale mam 17.. preto ma to tak serinka..INDIGOcorp. napísal:tato tema je uplne rovnaka ako xy tem na fore podla mna skus pouzit hladaj a najdes milion rovnakych alebo podobnych temskus ist na to normalne spontanne no ako citam tusim ze nemas viac ako 15 rokov urcite
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja vôbec nechápem prečo hladáš problémy tam kde nie su. tak sa ti postavil, to je uplne normálne, veď si ku*va chlap! ja keď som sa 1x bozkával s holkou ktorú som moc chcel a bola spočiatku dlho len moja kamoška, tak mi stál jak delo a ani chodiť som nemohol. A ešte som jej to aj povedal... to babe len polychotí...cinges napísal:Hej... ja vim, ze som jak ch*j..ale, o tom postaveni, ked sa obijmeme, tak tam toho moc neni,... a vjem, ze som ch*j, a cely moj zivot je na chu*a..ale mam 17.. preto ma to tak serinka..
A ak by jej to bolo neprijemné, dala by to to myslím najavo.
-
midnight_man
Guru
all
hah a co myslis ze ostatatny ten "problem" nemaju? uz si celkovo nepamatam ako som toto riesil..ale viem ze som s a nad tym aj ja zamyslal a rozmyslal ze ci to nebude tloska blbe...myslim ze zo zaciatku som to riesil asi tak ze som ju sice objal ale nie az tak "natesno" ...cize tento problem odpadal..no a potom neskor mi to uz bolo suvix 10....boli sme na sebe nalepeny ako zuvacky..ale to uz je o inom..cize moja rada je tam v prispevku 
//sakra vidis a na ten bozk som zabudol..no ja skusim daco napisat...cize chodte spolu vonka...a ked sa to budete obijmat..tak sa jej skus zapozerat do oci..rozpavajte sa a pozeraj sa jej do oci...a naxvilku ani nezbada a budes tak blizko..hlavne pomaly..a uvidis ci sa otoci..uhne alebo nieco..sam musis vediet ako to vidi ona..a ked budes blizko..tak ju pobozkaj...najpr mozes len taku pusinku na usta a ak sa jej to bude pacit (sa bude usmievat) tak mozes aj nieco viac........druhy napad..(mnou vyskusane..sice bola iniciativa z opacnej strany ale neva) umna to bola discoteka...ale moze to byt hocico ine
sedni si k nej...pomalicky sa mozes ponutu k nej az k nej budes uplne blizko...mozes ju chytit okolo krku(nezadus ju hh) a mozes jej dat taku mala pusu na lice len tak
troska blizisie k ustam..a dalej to uz poznas...vravim vsetko zavisi na tom ako sa k tomu stava ona..ak chce tak jej to bude jedno ako..ak nechce mozes sa aj na hlavu postavit...
//sakra vidis a na ten bozk som zabudol..no ja skusim daco napisat...cize chodte spolu vonka...a ked sa to budete obijmat..tak sa jej skus zapozerat do oci..rozpavajte sa a pozeraj sa jej do oci...a naxvilku ani nezbada a budes tak blizko..hlavne pomaly..a uvidis ci sa otoci..uhne alebo nieco..sam musis vediet ako to vidi ona..a ked budes blizko..tak ju pobozkaj...najpr mozes len taku pusinku na usta a ak sa jej to bude pacit (sa bude usmievat) tak mozes aj nieco viac........druhy napad..(mnou vyskusane..sice bola iniciativa z opacnej strany ale neva) umna to bola discoteka...ale moze to byt hocico ine
-
Shark NX
Addict
cinges nerob si starosti ... alebo jej nieco krasne povedz a daj jej pusu ... a z tym rumcajzom dole ... nic si z toho nerob tiez som bol uplne paf ked som s priatelkov bol na drazdiaku a jak sme sa obimali a bozkavali tak som robil vsetko aby si to nevsimla a par x o neho zavadila ... nic sa nestalo pozrela na mna usmiala sa a finito ... 
Nenadávaj si nemáš prečo.Niesi ako ch|_|j ale proste to tak je no.Aj mne sa stáva to čo tebe presne taký prípad a neriešim to.Neboj s kladou ji neprepichneš.Ja mám 16 bozkával som sa pár krát v živote a vôbec neriešim také veci že keď nemám ženskú tak je celý môj život v pi*i.Teraz by som povedal máš najlepší vek an trvácne vzťahy.Hlavne sa netreba báť.
Hej... ja vim, ze som jak ch*j..ale, o tom postaveni, ked sa obijmeme, tak tam toho moc neni,... a vjem, ze som ch*j, a cely moj zivot je na chu*a..ale mam 17.. preto ma to tak serinka..
Hej... ja vim, ze som jak ch*j..ale, o tom postaveni, ked sa obijmeme, tak tam toho moc neni,... a vjem, ze som ch*j, a cely moj zivot je na chu*a..ale mam 17.. preto ma to tak serinka..
-
midnight_man
Guru
-
bizzy
Medium Star
hehe . Zaujimave ..
Takze k tomu bozku najprv. To s tym porovnanim vysky nie je zle je to super. Myslim si, ze si najdes viac "sposobov".
Ja som riesil pri mojom "rychlovstani" ked to dievca zbadala a usmiala sa tak som povedal: "Aspon vieme ze funguje".
Takze, ak ma dievca rozum tak urcite sa nad tym nepozastavi vo velkom.
Hlavne nerozmyslaj pri tom vela. Bud spontanny, ked nieco chces tak to sprav. Urcite si uz mal pocit, ze teraz jej chcem dat pusu.
Tak preco nie ?
Takze k tomu bozku najprv. To s tym porovnanim vysky nie je zle je to super. Myslim si, ze si najdes viac "sposobov".
Ja som riesil pri mojom "rychlovstani" ked to dievca zbadala a usmiala sa tak som povedal: "Aspon vieme ze funguje".
Takze, ak ma dievca rozum tak urcite sa nad tym nepozastavi vo velkom.
Hlavne nerozmyslaj pri tom vela. Bud spontanny, ked nieco chces tak to sprav. Urcite si uz mal pocit, ze teraz jej chcem dat pusu.
Tak preco nie ?
-
erytrocyt
VIP
Cinges: Ty si myslíš, že sa to stalo len tebe? Keď som sa prvýkrát bozkával, týčil sa mi jak Kamzík nad Bratislavou.
Je to normálne. Ako napísali predomnou, naša matka príroda to takto zariadila, nič si z toho nerob. Po čase sa naučíš ovládať.
Riešenie? Buď si ho odrež, alebo buď hrdý na to že si zdravý chlap.
Je to normálne. Ako napísali predomnou, naša matka príroda to takto zariadila, nič si z toho nerob. Po čase sa naučíš ovládať.
-
cORP.
Addict
no ja som si ho ani necitil pretoze som v inej polohe ako lezato nevedl existovat co uz lieh je lieheritrocit napísal:Cinges: Ty si myslíš, že sa to stalo len tebe? Keď som sa prvýkrát bozkával, týčil sa mi jak Kamzík nad Bratislavou.