//zuzkazuzka: zmeň si názov témy na niečo duchaplnejšie!!!
Na ...
Na ...
Tam kde je svetlo je aj tien...nadej zomiera posledna...preco si myslim ze je zivot taky nudny a kruty ...Stale mam pocit ze som sam, stale si myslim ze sa mi zit neoplati! Som naladovy a asi mam najhoorsiu povahu zo vsetkych ludi... Za bars co sa nahnevam a som namysleny...Co mam robit aby som bol stastnejsi??? Nikto ma nema rad, kazdy chce ineho, iba ja som sam....
Preco ja som musel dostat taketo vrodene chyby??? 
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No neviem ci t tu pomoze niekto, urcite ked sa budes takto spravat tak ta nikto nebude mat rad ani na tomkto fore, kedze tu uz su temy aj o depresiach o strese o tom jked su ludia na dne, staci pouzit hladanie
dalsia vec je ze mas uplne od veci nazov temy, tipujem ze za par hodin tu tato tema nebude, ale tak trochu si tu pospamujem
napisem ti svoju skusenost , tiez som bol na tom podobne ako ty a kym som bol taky tak to bolo stale horsie, uvedom si ze takto nemozes fungovat skus sa niekam zaradit , chod von do nejakej partie. nesed doma a neplac, zivot je o rieseni problemov a nie o plakani nad nimi. Rozpravaj sa s ludmi, urcitwe mas aspon jednu spriaznenu dusu , urcite mas nejakeho kamosa/kamosku s ktorym si o tom pokecas... vsimaj si okolie , vsimaj si ludi , co ti hovoria, vela ludi ti ukazuje ten spravyňny mer , dolezite je ich pocuvat. Skus niekedy konat spontalne bez rozmyslania. Hovor prve co ta napadne. Mna kamosi vytiahli z takych depresii, ze teraz si ani nedokazem predstavit, ako som mohol takto zit ... zmier sa sam so svojou povahou, so svojim vyzorom, so svojim okolim. Nemam skoro ziadne zivotne skusenosti, neviem ti povedat co ta v zivote caka ako sa mas v roznych situaciach spravat, ale cakaj od zivota nesporavodlivost. Zo zivotom musis bojovat a nie sa vzdat, mozno ze ti toto pripadaju ako prazdne slova , ako nejake blbe frazy, lebo nejako takto ma odbila kamoska ked som sa jej snazil pomoct z depresie , ale nie vzdy sa to da. Ak si myslis ze je to nemozne tak nemas pravdu. Este raz pripominam, ze som mal velmi podobne depresie ako ty, mozno aj horsie. ALE URCITE SI S NIEKYM O TOM POHOVOR, s niekym koho poznas , ale kto ta ochotne vypouje a bude respektovat tvouju situaciu
napisem ti svoju skusenost , tiez som bol na tom podobne ako ty a kym som bol taky tak to bolo stale horsie, uvedom si ze takto nemozes fungovat skus sa niekam zaradit , chod von do nejakej partie. nesed doma a neplac, zivot je o rieseni problemov a nie o plakani nad nimi. Rozpravaj sa s ludmi, urcitwe mas aspon jednu spriaznenu dusu , urcite mas nejakeho kamosa/kamosku s ktorym si o tom pokecas... vsimaj si okolie , vsimaj si ludi , co ti hovoria, vela ludi ti ukazuje ten spravyňny mer , dolezite je ich pocuvat. Skus niekedy konat spontalne bez rozmyslania. Hovor prve co ta napadne. Mna kamosi vytiahli z takych depresii, ze teraz si ani nedokazem predstavit, ako som mohol takto zit ... zmier sa sam so svojou povahou, so svojim vyzorom, so svojim okolim. Nemam skoro ziadne zivotne skusenosti, neviem ti povedat co ta v zivote caka ako sa mas v roznych situaciach spravat, ale cakaj od zivota nesporavodlivost. Zo zivotom musis bojovat a nie sa vzdat, mozno ze ti toto pripadaju ako prazdne slova , ako nejake blbe frazy, lebo nejako takto ma odbila kamoska ked som sa jej snazil pomoct z depresie , ale nie vzdy sa to da. Ak si myslis ze je to nemozne tak nemas pravdu. Este raz pripominam, ze som mal velmi podobne depresie ako ty, mozno aj horsie. ALE URCITE SI S NIEKYM O TOM POHOVOR, s niekym koho poznas , ale kto ta ochotne vypouje a bude respektovat tvouju situaciu
to nie sú vrodené chyby.... to je len taká sprostá povaha...ale ľudia sa dajú zmeniť....
ak sa budeš usmievať , a budeš sem tam vtipkovať tak sa ti ludia budú prihovárať...možno sa nebavia s tebou práve preto , že ak by ti niečo povedali boja sa toho že ich niekam pošleš... určite to nebude také zlé ako si to tu opísal... každý máme svoju spriaznenú dušičku, ktorej môžeme povedať čokoľvek...
ak sa budeš usmievať , a budeš sem tam vtipkovať tak sa ti ludia budú prihovárať...možno sa nebavia s tebou práve preto , že ak by ti niečo povedali boja sa toho že ich niekam pošleš... určite to nebude také zlé ako si to tu opísal... každý máme svoju spriaznenú dušičku, ktorej môžeme povedať čokoľvek...
