pls..Prvy bozk...pomoc..+1BIG problem
chlape ty mas teda problemy
...na nete najdes milion clankov kde sa chlapi stazuju, ze sa im nepostavi ked treba a ty sa stazujes ze ti stoji, ked to moze byt dokonca vyhodne
...nerob si z toho hlavu...casom si zvyknes a ver ze su aj horsie situacie ked sa ti to moze stat 
a s tym bozkom si nerob hlavu...ked budes pripraveny, urobis to...len sa nesmies bat...ved sa prakticky ani nemas coho
Good luck
a s tym bozkom si nerob hlavu...ked budes pripraveny, urobis to...len sa nesmies bat...ved sa prakticky ani nemas coho
Good luck
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dieg0 napísal:Alebo celkom taký neutrálny spôsob je keď idete po ceste alebo proste niekde sa prechádzate a postavíš sa pred ňu zastavíš ju a povieš jej : "Áno?" a ak povie Áno môžeš sa činiť a ak tomu nepochopí tak ten bozk očividne ešte nechce
-
recberko
Light Star
kamoš tak to s tým problémom v gatiach v takej 85-ke za problém považovať určite nebudeš (budeš na to veľmi rád spomínať na "staré dobré časy"
) a k tej puse, ako bolo povedané treba to vycítiť, možno by si mohol nahodiť tému nejakú blízku tomu a potom nenápadne naznačiť.. neboj ak bude chcieť tak zareaguje 
-
skypej
Medium Star
presne taky isty problem som mal aj ja
.. ako myslim s tym ako pobozkat holku
.. no prisiel som nato
)
ked ti bude robit zlee .. tak jej povedz ale milo s velkou davkou ironie:"neroooob lebo ked ja ti nieco spravim tak budes toho lutovat!
" .. ale nepovedz o co sa jedna
) .. no a potom ked ti bude robit tak jej povedz .. na rade som ja .. zatvor oci nech to tak neprezivas .. a potom sa nechaj viest pudmi 
ked ti bude robit zlee .. tak jej povedz ale milo s velkou davkou ironie:"neroooob lebo ked ja ti nieco spravim tak budes toho lutovat!
s tou prvou vetou nesuhlasim..ked je baba dost hanbliva tak sa k tomu neodhodla..erytrocyt napísal:Ak Ona ten bozk BUDE chcieť, sama si ho vypýtíta.
Ako a kedy, tak tú chvíľu by si ako chlap mal vycítiť sám.
Prezradí to jej správanie voči tebe.
no chlap by to mal vycitit sam a zacat..
kazda zena ktora sa chce bozkavat tak to vyjadri neako inak..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
heh hlavne na take veci musis s volnostou .. ked nad tym budes moc rozmyslat, tak sa ti nebude zdat ziadna prilezitost vhodna .. proste ked ucitis ten spravny cas, tak jej daj pusu .,.. maximalne ti da facku
( alôe kjed si pisal ze raz uz bola ona iniciativna, tak je to viac ako nerealne
) ... nemas co stratit ani ked jej to tak pekne na rovinu milo povies ako navrhol miskokgb, ze mozem ti dat pusu ? .. to je pekne
...
... btw.: dam taku malu skusenost .. v tej chvili som nevladal a nas prvy bozk som si kvoli vybuchu smiechu vobec nevychutnal .. preotze : ... sedime v podniku a ona sa len tak oprela o mna a nevim co a i ba sme kecali a tak ... a zrazu boloa tak divne opreta ako keby chrbtom kumne
.. a hlavy isli k sebe pomaly .. a uz chybali len milimetre obajav ocakavani ..a ona : Ja uz ale viac tu hlavu neotocim .. a tak som ju celu otocil a vlepil som jej peknu pusu
... ale na moj vkus moc rychlu, pretoze som sa MUSEL smiat ako pekne to povedala
... tak ale potom sme si to vynahradili, ked som sa dosmial
... len taky mali OT Pointik 
... btw.: dam taku malu skusenost .. v tej chvili som nevladal a nas prvy bozk som si kvoli vybuchu smiechu vobec nevychutnal .. preotze : ... sedime v podniku a ona sa len tak oprela o mna a nevim co a i ba sme kecali a tak ... a zrazu boloa tak divne opreta ako keby chrbtom kumne
-
Te-wei
Medium Professional
No ja to mm v tomto asi jednoduchsie, lebo keď ja chcem pobozkať nejakú babu 1x tak ony to u mňa vyctia, proste to vidia na mojom spravani a o to je to pak asi jednoduchsie, lebo zasa na zaklade ich spravania pak viem ci môzem alebo nie
Ale to neplati vždy. A pokia chcem pobozkat babu, tak jej len naznacim akoby som jej chcel dat bozk, hannem sa ale proste jej ho nedam, zahram to do out-u (k**va, ako sa to pise
), alebo proste vramci debaty sa k nej pribizim tak blizko ako to ide, ako to bolo pri mojej predposlednej kamoske, proste sme spolu kecali a skoro sme sa nosmi dotkali.
