Slovensky horor po americky (Hostel)
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mno....tusim tu niekto spomenul, ze sa nemame rozculovat, pretoze to nie je dokument /nie je zalozeny na skutocnej udalosti....Ak chcete vediet, tak napriklad tu v UK pustali trailer na tento film a bolo tam ze BASED ON TRUE EVENTS...takze tak....a to si prosim nevymyslam, sam som sa nad tym rozculoval a pozastavil....a trailer bezal pred kazdym filmom s certifikatom 15, teda ho videla celkom slusna kopa ludi...co si asi pomyslia anglani o nasej krajine, ked toto uvidia????
-
okonenipica
Zablokovaný
-
p4ra
Redeemer
Presne, dalsia rozumna rec, s kt. nejde nez suhlasit.okonenipica napísal:len blbla slovac place, ze sa cesi a amici spikli, a robia kampan proti nasej vlasti![]()
A ak ta to zaujima, tak na zapade budeme mat imidz chudobnej, neschopnej a blbej krajiny z vychodu este velmi dlho. Tak ako ma napr. Ukrajina a ine krajiny tu
tak naco sa "sem" potom drbali tocit o nas ten sprosty film, ked sme pre nich neschopna krajina > toto su sprosti amici, ktori si myslia, ze mozu vsetkookonenipica napísal:na zapade budeme mat imidz chudobnej, neschopnej a blbej krajiny z vychodu este velmi dlho. Tak ako ma napr. Ukrajina a ine krajiny tu
ps: mne nejde ani tak o to, co si o nas amici myslia a budu mysliet (ja ich mozem j**** > oni su ovela horsi jak my), ale o to, co si dovolili spravit, cim dost husto "zje**li" nasu krajinu, co ma urcite sere, a pritom si ani nedali namahu pozriet sa ako to tu je v SKUTOCNOSTI...
trapni pozieraci hotdogov (in god we trust) tomu tak verim!!!
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Dead_Warrior
Professional
a vlatne preco tu riesite pi*oviny? Ako napisal okonenipica ludia pojdu na ten film najme koli tomu aby vedeli aka je to blbost...a pridaju sa potom k tym ktory budu nadavat na ten film...je to tak a aj to tak bude....
Produkt sa najlepsie preda ked ma negativnu reklamu....lebo najlepsia reklama je ta negativna...
Produkt sa najlepsie preda ked ma negativnu reklamu....lebo najlepsia reklama je ta negativna...
-
zvonenie33
Light Professional
-
zvonenie33
Light Professional
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:J ... _directors
Ked uz nic ine aspon ludia vedia kto tieto kktiny vymysla.. a ze nadavky typu "je*_nuti americania.." nie su celkom presne..
Ked uz nic ine aspon ludia vedia kto tieto kktiny vymysla.. a ze nadavky typu "je*_nuti americania.." nie su celkom presne..