NIC SA NEBOJ , to prejde. Predpokladam ze prave vstupujes do puberty resp "si v tom najlepsom" . kazdy z tvojich kamosov zazil situacie ked bol raz hore a raz dole . ziadnu vlastnost nemozno pokladat za zlu . vycoj nasich vlastnosti moze do istej miery ovplyvnit vychova ,ale geneticky zaklad je dany rodicmi . v nich chyba urcite nieje .zamysli sa aky by bol svet jednotvarny keby kazdy by bol rovnaky . mozno si len prilis tichy a utiahnuty ,preto si vytlacany na okraj silnejsimi a priebojnejsimi . keby si sa trosku naucil otvarat ostatnym urcite by im nevadila az tak tvoja naladovost ale predstav si ako zareaguju ludia ak si len tak sedis niekde,nikto k tebe prijde ,niecim ta podpichne a ty vybuchnes. urcite niesi nijaky odpad len musis zacat makat na sebe . na zaciatok s skus zamysliet, urcite sa v tvojom okoli najde niekto komu sa budes moct vyzalovat ,kto ta pochopi a utesi.
v ziadnom pripade sa neuzatvaraj do ulity
.lebo ak teraz trpis depresiami a navalmi smutku casom sa to bude stupnovat a stane sa z teba zatrpknuty clovek. jediny sposob ako vyriesit tento problem je otvorit sa druhym ,zamysliet sa co na nas nemaju radi (triezvo pouvazovat a nehadzat flintu do zita s tym ze na nas nemaju radi nic ) a vyriesit to podla svojich moznosti.
cas vylieci vsetky rany , najdes si priatelku a za tyzden si po tychto stavoch pravdepodobne ani nespomenies,no ak nebudes ZIT tak sa to len zhorsi
v ziadnom pripade sa neuzatvaraj do ulity
cas vylieci vsetky rany , najdes si priatelku a za tyzden si po tychto stavoch pravdepodobne ani nespomenies,no ak nebudes ZIT tak sa to len zhorsi
Re: Na ...
...zmen sa...vilden111 napísal:Co mam robit aby som bol stastnejsi???
Viem, ze nie vzdy je to jednoduche, ale neverim, ze je to s tebou az take zle ako pises. Kazdy ma obcas take obobie, ked si mysli ze je vsetko na P a cely svet je proti nemu...Zaklad je vsak nelutovat sa a snazit sa s tym nieco urobit...tvoje + je aspon to ze si uvedomujes ze to s tebou niekedy nebyva lahke (co sa nestava casto a ludia hladaju chybu inde, len nie v sebe...)...Myslim ze ked ti naozaj zalezi na tom, aby si sa mal lepsie, tak pre to nieco musis urobit...lebo to nemoze ovplyvnit nikto iny okrem teba...a ak mas aspon jedneho dobreho kamarata/ku tak sa s nim/nou o tom porozpraj a uvidis ze ti nejako poradi...
to eritrocit: podla mna by sa mal... ved ak tie veci co hore pise su pravda tak minimalne s tou namyslenostou by mal nieco urobit...tu ani nejde o podstatu cloveka...skor o nejake pubertalne vykyvy...keby bol taky naladovy, namysleny a arogantny od "srdca" tak by tuto temu nezalozil lebo by mu to bolo jedno...
uznavam ze clovek sa musi zmierit s tym cim je, ale niektore veci, ktore sa daju zmenit a ktore pomozu nielen jemu by sa zmenit mali...
nikto mu nechce premazat mozog, len naznacit ze niektore veci by mohol robit lepsie
to, ze ostane aky je, mu situaciu nevylepsi, ani nenajde kamaratov...ked to bude chciet zmenit, bude sa musiet skor ci neskor zmenit sam...
uznavam ze clovek sa musi zmierit s tym cim je, ale niektore veci, ktore sa daju zmenit a ktore pomozu nielen jemu by sa zmenit mali...
nikto mu nechce premazat mozog, len naznacit ze niektore veci by mohol robit lepsie
to, ze ostane aky je, mu situaciu nevylepsi, ani nenajde kamaratov...ked to bude chciet zmenit, bude sa musiet skor ci neskor zmenit sam...
Najpodstatnejšie je priznať si chybu, zobrať si niečo z toho k srdcu a ďalej sa s tým nezaťažovať. Čiže choď, bav sa, pracuj (práca šlachtí človeka a pri práci človek nemá čas na depresie) buď sám sebou ale hlavne sa nezamýšlaj nad tým, kto každý ťa nemá rád.
A nechcem tu vidieť náreky, že sa neviem baviť a pod.
A nechcem tu vidieť náreky, že sa neviem baviť a pod.
-
erytrocyt
VIP
-Začni sa na ľudí viac usmievať. Možno by si mal začať týmto. Budú ťa brať ako človeka plného optimizmu. A takých, ľudia majú radi.
