Tak isto by sa dalo polemizovať o tom že Marylin Manson ze alternativna forma post elektro rock/metaluFall napísal:len poopravim in flames-melodic death metal:P
METAL,METAL...
ked tak velmi chces, Children zacinali ako trash/death metalova skupina, v sucastnosti by sa o nioch dalo hovorit dokonca ako o death/black metavovej skupine s prvkami power metalu.
Boze, neni to jedno?
Toto skatulkovanie hudby do uplne rozclenenych stylov je podla mojho nazoru uplna blbost, ktorou sa zaoberaju bud ti, co fakt nemaju co robit, a donekonecna o nej polemizuju iba wanabee, nepraví a trdla, co sa snazia vzdubit dojem drsnych metlakov no v skutocnosti sa na nich iba hraju, aby zaujali, sokovali alebo zapadli do prostredia.
Boze, neni to jedno?
Toto skatulkovanie hudby do uplne rozclenenych stylov je podla mojho nazoru uplna blbost, ktorou sa zaoberaju bud ti, co fakt nemaju co robit, a donekonecna o nej polemizuju iba wanabee, nepraví a trdla, co sa snazia vzdubit dojem drsnych metlakov no v skutocnosti sa na nich iba hraju, aby zaujali, sokovali alebo zapadli do prostredia.
-
jamess
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
a vies ze to jedno nie je? nebyt tohto "skatulkovania" (budizGul'dan napísal:...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Children of Bodom byval niekedy death metalova skupina... teraz je to black metalova skupinaGul'dan napísal:ja mám široký záber, pocúvam vsetko, co je dobre.
Gothic metal-Lacuna Coil, Type O Negative, Tristania, Within Temptation
Gothic rock -aj historiu (The Cure, The Cranberries) aj sucastne (The 69 eyes, Evanescence)
Death Metal - Arch Enemy, Children of Bodom
Black metal -skoro vôbec, iba Nymphetamine od Cradle of Filth a trocha Torr
nezaraditelne - Marilyn Manson, In Flames....
a texty su aj scasti power.skenner napísal:children je melodic black/speed metal
texty, vokal, image to je vsetko ze black..
alegitary, bicie, melodia, rytmus.. to je speed
Vidis? o tomto hovorim-je to uplne osobitý mix vsetkeho, ktorý vytvára uzasny celok, symfoniu rychlosti, tvrdosti a energie....tak naco sa to snazime dáko zaskatulkovat?
hej ich prve albumy vazne nemali moc melodicu, ale skupiny sa vyvyjaju, tak ich zvacsa hodnotim podla posledneho albumu, kde prezentuju svoje najnovsie napady a postoje, ak to chces brat s celkoveho hladiska tak tie cisto death metalove prevladaju, to mas pravduskenner napísal:o tom by sa dalo polemizovat.. mozno najnovsi album.. ale tie stare.. no neim ja v tom nic velmi melodic nepocujem.. potom by si aj o dark tranquillity mohol poveat ze je to melodic.. ale neje
mansona moc nepocuvam, cize nehodnotim a children of bodom, hmm ti sa zaskatulkovat moc nedaju, ale pride mi to power/speed s vyssim gainom na gitarach a trochou growlingu, cize s kazdeho rosku trosku
Metal Heart - slovensky dokument o metale 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
S prepáčením: tieto veci počúvajú malé deti a šíria si ich miedzi sebou rovnakým dielom (hoci teraz už slabším) rovnako ako Kontrafakt, Horkýže Slíže, System of a Down a pod. .safan napísal:co pocuvam korn slipknot a rammstein ako najviac ale vipocujem si aj ine nightwish him ...
Tým nechcem povedať, že Tebou vymenované veci sú zlá muzika. Smerujem tým k tomu, že sa s menovanými štýlmi ani nezrazili.
Ale keď si vypočuješ aj zmienené žánre, nevravím krivého slova.
no s tym systemom si to trocha prehnal nemyslis ? akoze system je uplne genialna muzika ktoru robia uplne genialni ludia.. a korn su an tom podobne..fikus-kukis napísal:S prepáčením: tieto veci počúvajú malé deti a šíria si ich miedzi sebou rovnakým dielom (hoci teraz už slabším) rovnako ako Kontrafakt, Horkýže Slíže, System of a Down a pod. .
Tým nechcem povedať, že Tebou vymenované veci sú zlá muzika. Smerujem tým k tomu, že sa s menovanými štýlmi ani nezrazili.
Ale keď si vypočuješ aj zmienené žánre, nevravím krivého slova.
akurat jonathan neni genialny ale genialny psychopat
-
Spagetyno
Amateur
soad je urcite dobra skupina, sposob akym dokazu miesat rychle a pomale rytmy sa mi velmi paci, len skoda ze nazivo hraju dost chabo aspon co som videl na youtube videa z koncertov, som pozeral ze co za novu pesnicku to maju ze som ju este nepocul a bolo to stare toxicity
dalej pocuvam korn, nieco od slipknotu (inak dost od veci chlapici), machine head, smile empty soul a potom uz len tak po pesnicke od inych
dalej pocuvam korn, nieco od slipknotu (inak dost od veci chlapici), machine head, smile empty soul a potom uz len tak po pesnicke od inych
-
axxis
Addict
Co sa mi na metale paci je jeho nenormalna roznorodost. Od gothicu cez power, trash az po brutal black...
Ja osobne som zacinal na poweri (Hammerfall, Blind Guardian, Freedom Call...) ale postupne som sa preorientoval skor na trash, death (In Flames, Amon Amarth). Ale vzdy si rad vypocujem aj tie pagan veci (20 hudobnikov z toho 5 hra na gajdy a zvysni na niecom co ste doposial nevideli). Ich texty sice zvyknu byt pekne fekaly ale je to rytmicke
Oh a aby som nezabudol k tym fekalnym textom- ManOwar je na cele.
Ja osobne som zacinal na poweri (Hammerfall, Blind Guardian, Freedom Call...) ale postupne som sa preorientoval skor na trash, death (In Flames, Amon Amarth). Ale vzdy si rad vypocujem aj tie pagan veci (20 hudobnikov z toho 5 hra na gajdy a zvysni na niecom co ste doposial nevideli). Ich texty sice zvyknu byt pekne fekaly ale je to rytmicke
Oh a aby som nezabudol k tym fekalnym textom- ManOwar je na cele.
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja mam na metal široky zaber a teraz vymenujem len tie ktore si spomeniem:
Bullet For My Valentine
Cradle Of Filth
Disturbed
Fear Factory
Children Of Bodom
Ill Nino
In Flames
Korn