>> MATURITA 2007 <<
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Hmm, tak dnes idem na to... Tyve, dufam, ze mi sadnu otazky. Vraj DOST radi komisia pri priprave... No dufam, ze za tie 4 roky co som povystrajal si zapamatali len to dobre...
Dnes mam uz len slovinu, odborne predmety a neminu, zacinam neminou 7:20, slovina 10:00 a 13:30 odborne... Tak zas nejsom tupy uplne, ale cez akademicky som tomu vela neda
A sak co, uvidime jak to dopadne. A ked beru ohlad na predosle 4 roky studia, tak prvy druhy rocnik len dvojky trojky, v tretom a stvrtom uz v podstate same 4ky 
Najlepsie bolo vcera dpc, byvala triedna [nas mala 3 roky], teraz mame ineho triedneho. Som mal v statuse iCQ ciapku Xstatus a tam napisane "Maturita - plot, ktory ked nepreskocis, tak ta cez neho prehodia [este, ze mam 54kg juchuu
]" takto do slova a nedodrbala sa tam triedna?
A hned pisala "Len aby Misenko, len aby". Tak aby nenabehal pred zacatim do zborovone a tam "kgb nechajte prepadnut"
Spal som ani ne 5 hodin, dufam, ze tam nezaspim
Potom napisem a vsetkym co dnes maturuju drzim palce 
Najlepsie bolo vcera dpc, byvala triedna [nas mala 3 roky], teraz mame ineho triedneho. Som mal v statuse iCQ ciapku Xstatus a tam napisane "Maturita - plot, ktory ked nepreskocis, tak ta cez neho prehodia [este, ze mam 54kg juchuu
Spal som ani ne 5 hodin, dufam, ze tam nezaspim
ved som ta pozyval a ty si si vyjedril dost neutralneVesper napísal:Iba internátnu?![]()
Inak držím palce tento týždeň
no dnes mam polku za sebou: DEJ - Uvod do dejpisu + periodizacia a Punske vojny = 1, GEO - pohyb Zeme okolo Slnka a Sidla = 2
zajtra LIT a streda ANJ... tak uvidimo
-
vendo
Guru
-
bolek
Guru
Ja presne tak isto, dnes biola za jedna, zajtra anglina a potom slovina a chemia, tych dvoch sa hrooozne bojim, ale snad nejako dampoharvody napísal:tak ja mam tiez biolku za sebou,jednotka:) komisia uplne super,som si vytiahla mutacie a genove inzinierstvo:) zajtra chemia o 7:40 idemstreda slovika a anglina a potom veget:):)do prijimacok:)piatok zapijeme:P
-
Dawn
Medium Star
-
R1k1nko
Darca
hm ked teba seria ta 2 tak potom neviem co by sa stalo kebyze mas 3masino napísal:hotovo, finish, amen so strednou
znamky mam 1 1 1 2
som spokojny, aj ked ma sere ta dvojka trosken
++++EDIT+++++
masino prisna skola