-Začni ostatným pomáhať. Neodbíjaj ich niečim ako - Nechce sa mi, nemám čas, nejako mi to nevychádza, dobre uvidím, a pod.
Aj keď ti to nejak nebude vychádzať, choď a pomôž človeku. Investuješ tak do svojej neskoršej dobrej nálady,pohody v mysli a pocitu,že si potrebný.
-Zavolaj ľudí ktorých máš rád von na pivo, do mesta, na lavičku. Kamarátskym rozhovorom sa kamarátske vzťahy upevňujú.
-Nájdi si brigádu popri škole. Aj keď slabšie platenú. Nejde o peniaze, ide o to, že na brigádach stretneš mnoho ľudí, budeš s nimi pracovať celý deň, osobne som takto spoznal mnoho skvelých ľudí.
-Kúp si nové oblečenie. Nové oblečenie, nový vzhľad - nový človek.
-Zorganizuj výlet. Napr. do Tatier vlakom. Iné prostredie ľudí združuje.
Nerob to tak, že si povieš, ráno vstanem iný. Nevstaneš.
Začni robiť veci ktoré som ti napísal. Postupne sám na sebe zbadáš, že tvoj život je hodnotnejší a kamaráti s pivkom v ruke zvoniaci pod tvojou bránou, či pri dverách na seba nenechajú dlho čakať.
Zatiaľ toľko...
Kľudne sa pýtaj...
-Začni ostatným pomáhať. Neodbíjaj ich niečim ako - Nechce sa mi, nemám čas, nejako mi to nevychádza, dobre uvidím, a pod.
Aj keď ti to nejak nebude vychádzať, choď a pomôž človeku. Investuješ tak do svojej neskoršej dobrej nálady,pohody v mysli a pocitu,že si potrebný.
-Zavolaj ľudí ktorých máš rád von na pivo, do mesta, na lavičku. Kamarátskym rozhovorom sa kamarátske vzťahy upevňujú.
-Nájdi si brigádu popri škole. Aj keď slabšie platenú. Nejde o peniaze, ide o to, že na brigádach stretneš mnoho ľudí, budeš s nimi pracovať celý deň, osobne som takto spoznal mnoho skvelých ľudí.
-Kúp si nové oblečenie. Nové oblečenie, nový vzhľad - nový človek.
-Zorganizuj výlet. Napr. do Tatier vlakom. Iné prostredie ľudí združuje.
Nerob to tak, že si povieš, ráno vstanem iný. Nevstaneš.
Začni robiť veci ktoré som ti napísal. Postupne sám na sebe zbadáš, že tvoj život je hodnotnejší a kamaráti s pivkom v ruke zvoniaci pod tvojou bránou, či pri dverách na seba nenechajú dlho čakať.
Zatiaľ toľko...
Kľudne sa pýtaj...
-
recberko
Light Star
Najpodstatnejšie je podľa mňa pokúsiť sa tú chybu napraviť a v budúcnosti sa podobným vyvarovať... nikomu nepomôže keď si priznám že som niečo ukradol a zajtra ukradnem niečo ďalšie...Frikso napísal:Najpodstatnejšie je priznať si chybu, zobrať si niečo z toho k srdcu a ďalej sa s tým nezaťažovať.
Je sranda že píšeš že si namyslený.. prečo to nezmeníš?? začni sa usmievať a baviť ..raz dva bude po depke.. nikto nemá rád zatrpknutých a ľútujúcich sa ľudí... hej môj tip počúvaj music všade kde sa bude dať... tá pomáha aj mne aby som bol stále plný energie... buď spontánny, raduj sa zo života, žiješ len raz a tak svoj život nepremárni tým, že sa budeš ľutovať... pozri na ľudí ktorí žijú v pralesoch, tí nemajú žiaden majetok, ale ani to im nezabráni radovať sa z každého dňa... veď každý deň = nové príležitosti, nové zážitky.. tak sa prestaň ľutovať... prestaň existovať a začni ŽIŤ!!!!!!
toto bolo dobrerecberko napísal:veď každý deň = nové príležitosti, nové zážitky.. tak sa prestaň ľutovať... prestaň existovať a začni ŽIŤ!!!!!!
a nikdy sa nam nevrati ... a preto by mozno aj tebe stacilo aby si sa proste zacal pozerat na svet trochu inak radoval sa z malickosti a postupne by sa mozno toho zmenilo viac ... a s tou hudbou to je tiez dobry napad pusti si nieco dobre co ta upokoji alebo vyburcuje (podla situacie
-
midnight_man
Guru
all
ja ti poviem len tolko :
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today""
uzivaj si zivot....je kratky
...Sice s toho prispevku co pises nieje moc rozumiet oco vlastne kraca.No vezmi si...urcite je niekdo kdo ta ma rad.. neboj
mozno to nevidis...zacni sa na svet pozerat "inymi" ocami....ked si budes sam sebe nahovarat ze si taky tak si to tak vsugerujes..ze tomu sam uveris....vies kazdy si je strojcom svojho stastia
...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today""
uzivaj si zivot....je kratky