Ďalsi spôsob je proste zautocit ako raketa a pobozkat ju,ze si to ani nebude stacit uvedomit, tak som pobozkal moju súcasnu holku.
Zalezi od situacie.
Ale to neplati vždy. A pokia chcem pobozkat babu, tak jej len naznacim akoby som jej chcel dat bozk, hannem sa ale proste jej ho nedam, zahram to do out-u (k**va, ako sa to pise
Ďalsi spôsob je proste zautocit ako raketa a pobozkat ju,ze si to ani nebude stacit uvedomit, tak som pobozkal moju súcasnu holku.
Zalezi od situacie.
Re: pls..Prvy bozk...pomoc..+1BIG problem
vzddy ako s nou ides von tak si ho vyhon a nemal by sa ti postavit len tak pri dajakom objaty a ked sa naseba dako dlho pozerate neboj nic pomaly sa pribliz a daj jej pusu ale nie ze jej vybijes zuby ak sa cudne zatvari z usmevom tak sa jej to pacilocinges napísal:pls... Mam kamaratku..fakt super baba...a furt sme spolu..chodime von.a. tak..akoze, vjete..super to je,... fest ju mam rad... Len. ja to moc chcem.. len, nevjem, ako ju pobozkat..fakt, ze nje..nevim sa odvazit..nevite kusok poradit daku fintu..? a, este jeden BIG problem mam.... objatje... akoze, je to strasne pre mna..bo.. objali sme sa, a mne sa postavil..fakt, ze... klada hore.. daco hrozne..a nevem preco..normalne sme spolu cely cas, ale, ked sa obijmeme, tak toto... a fakt to asi bude pre nu blbe, ked sa daco oprie o nu, ked sa obijmeme.. nevim, co robit... fest.. bozkaval som sa raz v zivote...aj to ona mna pobozkala...a, s kladov to iste..
fest sa mi to moc nepaci.. pls, fakt pomoooooc....diki za rady....
![]()
-
midnight_man
Guru
Re: pls..Prvy bozk...pomoc..+1BIG problem
JO jo toto poznam...stale mam ten jej vyraz tvare pred ocami...och jojRehhay napísal:ak sa cudne zatvari z usmevom tak sa jej to pacilo
Pozerám že 17 je pre nás nezadaných veľmi problémový vek..ehm treba to prešlapať
aj ja som mal podobne problemy jak autor stačilo viac tesneho kontaktu čo ja viam aj z iba kamartou a bolo to v poho zvykneš si.. samozrejme ina vec ked jej ruka ide inam než si zvyknutý potom to je jak v filme klub sráču 
-
luky133
Light Expert
Jééj také problémy
. Tie ako pobozkať babu by som aj závidel noo nejako mi to nechýba... Ja som nikdy nemal vzťah /15rokov takže ešte nejaký čas je
/... Prečo? Lebo ja niesom taký ako väčšina v tomto veku ,že striedam babu za babou. Mne sa páčili zatiaľ len dve baby... O jednu som sa snažil rok aj pol boli sme vonku a tak hovorila mi ,že by s toho mohol byť vzťah... Potom jej niekto povie ,že na ňu nadávam /čo nie je pravda/ a uverí tomu a najde si chlana s ktorým aj chodím. A druhá? Ta ako sa o dozvedela ,že sa mi páči si našla hneď nejakého chalana.
No ok. Teraz k tomu. Urob to ako ti iný aj radia. Proste sa toč za ňou prisuň prery a cmuk. Prinajhoršom ujde čo ti iné môže spraviť? Ale to urite nie. Odhodlaj sa lebo si nájde iného čo si myslíš ,že babu bude čakať na chalana? To asi fakt nie. Ak sa nevydarí neúfaj. Bude ešte veľa báb v tvojom živote.