Co cakate od vasho idealneho serialu?
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
Co cakate od vasho idealneho serialu?
by ma zaujimalo, ze co by ste ocakavali od vasho idealneho serialu. Nieco v tom zmysle, ze akciu, masaker, zenske, vtip, sarkazmus atd. Proste hoc co, co tam chcet mat
Re: Co cakate od vasho idealneho serialu?
mne staci ak ho dopozeram do konca ... vtedy mozem povedat ze noooo dobry to serialMrs_Chocolate napísal:by ma zaujimalo, ze co by ste ocakavali od vasho idealneho serialu. Nieco v tom zmysle, ze akciu, masaker, zenske, vtip, sarkazmus atd. Proste hoc co, co tam chcet mat
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To je dost tazke. Je vela zanrov...
Od komedialneho chcem aby mal urcitu davku sarkazmu, ironie a aby bol humor aj inteligentny nie len nejaky priblable, plytke vtipy...
Napr: Frasier
Od sci-fi aby to malo nejku myslienku a samozrejme skvele efekty...
Napr: Smallville
Od qazi reality aby na tom bolo nieco realne a musi to zaujat...
Napr: Prison Break
Od komedialneho chcem aby mal urcitu davku sarkazmu, ironie a aby bol humor aj inteligentny nie len nejaky priblable, plytke vtipy...
Napr: Frasier
Od sci-fi aby to malo nejku myslienku a samozrejme skvele efekty...
Napr: Smallville
Od qazi reality aby na tom bolo nieco realne a musi to zaujat...
Napr: Prison Break
-
qwerty-xyz
Re: Co cakate od vasho idealneho serialu?
Jednoznacne to co bolo v STARGATE SG-1. Akcia,vela akcie,vela vybuchov,vela strielaciek,nerealne svety,straty aj na jednej aj na druhej strane,rozoberanie historie,technicke vymozenosti,jednoducho v hviezdnej brane bolo vsetko super...Mrs_Chocolate napísal:by ma zaujimalo, ze co by ste ocakavali od vasho idealneho serialu. Nieco v tom zmysle, ze akciu, masaker, zenske, vtip, sarkazmus atd. Proste hoc co, co tam chcet mat
-
JohnFrusciante
Star
-
jin
VIP
Tak ale zober si to tak, že LOST je EXTRA prekombinovaný a premyslený. Tipujem že na konci 6tej série už bude mať Kate decko s Jackovým koňom alebo tak dáko podobne.Sovietovic napísal:Hlavne čo najkratšie pauzy medzi sériami. Ale inak LOST obsahuje všetko čo chcem. Prison nie..ten neni tak extra premyslený.
Pre mňa by mal mať dobrý seriál hlavne napätie a spád. Nemusí mať veľa častí. Vtipné dialógy nesmú chýbať ale všetko v rovine inteligentného humoru. U mňa jednoznačne Dr.House
-
p4ra
Redeemer
Ocakavam primerany pocet serii, s vybornym a chytlavym dejom. Prijemnych hercov, s jednou-dvoma peknymi hereckami. Proste serial, na kt. sa kazdy tyzden tesim a musim pri nom trosku rozmyslat, resp. filozofovat, co by sa stalo, ak by, co ak a pod. Vsetko toto mi zatial davaju:
- LOST
Prison Break
Jericho
The 4400
Heroes
Alias
My Name Is Earl