will.i.am napísal:perfektny. akoze ten film mal fakt myslienku
pacilo sa mi to a malo to nieco do seba, pridavam na zoznam mojich oblubenych...
jo... tento film sa da porovnat s Blood Diamond... ta ista myslienka.. v podstate tieto dva filmy k sebe aj zapadaju..
v LoW boli aj spominane krvave diamanty.. aj tam boli ti RUF
nakoniec som si to pozrel, sice som to nevidel cele (predtym som to videl v originali) a ked zacali nadavat tak som len pozeral, ze waw, to je dabing, konecne im to doslo, hned sa na to inak pozeralo. minule som videl film pri ktorom som skoro umrel, "ty tupa hlava" a podobne... shit to bol
Šu-Do napísal:no mne tie nadavky pripadali az smiesne... ece som nepocul ze by takto brutalne nadavali v nejakom filme.
Tak si pozri Alpha Dog odporucam film je to dobry a tam budes pocut fuck v kazdej druhej vete (ja som to mal original takze neviem aky je dabing ale v originale je to pecka ).........noo a nieco aj k teme tak film je to velmi dobry ale obcas mi tam tie nadavky nesedeli a bolo ich asi privela
slavo120 napísal:Tak si pozri Alpha Dog odporucam film je to dobry a tam budes pocut fuck v kazdej druhej vete (ja som to mal original takze neviem aky je dabing ale v originale je to pecka ).........noo a nieco aj k teme tak film je to velmi dobry ale obcas mi tam tie nadavky nesedeli a bolo ich asi privela
jo jo... videl som..
pekne v anglictine.. taky viac menej teenagersky film.. takze fuck tam bolo stale LOL..
inak dobry film.. odporucam