dialkove ovladace cez mobil
dialkove ovladace cez mobil
zdravim. na mobile k 600i vola sa to vzdialene ovladanie. nevie niekto ako to funguje? dakujem
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Existuje program na vytvaranie hid-ov. Cela finta spociva v tom ze si naprogramujes/namapujes tlacitka v mobile roznymi kombinaciami klaves ktorym sa ovlada dany program vo widlach.
Bez BT to nefunguje
Mam taky prikladik na vyuzitie. Urobil som si hid na MPC cez ktory si pustam filmy z pc na telke v dalsej izbe. Telefonom dokazem kedykolek zastavit/spustit film. Nemusim bezat do dalsej izby zmacknut medzernik ale kralovsky zatlacim v mobile jednotku a mam pauzu.
Bez BT to nefunguje
Mam taky prikladik na vyuzitie. Urobil som si hid na MPC cez ktory si pustam filmy z pc na telke v dalsej izbe. Telefonom dokazem kedykolek zastavit/spustit film. Nemusim bezat do dalsej izby zmacknut medzernik ale kralovsky zatlacim v mobile jednotku a mam pauzu.
-
will.i.am
Darca
napriklad: http://k750i.net/?p=hidymatko888 napísal:a ako? popises konkretnejsie?
Ja to tiez vyuzivam hlavne pri pozerani filmov. Ked niekto pride ku mne popozerat film tak je z toho mimo a to ani nehovorim o tom jak cumi ked vypnem svetlo v izbe pomocou dialkoveho ovladania (nie cez mobil)hornblower napísal:Mam taky prikladik na vyuzitie. Urobil som si hid na MPC cez ktory si pustam filmy z pc na telke v dalsej izbe. Telefonom dokazem kedykolek zastavit/spustit film. Nemusim bezat do dalsej izby zmacknut medzernik ale kralovsky zatlacim v mobile jednotku a mam pauzu.
a co je na tom take zaujimave vsak na to je taky vypinac mam to aj ja ale je to hlupost hlavne ked len tak prepinas a vypina sa ti svetlo...verreaux napísal:Ja to tiez vyuzivam hlavne pri pozerani filmov. Ked niekto pride ku mne popozerat film tak je z toho mimo a to ani nehovorim o tom jak cumi ked vypnem svetlo v izbe pomocou dialkoveho ovladania (nie cez mobil)
a nieco takeho by sa na N6233 nedalo?
-
hornblower
Light Professional