Ak sa chcete zdokonalit v hladani ci mi pomoct nieco odporucit, nahodte mi sem prosim nejake zostavy do 5-6000, ale len CPU + MB + RAM + GPU, ostatne by som si zohnal...
Skuste aj viacero zostav (napr. jednu intel druhu AMD, berte veci napr. z agemu alebo inych velkoskladov...)
Nejaku pedstavu mam s tymto procakom http://processorfinder.intel.com/detail ... Spec=SL6D6 , ak by ste ho tam davali tak ho pocitajte z cenou 1000sk (nejake komponenty mozno zozenem aj pouzite)
Vyuzitie kompu internet, nejake hry, filmy, zosietujem to z inym takze aby to bolo najlepsie na to pripravene..
Diky moc za napady a ochotu
Nejaku zostavicku
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Za 5-6 tisic toho vela nenavyberas. Mozes tam dat napriklad Celeron D (3.06GHz) v cene okolo 1600 korun, k tomu das dosku od Asus alebo MSI v cene 1500-2000 korun, pridas giga ramky za 1100 (A-Data), das tam este grafiku nVidia 7300 alebo ATI X1300 (pripadne 9250) a je po rozpocte. Vela toho nenavyberas, mas tam na vyber len par Celeronov skoro v rovnakej cene, par dosiek od MSI alebo Asus, pamat od A-Data ci Kingston a par druhov grafickych kariet, takze sa pozri co a ako. Ceny som bral z alza.sk.